Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

hm..wiem ze moze sie czepiam i tu raczej powinny sie znajdowac tematy o Emmie a nie o Hermionie ale mimo wszystko napisze temacik:P:Pszkoda ze tworcy zmienili hermione i ona juz nie jest taka kujonka zeby siedziec nad ksiazkami i wogole ona juz nie jest podobna tak bardzo do tejhermiony z tych pierwszych filmow, ale i tak mi sie podoba jej postac tylko szkoda ze w 3 filmie nie pokazli tego jak ona kula calymi nocami na lekcje i wogole moze to banalny temat ale wpisujcie sie co Wy o tym sadzicie?? no toby bylo na tyle pozdro;]

damian_9

Jakby nie patrzeć w ksiazce jest też tak ujeta, no ale tez ze wzgledu formalnych nie pokazują jak Hermina sie uczy wystarczy że okaze swoją mądrość na sposób wiedzy jak co i dlczego to juz jest pokazane w filmie. Nie jest źle. JA w tej chwili odbiram ta k fanów: KAżdy pisze "ja sobie to tak wyobrażałe (...)" "a ta nie byłą". sorry ale czego wy oczekujecie ?? Myslicie że każdy reżyser wie co sobie ludzi wyobrazają czytając ksiazke ??? Wybaczcie ale nie wiem jak mam to ujmować. Została ona ta przedstawiona jak powinna być moim zdaniem ..i radze wam nie skupiajcie sie zabardzo nad tym.

damian_9

Eee tam Damian marudzisz :P hehe. Jest tak jak jest, a jest git :P

damian_9

doskonale popieram... za bardzo ją wyluzowali! Ona była taka grzeczna, mądra a w filmie... jest cool! Niby to fajnie... ale przeciez nie tak ona sie zachowywała w ksiązce... miała kompletnie inny charakter!
odwiedźcie mojego bloga ;)