weźcie się za własne dupska bo ocenianie wam najwyraźnie nie wychodzi, nie na tym to polega! nie jest to wam dane i chyba nikomu na tym świecie ;)czego te masowe zjawisko jest przejawem, zazdrości? zbyt wysokiego mniemania o sobie czy być może w ten jakże (nie) skuteczny sposób podbudowujecie swoje skromne ego?
taaaaaaaaaaaaaaaaaa.....no tak...teraz siedze nad matmą myśle jak być mądrzejsza. kupiłąm encyklopedia matematyczną a we łbie mi sie szambo zrobiło. Wszystko śmierdzi jak gówno, nie ma nic fajniejszego jak życie pełne łąjna
Ide se podciąc żyły żegnam...
Nie rozumiem. Zabronisz mi się wypowiadać na czyjś temat? Bo masz inne zdanie? Nie żartujmy. Mnie też śmieszą co poniektóre osoby wypowiadające się na forum, ale wolność słowa jest - niestety - rzeczywistością.
:)
no właśnie mam na myśli te co poniektóre osoby, a tak wogóle jak można kogoś oceniać nie znając go ,co prawda można jej grę aktorską ...
Baaa, powiedz to wszystkim krytykom literackim zajmującym się takim ocenianiem zawodowo.
w pełni sie zgadzam z more than a woman ma ona całkowitą racje nie mozna oceniac ludzi po wygladzie tylko po chraktaerze i sposobie zachowania(ewentualnie po grze aktorskiej) ale wy wciąż wrzucacie na jej wyglad jakbyscie samimi cudami natury byli... To jest chamskie nie twierdze oczywiescie ze osoby które sie tu wypowiadaja sa jakies strasznie brzydkie Bo tego nie wiem no, ale ludzie przytsopujecie toche zjmnijcie sie gra aktorską a nie wygladem....!!!
wiem ze namieszałam i ciezko bedzie to zrozumiec ale sie bardzo zdenerwowałam jak przeczytalam te wszystkie komenty na temat wygladu innych ludzi (Emmy) pozdr.dla more than a woman