Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Hehe skoro tak juz poruszylam temat na temacie "emma watson" "filmiki ktorych nie zobaczycie......."no wiec skoro juz poruszylam temat piosenek kojarzacych mi sie z Emma Watson i Harrym Potterem.....chcialabym rowniez i was prosic o zdanie bo napewno ogladaliscie niektore filmiki z harry pottera i z emma podlozone pod jakas muzyke i teraz wam ta piosenka sie z nia kojarzy hehe a wiec chcialam sie was spytac jakie macie piosenki ktore wam sie z nia albo z harrym potterem sie kojarza?????lub czy cokolwiek wam sie z nia kojarzy heheh hmmmmmmmm bo ja mam kilka piosenek ktore mi sie kojarza z emma takie jak np.avril lavigne "when your gone""keep holding on" "she's so lovely" "snow hey oh to spiewa red hot chili peppers" atc-"i'm in heaven when you kiss me" helena paparizou-"my number one"i jak se przypomne inne lub cokolwiek co mi sie z nia kojarzy to napisze;0;);););)czekam od was na info;*

EmmaWatsonAdriana

jeszcze kojarzy mi sie z nia ta piosenka chantal kreviazuk "this year" oraz "time" zauwazylam ze jednak jest duzo filmikow z emma watson podlozona do piosenek chantal kreviazuk;););)wlasnie slucham radia na www.lastfm.pl tam wybieram radio i wykonawczynie ja wybralam chantal ale nie ma tam tylko jej piosenek bo puszczaja tez inne i pisze do gory ze radio np.chantal kreviazuk obejmuje...innych wykonawcow..... tam leca chyba tylko piosenki chyba niewiem za bardzo bo dopiero teraz odkrylam ze mi sie nie zacina net i moge sluchac a tak to jak wczesniej probowalam to za slaby mialam internet;(jak mi sie przypomna inne piosenki to napisze;0;)was tez prosze;*;*;*wogole to nie moglam wejsc przez kilka minut na filmweb bo pisalo ze za duza ilosc maniakfilmow chce wejsc heheh ale jak narazie nikt nie komentuje tematow o emmie watson......szkoda;(

EmmaWatsonAdriana

oooooooooo widze ze jak skomentowalam stary temat o emmie"co wiesz o emmie watson"?to pojawilo sie tutaj????we wszystkich nowo komentowanych;);)to dobrze nie trzeba szukac:)niewiem jak wy odnajdujecie wszystkie nowe fora ale ja wpisuje w googlach "wlosy emmy watson forum"(bo tak wpisywalam na poczatek bo chcialam sie dowiedziec wiecej o jej wlosach;)i znalazlam to forum i tak juz zostalo hehe;);0;) no i klikam na pierwsza strone jaka mi sie zawsze wyswietla czyli EMMA WATSON WLOSY FILMWEB czy jakos tak i tam sa te nowe tematy;0;);)a wiec jak juz napisalam na temacie"co wiesz o emmie watson " prawie na samym dole o ulubionym aktorze emmy a WIEC: yyyyyyyyyyyyyy no hhehe chyba za pozno weszlam na ten temat ale dopiero od ok 4 miesiecy jestem fanka emmy watson i dopiero teraz czytam rozne fora itd.ALE JA CZYTALAM ZE EMMA WATSON KOCHA SIE W ORLANDO BLOOMIE BO JAK BYLA TA AFERA ZE LAZI Z JAKIMS NARKOMANEM TO BYLY NAPISANE JEJ SLOWA I TO NA WIELU STRONACH POWIEDZIALA"MUSZE PAMIETAC NASTEPNYM RAZEM OBOK KOGO STOJE,MOZE POWINNAM STANAC OBOK ORLANDO BLOOMA I WTEDY MOGA MOWIC"JAKOS TAK POWIEDZIALA;)czyli chyba podoba jej sie orlando ale niewiem czy to on jest jej ulubionym aktorem mozliwe ze brad pitt niewiem a aktorka to chyba sandra bullock i kilka jeszcze innych trzeba powchodzic na wiarygodniejsze strony........JAK WY SADZICIE?????

EmmaWatsonAdriana

ohhhhhhhhhhh zobaczcie na ta stronke tytul "emma watson zaatakowana przez fanow" http://www.kotek.pl/kotek/0,87207.html?tag=emma%20watson
skoro rzeczywiscie bylo az tak duzo fanow ze musiala uciekac chcialabym to zobaczyc chociaz zdjecia;(;(ale jak by nie uciekala to co by jej sie niby stalo?????

EmmaWatsonAdriana

;9;;9;(;(;(;(;(;(;(;(;(piszcie prosze bo jestem ciekawa czy wam tez sie cos z nia kojarzy jakas muzyka;)to tak fajnie jest sie czyms dzuielic

EmmaWatsonAdriana

A mi się z nią żadna piosenka nie kojarzy...;P
Hehe..
Ty mi się z Emmą tylko kojarzysz...;]

Vendetta_

ogladnijcie sobie ten filmik supeer http://pl.youtube.com/watch?v=79TWc4GxNOs jesli tak bardzo lubicie emme watson i co jakis czas w zyciu codziennym ona wam sie przypomina to napewno bedzie wam sie z nia kojarzyla np. ta piosenka wlasnie z tego filmiku "scandalous" Miss Teeq czy jakos tak extra pasuje jak jesj slucham to juz se wyobrazam jej rozne zdjecia hehe

EmmaWatsonAdriana

Też obejrzę później...
Teraz wchodzę tylko na chwilę i komentuję niektóre tematy...
Niestety...;