Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 929 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Była taka ładna, tak to się kończy jak komuś zachciewa się nagłych zmian w wyglądzie.
Dawna Emmo wróć !

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=24826

Ulisseska

Uważam, że wygląda tak samo dobrze, albo lepiej! Jest piekielnie piękna i krótkie włosy jej pasują! To dobry moment na zmiany, jestem dumna, Emma! :)

tercc

Ona ogolnie jest brzydka czy z długimi czy z krótkimi włosami...

Corey666

od tylu lat miała takie same wiec cięzko się przyzwyczaić,:-) ale mi się podoba chociaż lepiej jej jest jak ma takie rozwiane jka na fotce zrobionej przez paparazzich http://www.pudelek.pl/artykul/26427/emma_watson_sciela_wlosy/

sonnenEW

Według mnie jest ładna, ale to co zrobiła z włosami....

Ulisseska

mi podoba się w nowym wydaniu. Nawet bardziej niż w starym. Jest odważna.

Ulisseska

Osobiście również mnie się jej metamorfoza nie podoba. Ścięła się za krótko. Nie mówię, że wygląda brzydko, wszak "ładnemu we wszystkim ładnie", ale nowa fryzura ujmuje jej trochę kobiecości i dodaje niestety kilka lat - wygląda jakby pod 30 już. Co mi się zawsze w Emmie podobało, to fakt, że ma typowo brytyjski typ urody ale jednocześnie łamie stereotyp "nieładnej Angielki", nowa fryzura niestety w moim odczuciu to zmienia.
Rozumiem jej chęć do zmiany, wszak przez prawie 10 lat nie mogła z powodu roli zmienić w jakiś bardziej znaczący sposób fryzury, i teraz "poszła na całość", ale niestety nie wyszło to najlepiej. Mam nadzieję, że to tylko chwilowy wybryk, bądź wymóg roli i niedługo zobaczymy ją znów w długich włosach.

SzalonyChemik

A według mnie wygląda rewelacyjnie, nowa fryzura bardzo jej służy ;)

T_a

piszecie "metamorfoza" nawet nie wiedząc, że zaszła ona na potrzeby ekranizacji "Buszujący w zbożu"

swoboda_dnia

kogo ma tam niby grac, holdena?? ;p
powaznie?

SzalonyChemik

@T_a
W pewnym stopniu się z Tobą zgadzam, bo faktycznie fryzura podkreśla urodę jej twarzy. Uważam jednak, że mogła wybrać bardziej fortunne cięcie. W przyszłości może trochę żałować, bo jak już pisałem, ta fryzura dodaje jej lat, które niestety nie wrócą.
Swoją drogą na przykładzie naszych postów widać jak różnie krótkie damskie fryzury są oceniane przez kobiety i facetów;)

Ulisseska

O ku*wa, co ona zrobiła z włosami?!! ;/
A tak ładnie było jej w długich.. ;/
Ale to moje zdanie..

deedarcia

ale jesze nie jest pewne czy dostanie ta role

Ulisseska

Ona ścieła włosy bo ubiega się o rolę Lisbeth Salander w amerykańskiej wersji filmu Millennium: Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet.
http://www.filmweb.pl/film/Millennium+M%C4%99%C5%BCczy%C5%BAni%2C+kt%C3%B3rzy+ni enawidz%C4%85+kobiet-2009-465857
Osobiście nie chce, aby dostała się jej ta rola, bo dla mnie ona do niej w ogóle nie pasuje :/

HollyShort

zapowiada Harrego nowa fryzura hmm http://www.youtube.com/watch?v=ZcGq9weR1IM

HollyShort

a ja uważam, że fajnie by było gdyby zdobyła tę rolę, ponieważ mogłaby się naprawdę wykazać. Jeśli czytałaś książki Steiga Larssona, to wiesz, że Lisbeth jest niesamowita postacią!!!

cosimek

Oj Noomi Rapace była świetna...

