Hehe skoro tak juz poruszylam temat na temacie "emma watson" "filmiki ktorych nie zobaczycie......."no wiec skoro juz poruszylam temat piosenek kojarzacych mi sie z Emma Watson i Harrym Potterem.....chcialabym rowniez i was prosic o zdanie bo napewno ogladaliscie niektore filmiki z harry pottera i z emma podlozone pod jakas muzyke i teraz wam ta piosenka sie z nia kojarzy hehe a wiec chcialam sie was spytac jakie macie piosenki ktore wam sie z nia albo z harrym potterem sie kojarza?????lub czy cokolwiek wam sie z nia kojarzy heheh hmmmmmmmm bo ja mam kilka piosenek ktore mi sie kojarza z emma takie jak np.avril lavigne "when your gone""keep holding on" "she's so lovely" "snow hey oh to spiewa red hot chili peppers" atc-"i'm in heaven when you kiss me" helena paparizou-"my number one"i jak se przypomne inne lub cokolwiek co mi sie z nia kojarzy to napisze;0;);););)czekam od was na info;*
jeszcze kojarzy mi sie z nia ta piosenka chantal kreviazuk "this year" oraz "time" zauwazylam ze jednak jest duzo filmikow z emma watson podlozona do piosenek chantal kreviazuk;););)wlasnie slucham radia na www.lastfm.pl tam wybieram radio i wykonawczynie ja wybralam chantal ale nie ma tam tylko jej piosenek bo puszczaja tez inne i pisze do gory ze radio np.chantal kreviazuk obejmuje...innych wykonawcow..... tam leca chyba tylko piosenki chyba niewiem za bardzo bo dopiero teraz odkrylam ze mi sie nie zacina net i moge sluchac a tak to jak wczesniej probowalam to za slaby mialam internet;(jak mi sie przypomna inne piosenki to napisze;0;)was tez prosze;*;*;*wogole to nie moglam wejsc przez kilka minut na filmweb bo pisalo ze za duza ilosc maniakfilmow chce wejsc heheh ale jak narazie nikt nie komentuje tematow o emmie watson......szkoda;(
oooooooooo widze ze jak skomentowalam stary temat o emmie"co wiesz o emmie watson"?to pojawilo sie tutaj????we wszystkich nowo komentowanych;);)to dobrze nie trzeba szukac:)niewiem jak wy odnajdujecie wszystkie nowe fora ale ja wpisuje w googlach "wlosy emmy watson forum"(bo tak wpisywalam na poczatek bo chcialam sie dowiedziec wiecej o jej wlosach;)i znalazlam to forum i tak juz zostalo hehe;);0;) no i klikam na pierwsza strone jaka mi sie zawsze wyswietla czyli EMMA WATSON WLOSY FILMWEB czy jakos tak i tam sa te nowe tematy;0;);)a wiec jak juz napisalam na temacie"co wiesz o emmie watson " prawie na samym dole o ulubionym aktorze emmy a WIEC: yyyyyyyyyyyyyy no hhehe chyba za pozno weszlam na ten temat ale dopiero od ok 4 miesiecy jestem fanka emmy watson i dopiero teraz czytam rozne fora itd.ALE JA CZYTALAM ZE EMMA WATSON KOCHA SIE W ORLANDO BLOOMIE BO JAK BYLA TA AFERA ZE LAZI Z JAKIMS NARKOMANEM TO BYLY NAPISANE JEJ SLOWA I TO NA WIELU STRONACH POWIEDZIALA"MUSZE PAMIETAC NASTEPNYM RAZEM OBOK KOGO STOJE,MOZE POWINNAM STANAC OBOK ORLANDO BLOOMA I WTEDY MOGA MOWIC"JAKOS TAK POWIEDZIALA;)czyli chyba podoba jej sie orlando ale niewiem czy to on jest jej ulubionym aktorem mozliwe ze brad pitt niewiem a aktorka to chyba sandra bullock i kilka jeszcze innych trzeba powchodzic na wiarygodniejsze strony........JAK WY SADZICIE?????
ohhhhhhhhhhh zobaczcie na ta stronke tytul "emma watson zaatakowana przez fanow" http://www.kotek.pl/kotek/0,87207.html?tag=emma%20watson
skoro rzeczywiscie bylo az tak duzo fanow ze musiala uciekac chcialabym to zobaczyc chociaz zdjecia;(;(ale jak by nie uciekala to co by jej sie niby stalo?????
;9;;9;(;(;(;(;(;(;(;(;(piszcie prosze bo jestem ciekawa czy wam tez sie cos z nia kojarzy jakas muzyka;)to tak fajnie jest sie czyms dzuielic
ogladnijcie sobie ten filmik supeer http://pl.youtube.com/watch?v=79TWc4GxNOs jesli tak bardzo lubicie emme watson i co jakis czas w zyciu codziennym ona wam sie przypomina to napewno bedzie wam sie z nia kojarzyla np. ta piosenka wlasnie z tego filmiku "scandalous" Miss Teeq czy jakos tak extra pasuje jak jesj slucham to juz se wyobrazam jej rozne zdjecia hehe