moze i aktorka jest zdolna, w sumie jedna z moich ulubionych postaci z Harrego Pottera, ciekawa osobowosc, ciete riposty ale ,zeby sie zachwycac nad jej uroda ? przeciez od pierwszej czesci az do ostatniej ona ciagle wyglada tak samo, wlasciwie to dzieciuch z niej , litosci, sa o wiele ladniejsze aktorki
Też tak myślałam dopóki nie przejrzałam jej zdjęć z sesji... Wpisz sobie jej imię i nazwisko w google i spójrz na foty np z sesji Burberry, Vogue. Są naprawdę genialne. Jak dla mnie jest jedną z najładniejszych aktorek młodego pokolenia! ;)
Emma nie jest zdolna. jest tragiczną aktorką. jedyne co potrafi to głęboko oddychać.
Taaa jasne Najcudniejsza pytanie do Ciebie: Co to wogole za nick? Zalosne jest to ze piszesz ze Emma to tragiczna aktorka a zaloze sie ze po prostu jej zazdroscisz urody i slawy... : /
Jak dla mnie to najpiekniejsza aktorka...
dla mnie Emma jest piękna,i zawsze próbuję być taka jak ona. po prostu ją uwielbiam. :)
a Najcudniejsza skąd ty możesz to wiedzieć? skoro sama na avku masz Effy (Kayę Scodelario) ze Skins która jest paszczurkiem dla porównania obie Panie :
http://cdn.buzznet.com/media/jjr//2009/05/emma-kaya/emma-watson-kaya-scodelario- burgers-08.jpg
Emma jest jedną z moich ulubionych aktorek, jest ładna i zdolna. Mam nadzieję ze zobaczymy ją jeszcze w wielu filmach :)
A ja zupełnie nie rozumiem pewnej przypadłości. Ludzie , są gusta i guściki. Dla kogoś jest och i ach jaka piękna, dla niektórych nie. Po co tracić czas na dyskusje na ten temat? Dziecinada.
Moim zdaniem aktorką nie jest złą. W końcu ile ról w swoim życiu zagrała? Poza Harrym Potterem niewiele ich miała, a jeśli już to ostatnio dostała kilka ról. Nie miała się zabardzo jak wykazać. Myślę że jej talent aktorski to dopiero teraz powinniśmy oceniać, tzn po premierze jej najnowszych filmów. Co do urody to powtarzam już po raz wtóry: Jest to kwestia dyskusyjna. Dla jednych Emma jest bardzo atrakcyjna dla innych wręcz odpychająca. Ale zastanówcie się: Gdyby nie miała w sobie tego czegoś, to czy taka marka jak Burberry zrobiła by Emmę twarzą ich kolekcji? Dla mnie jest ładna. Bije od niej taka świeżość i naturalność, którą rzadko się dzisiaj spotyka.
Emma Watson jest najładniejszą dziewczyną na świecie tylko niepotrzebnie ścinała włosy bo gorzej w krótkich wygląda.