Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

bawi mnie to cale wyzywanie sie antyfanow na nastoletnich gwiazdach robiacych wielka kariere w showbiznesie...:P przez przypadek wpadlem na ten filmik pokazujacy rozne zabawne zachowania watson, radcliffe´a i grincha. i musze przyznac, ze sprawiaja oni wrazenie bardzo zabawnych, przebowjowych i towarzyskich ludzi:D obejrzyjcie sobie, a dopiero potem na nich najezdzajcie:) jesli nie wydadza wam sie choc troche sympatyczni to raczej z wami jest chyba cos nie tak:P
a oto link: http://www.youtube.com/watch?v=8Xpb-iQQ0lk&search=bohemian%20like%20you%20radcli ffe [www.youtube.com/watch?v...]

pozdrawiam wszystkich:)

tramwajaj

yhyhyhy... fajny, fajny... najlepsze jest jak ich oblewają ta zieloną farbą... kiedyś widziałam filmik jak oblewali Johnnego Depp'a! (padła)
A tu dużo jest ujec z tego filmiku co ja dałam gdzieś powyzej...
Ale i tak najbardziej śmieszna gestykulacje i mimike ma Emma. Śmieszna jest... (lezy)

pozdr

aniek_2

ale ten Dan jest porąbany :)))))

Chodzi mi o to co wyprawiał podkoniec, co to miało być, próba naśladowania wokalisty rockowego?? :DD

Ale film fajny :D

Co to za piosenka leciała w tle?

veritaserum

"Veritaseru m" wykonawce i tytuł tej piosenki, która leciała w tle masz na końcu tego filmiku ;) ale gdyby nie chciało Ci się szukać to: The Dandy Warhols - Bohemian Like You. A to video naprawdę świetne :) slyloker16 masz racje, ci antyfani są śmieszni, jakby nie mieli co robić.

PureBloodPanther

Dzięki Luke-nie przyuważyłam tego tytułu :D

veritaserum

Fajne kawałki ktos powycinał..podobało mi sie!!! jesli chodzi o anty...Jak oni tego nie widza to niegdy nie zobaczą...Bo oni nie chca się dowiedzieć kim oni sa naprawde tylko najlepiej nakeżdżać na nich i jest okiej.... I przyznajne rację autorowi temu tematu.