Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

w nowym potterze. jest strasznie sztuczna, robi dziwne miny.. tragedia.

pani_racja

ona w kazdej czesci robi dziwne miny! Najbardziej wkurza mnie jej poruszanie brawiami czolem i w ogole ciagle czyms porusza przy gadaniu.. zagrala beznadziejnie...jak zawsze.. ale w tej czesci nie bylo jej w az tak wielu scenach wiec nie przeszkadzala mi tak abrdzo jak np w 4

użytkownik usunięty
guga_buzka

I właśnie ma robić takie miny bo w książce wyraźnie jest napisane że Hermiona jest trochę przemądrzała! I słyszałeś coś o czymś takim jak "mimika aktorska" (wiem że inni już to napisali ale co tam...)?

pani_racja

Moim zdaniem wcale nie gra beznadziejnie. Jej mimika jest częścią gry aktorskiej. Emma wcale nie jest sztuczna, bardzo dobrze zagrała i wileka szkoda, ze tak mało było jej w filmie ...
PS. "Jestem głodna zjadła bym budyń" :)

Herma

Zgadzam sie z Tobą. Właśnie ta mimika sprawiała że jej gra była ciekawsza, ale również byłam zaskoczona, że mało było jej w filmie. No cóż...skracali jak mogli, ale przy tym uważali żeby zachować spójność. Mi się film bardzo podobał mimo że pewnych scen w nim nie było. Luna była genialna, a cytat który przytoczyłaś całej sali się podobał bo wszyscy się z niego śmiali :)
Pozdrawiam

pani_racja

Moim zdaniem w "Zakonie" zagrała jak najbardziej poprawnie, znacznie lepiej niż w "Czarze", gdzie jej żałosna mimika doprowadzała mnie do białej gorączki. Teraz ma u mnie małego plusa za grę. Może kiedyś się wyrobi (w co jednak trochę wątpię, bo jako jedyna poza Potterem nie dostała propozycji roli w innym filmie, co mówi samo za siebie).

Mr_Mangas

sory cie bardzo Mr. Mangas ale jak bys nie wiedzial to Emma dostala role w filmie "ludzkie dzieci", ale ona jej nie przyjela bo nie mialaby czasu poniewaz grala w potterze... ja uwazam ze ona gra swietnie :) i mi ta jej mimika nie przeszkadza przynajmniej dala cos hermionie od siebie i to jej fajnie wyszlo ;]a skoro wam sie nie podoba to nie ogladajcie tego filmu albo nie patrzcie na Emme wogole;/ a nie macie potem pretensje ze gra okropnie, to jak jestes taki madry to sam zagraj lepiej, a nie innych sie czepiasz...pff;/ pozdro ;)
P.S Herma Ty juz pod Pomylune...yyy... to znaczy Lune podchodzisz??? xDxP ;]dobre to bylo ;P

użytkownik usunięty
Mr_Mangas

A właśnie że dostała! Nie wiesz dokładnie więc się nie wypowiadaj ok?
Jak mnie denerwują tacy ludzie... boshe

pani_racja

wczesniej byla troche sztuczna,w zakonie ejst rewelacyjna tylko za malo jej bylo:(

pani_racja

według mnie była jak zwykle bardzo dobra, ale i tak wszystkich przebił Daniel Radcliffe. Zagrał wybornie, tak jak należało.

użytkownik usunięty
pitero17

zgadzam się z pitero17. Daniel całkowicie inaczej grał, Emma zresztą też. Jestem zachwycona tym filmem, wszyscy byli dużo bardziej naturalni. Pozdrawiam.

pani_racja

Z toba sie nie zgodze drogi autorze tego posta. Dla mnie Cała trójka grałą o niebo lepiej niż w poprzednich częściach. Być może reżyser coś na nich podziałał.

telepek

Może i lepiej, ale to nie znaczy, że dobrze... U mnie ma 3/10 i wątpię, by się to zmieniło. Nie zanosi się.

pani_racja

Z tymi minami macie rację. Rozumiem, że mimika jest ważna i trzeba jej używać szczegolnie w takiej postaci ja Hermiona, ale bez przegięć. Nie chodzi o to, że czepiamy się jej mimiki, tylko o to, że ona nie potrafiła naturalnie tego zagrać. Nie oglądałam jeszcze Zakony Feniksa, ale mam nadzieje, że tam mile mnie zaskoczy.