jako aktorka w prawdzie sie sprawdza, grac umie ale co do urody:/ ludzie nie jest taka strrrasznie brzydka ale bardzo bardzo przecietna, mam 2 przyjaciolki, które są 100% ładniejsze i wiem ze grac w filmie tez by umiały tylko sek w tym ze w polsce szansa na to ze zostanie sie gwiazda chocby sredniego formatu jest prawie zerowa... lepiej wiec sie wziasc za naukę:P
Moze i na tym zdjęciu nie wyszła ładnie, wyszła okropnie :P. Ale jest ładna i ma fajne włosy w trzeciej części Harrego :P hehe. Ja bym jej dała powiżej przeciętna ;) Pozdrawiam
niom mi sie tam ona podoba:P hehe ja tam jej daje powyzej przecietnej a co do zdjecia to wyaszla troche dziwnie:P:P ale szczerze mowiac na necie jest o wiele wiecej jej ladniejszych fotek:P:P pozdro:]
Rzeczywiście, odrzuca od wypowiadania się w wątku. A już miałem nadzieję na jakąś ciekawą polemikę.
wow zajebiscie nas t obchodzi ze masz 2ladniejsze przyajciolki.kazdy ma. emma jest pusta i sztuczna.nie lubie jej.
tak tak masz racje... ( Z fanami paris nie trzeba sie wplatywąc w rozmowy bo i tak <chyba> nie zrozumieją...) to jest naprawde przykre jak wypowiadają sie jacyś fani osób które nic w zyciu nie zrobiły (paris hilton) które sa szcvtuczne (paris hilton) beznadziejne (paris hilton) po dziesiątkach operacji plastycznych (paris ilton)...... mogłabym tak do nieskończonosci, ale szkoda czasu na takie tematy...
Paris Hilton to zeczywiscie wielka gwiazda.... <hahaha> załosne...
Jak jej nie lubisz to nie musisz pisać, że jest pusta i sztuczna. Nawet jej nie znasz, a ją ocieniasz....
wiesz tak w sumie to jej nie znam ale tak wyszło ze słysze co sie na świecie dzeje.... co paris wyprawia i wogóle oglądam wywiady z nią i czytam rózzne zeczy na jej temat bo mozna sie pośmiać czasami...te jej teledyski i występy w filmach naprawde żałosne...
takie jej moje zdanie i o gustach sie nie duskutuje a pozatym bardzo nie lubię gdy koś wrzuca na inne osoby np. Emmę lub na film Harry Potter i kamień filozoficzny (nasza fanka paris też ma tam wpis ze"słaby... jako film, ksiazka nieco lepsza ale w swoim gatunku i tak dno, bajka..:/") a jego idol w rzeczywistości to też dno... a zresztą ni bedę sie tłumaczyć bo nie ma sensu
pozdr. dle wszystkich PRAWDZIWYCH fanów harry'ego i Emmy:DD
Do Ewa46. Ten mój ostatni wpis to nie był do Ciebie,był do American dream ;], Ja też nie lubie Paris :P ona jest pusta i sztuczna ale Emma nie :P Pozdrawiam
oj to mi bardzo ulzyło bo już myślałam ze na mnie jedziesz!! a pozatym mam cie w ulubionych i się troche zaskoczyłam twą odpowiedzia!!