ja juz nie wiem co o Niej(Emmie Hermionie Scharlotte Duerre Granger Watson:D) myslec z jednej strony antyfani ktorzy mowia o jej rasistowskim zachowaniu z drugiej fani co ja wychwalaja :/naprawde to moze przytlaczac...Ja od teraz pozostaje neutralny bo nie umiem wyjasnic niektorych rzeczy :/POZDRAWIAM
sorry ze to powiem ale kazdy normalny czlowiek powinnien miec swoje zdanie przynajmiej ja tak uwazam. Więc przemysl jeszcze raz, wszystko co ty wyczytales i obierz jakas opinie. pamietaj ze milczenie oznacza akceptacje
ale mi chodzi o to ze nie wiem co jest prawda ,nie wiem komu wierzyc.
Na niektorych stronach pisza takie dziwne rzeczy (emma jest w ciazy,emma mowi to tamto ...itd)i ja nie moge tego dobrze zinterpretowac...o boze ale jestem zmulony nie chce mi sie pisaccccc daaalejj;/
to wes sie zastanow co ci sie wydaje ze jest prawda a co nie. Bo jak ktos cos pisze i nie udowadnia tego zadnym dowodem to taki tekst wogule nie ppowinnienes brac pod uwage takie moje zdanie pozdro
a jak ktos mowi ze przeczytal w gazecie i jest juz za pozno na jej kupno ...
po co mieliby klamac przeciez jak mozna kogos do tego stopnia nienawidzic...odrozniam prawde od nieprawdy ale niektore sa prawdopodobne ale niewytlumaczalne
ps.jak napisalem ze zla skladnia to tylko dlatego ze mi sie chce spac ;] pozdro
ehehe home widze ze nie znasz jeszcze zycia. moj kuzyn potrafi do mnie zadzwonic i poklamac sobie 15 min zeby mu ulzylo :)
To oczywiste, że antyfani wymyślają takie rzeczy jak to że nienawidzi polaków, a fani ją ubóstwiają :) Sam musisz wyrobić sobie zdanie, to chyba nie jest takie trudne prawda?