bawi mnie to cale wyzywanie sie antyfanow na nastoletnich gwiazdach robiacych wielka kariere w showbiznesie...:P przez przypadek wpadlem na ten filmik pokazujacy rozne zabawne zachowania watson, radcliffe´a i grincha. i musze przyznac, ze sprawiaja oni wrazenie bardzo zabawnych, przebowjowych i towarzyskich ludzi:D obejrzyjcie sobie, a dopiero potem na nich najezdzajcie:) jesli nie wydadza wam sie choc troche sympatyczni to raczej z wami jest chyba cos nie tak:P
a oto link: http://www.youtube.com/watch?v=8Xpb-iQQ0lk&search=bohemian%20like%20you%20radcli ffe [www.youtube.com/watch?v...]
pozdrawiam wszystkich:)
yhyhyhy... fajny, fajny... najlepsze jest jak ich oblewają ta zieloną farbą... kiedyś widziałam filmik jak oblewali Johnnego Depp'a! (padła)
A tu dużo jest ujec z tego filmiku co ja dałam gdzieś powyzej...
Ale i tak najbardziej śmieszna gestykulacje i mimike ma Emma. Śmieszna jest... (lezy)
pozdr
ale ten Dan jest porąbany :)))))
Chodzi mi o to co wyprawiał podkoniec, co to miało być, próba naśladowania wokalisty rockowego?? :DD
Ale film fajny :D
Co to za piosenka leciała w tle?
"Veritaseru m" wykonawce i tytuł tej piosenki, która leciała w tle masz na końcu tego filmiku ;) ale gdyby nie chciało Ci się szukać to: The Dandy Warhols - Bohemian Like You. A to video naprawdę świetne :) slyloker16 masz racje, ci antyfani są śmieszni, jakby nie mieli co robić.