Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

we wszystkich gazetach o niej piszą, że jest bardzo pracowita, mądra i
grzeczna i nie w głowie jej alkohol i imprezy. naprawdę, na jaką gazetę się
nie natknę, to wszędzie huczy, że to taka solidna firma. ale ostatnio
znalazłam takie zdjęcie i nie wiem już co o niej myśleć -
http://providencedailydose.com/wp-
content/uploads/2009/07/emma_watson_drinks_beer.jpg

wiadomo - jest dorosła może sobie popić i w ogóle (nie żeby się od razu
upijać), ale nie spodziewałam się po niej takich zdjęć. szczególnie
dlatego, że wygląda mi na taką co nie psuje sobie reputacji i jest szczera.
co o tym sądzicie?

użytkownik usunięty
engie963

Emma ma 18 lat i może robić co chce , równie dobrze upijać się na umór ;D , jej wola i życie;). Myślę że nie ma co się przejmować zdjęciem takowym czy innym, nigdy i tak nie poznamy osoby którą przedstawia się nam na stronach gazet;).

P.S : A co do 'wygląda mi na taką'.... Ted Bundy też wyglądał na spokojnego, ułożonego faceta........

engie963

O rany! Motyla noga! Kurczę pióro! Już bardziej wulgarnych słów na to nie znam. Emma Watson pije strasznie mocnego ice-lagera marki Corona. Przecież to piwo (napisałem słowo "piwo", ale na głos bym go chyba nie wymówił) ma 4,6% alkoholu. Przecież ona ma ledwie 18 lat. Przecież alkohol zabija i prawie nikt na świecie go już nie pije - to wymysł Szatana! Aaaaaaaaaaaaaaaa... ja też już nie wiem co o niej myśleć, chyba popadnę w depresję :O

Dobra a tak poważnie, @engie963 - powiedz mi proszę, bo bardzo jestem ciekaw: z jakiej pochodzisz planety i od jak dawna przebywasz na Ziemi? Czy Ci się tu podoba, co lubisz w nas Ziemianach, a co Cię denerwuje?

pierwszy_wolny_login

heheh, szczery jesteś xD

chyba pomyliłeś mnie z jakąś sfrustrowaną fanką. po prostu byłam ciekawa
zdania innych.
cóż takie odpowiedzi były do przewidzenia :)

engie963

Sorry jeśli trochę przesadziłem - czasami bywam zgryźliwy. Właściwie nie czasami... zawsze. Ale przyznasz, że Twój post wygląda nieco jak wypowiedź purytanki :P