Ulisseska

Że też nie szkoda jej było włosów. ;) Choć w takich krótkich też jej ładnie.

kathi

Jak ją zobaczyłam to sama tez scięłam włosy i rodzice mówią że wyglądam na 22 lata :(

Ulisseska

mloda jest, niech eksperymentuje, przeciez włosy odrastaja, a jakby co to mozna sobie je przedłuzyc

gemma_92

Dokładnie, przecież włosy odrosną. Gdy zobaczyłam ją pierwszy raz w tej fryzurze to nie podobała mi się, teraz już się przekonałam^^ wygląda ślicznie

pacyfkax

Wygląda okropnie.

Obcykany1

e tam nie jest tak żle zalezy jak je ułozy i niestety roli nie dostała...

sonnenEW

Może znowu zapuści włochy.

Ulisseska

mnie się podoba jej nowa fryzura, chociaż wolałam ją w długich :)

patt23r

Wolę ją w długich ,ale i teraz nie straciła swojego uroku ;)

Ulisseska

WTF?! wygląda... MASAKRYCZNIE!! a miała takie boskie włosy....

a tak w ogóle, to teraz lepiej widać jej rysy twarzy i z deka przypomina mi... Kristen Stewart.

Baja_17

jak dla mnie wygląda rewelacyjnie.

pattaa_s6

wg mnie tez. chciala tego bardzo i czekala do zakonczenia zdjęc do Harry'ego. Wyglada super. ładnemu we wszystkim dobrze.

Ulisseska

W starych było jej ok, choć za długo miała tą samą długość. Mogła chociaż zapuścić kiedy, w dłuższych byłoby też ok. Ta fryzura jest oryginalna i taka inna, jakos bardzo to mi się nie podoba ale jak włosy podrosną jej z 3 cm to będzie super ;]

Ulisseska

Fryzura jak facet

Piotrov_2

Według mnie nieźle. Przynajmniej nie wygląda już na 13 lat. Ona ma bardzo dziewczęcą twarz przez co z długimi włosami wyglądała dziecinnie.

Shani_16

Ona była bardzo ładna i jest nadal, ale szkoda, bo miała piękne włosy

lizzy09

Niestety,Emma nie dostała roli. Uważam,ze w długich włosach jej lepiej.

Ulisseska

mnie sie bardzo podoba

magda03_1993

Mnie się w ogólnie podoba w krótkich....

andrea93

Matko to ona ścięła włosy wygląda gorzej niż źle ładnie było jej w długich oszalała

stokrotka251

Lepiej jej w długich :)

Ulisseska

Moim zdaniem lepiej jest jej w długich włosach i moim zdaniem zepsuła kompletnie swuj wygląd tą nową fryzurą

NATI179

przeciez włosy odrosną xd a ścięła na potrzeby roli :d jakieś poświęcenie w tym zawodzie zawsze jest, a moim zdaniem i tak wygląda mega ślicznie w krótkich c: i ma piękne brwi <3 keira tak samo <3 mrał <3

remedios1969

Ja też uważałem, że fryzura jej pasuje, dopóki nie widziałem skanów z "Vogue'a" - wyglądała STRASZNIE. Jak dla mnie to jest za młoda na taką fryzurę.

Ulisseska

To jest jej sprawa co robi z swoimi włosami
według mnie wyglada ładnie,
Emma pokazała że jest odważna i nie boi się zmian

Anda00

Wygląda ślicznie, schludnie, elegancko i bardzoo kobieco.

basia011

http://nsfw.myconfinedspace.com/2009/10/04/emma-watson-x-ray/emma-watson-2-jpg/

tutaj wyszła bardzo ładnie :)

Ulisseska

Wyglada doskonale. Przepiękna jest. W długich bylaby ciagle hermioną, taka dziewczynka jaką ja wszyscy kojarza. Dobrze ze zmieniła fryzure. Wyglada przepieknie!

Ulisseska

Boże, skąd ta moda na krótkie włosy? To wcale nie wygląda kobieco. W sumie, to to w ogóle nie pasuje do kobiety.