Jak była mała i grała w "kamieniu filozoficznym" to była i ładna i jakas taka,... fajna, ale teraz gdy gra w 3 części.... jest brzydka i STRASZNIE INNA!!! Wolę tą młodszą.... :P
taaaaaa jasne! jak nawet tego filmu jeszcze w kinach nie ma ani w necie wiec nie mow nic bo jeszcze nie wiesz!!!!!!!!!!!!!!!! a moze jest taka inna bo tak jej przykazal nowy rezyser?!?!? otym to nie pomyslalas!
Emma,jest ładna i fajna.Chcem napisać do niej list bo mam adres,może zostane z nią przyjaciółami hihihi...........!!!!!!!!!
Matko boska jaja se dziecko chyba robisz!!!!!!!!!! Zastanawiałaś sie ile osób do niej pisze bo nie tylko ty masz jej adres dziewczynko. Ona nie ma czasu pisać do takich debil* jak ty rozumiesz nie ma czasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jeszcze przyjaciółkami?? trzeba sie poznać żeby być przyjaciółkami a ona cie nie pozna tylko z listu lub na zdjęciu a też nie wiadomo czy przeczyta czy wyrzuci list do kosza zastanów sie w jednym z wywiadów napisała że ma dużo przyjaciół ale nie ma dla nich czasu a ty!!! phiiii.... dla ciebie tym bardziejjj
Emma w trzeciej części filmu dla mnie jest najładniejsza i najfajniejsza.Wkońcu odsłoniła prawdziwą twarz Hermiony i moim zdaniem zrobiła to "PERFECT".
jesli masz maila przyslim mi go plz !!!!! blagamplz !!!!! moj mail : skitles@op.pl
Mam 3 adresy, ale nie wiem czy są dobre, czy ktoś mi powie czy jest wśród nich choć 1 prawdziwy??
podaj mi ten adres, proszę cię z całego serca. Mój gg:6567788, i mail: jonhygo@o2.pl
PS:jeśli masz dobre serce to z góry dzięki, i jak mnie nie będzie na gg to prześlij mi numer swojego gg na moją skrzynkę.
podaj mi ten adres, proszę cię z całego serca. Mój gg:6567788, i mail: jonhygo@o2.pl
PS:jeśli masz dobre serce to z góry dzięki, i jak mnie nie będzie na gg to prześlij mi numer swojego gg na moją skrzynkę.
wlasnie podaj te adresy a ja je sobie tez sprawdze wszystkie :)
i powiem ci ktory jest prawdziwy !!!!!!!
PLZ dajcie mi tega maila plz !!!
moj mail : skitles@op.pl
wlasnie podaj te adresy a ja je sobie tez sprawdze wszystkie :)
i powiem ci ktory jest prawdziwy !!!!!!!
PLZ dajcie mi tega maila plz !!!
moj mail : skitles@op.pl
i co wam da taki e-mail?
sądzicie ze do was odpisze? ze zostaniecie przyjaciolmi? Jezeli do was odpisze, to wpisując jedną z pięciu swoich regulem przeznaczonych do odpisywania. Jezeli napiszecie (oczwyiście po angielsku) ze ja bardzo lubicie i w ogole to na pewno sie ucieszy, ale na nic wiecej nie liczcie...
(ale jestem strszana... niszcze dziecience marzenia :D:D:D)
CMOK