Eric MoonI

Jeong-Hyeok Moon

8,2
37 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eric Moon

została mi jeszcze jedna. To chyba mówi samo za siebie. Świetny aktor, jego różne postacie zawsze są barwne i przykuwające uwagę, a ich zachowania siebie nie przypominają nawet jeśli ich charaktery z założeń scenariusza są podobne. To właśnie cecha dobrego aktora - stworzyć różne kreacje dla podobnych, niemal identycznych osobowości, tak, że widz oglądając kolejne dzieło z jego udziałem nie będzie miał wrażenia, że to ten i ten koleś z jakiegoś tam serialu/filmu który kiedyś oglądałam. Z koreańskich aktorów bardzo lubię Cha Seung Won'a, ale już jego postać Dok Go Jin'a z The Greatest Love nakładała mi się trochę na Jo Gook'a z City Hall. Dlatego też w tym momence Cha Seung Won, mimo swojego niewątpliwego uroku ustępuje miejsca mojego ulubionego koreańskiego aktora Ericowi Moon'owi :) Hmm, chyba też dużo zasługi miała tutaj jego rola z Que Sera Sera, jako Kang Tae Joo był naprawdę przekonywujący i tak zapadł mi w pamięć, że teraz wszystkie postacie playboyów porównuję do niego i nikt nie dorasta mu do pięt :P