Eryk Lubos

Rafał Eryk Lubos

7,8
41 221 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eryk Lubos

uważam,że jest przystojny ? :)

adult

na pewno jest męski, a to czasem coś więcej, niż 'przystojny' ;] szczególnie w dzisiejszych czasach, gdy naokoło mnóstwo jest wyglancowanych, gładziutkich lalusiów. Lubos czy Więckiewicz może i nie pasują swoją urodą do dzisiejszych kanonów, ale jednak mają w sobie 'to coś' ;]

basia1991_filmweb

Zgadzam się :) rzadko teraz trafić na mężczyznę w pełnym tego słowa znaczeniu

adult

No..
To zależy jak kto to rozumie. ;)
Teraz to kobiety piszczą za Ronaldo, a w gruncie rzeczy to nie mogę zrozumieć co one w nim widzą. :/

basia1991_filmweb

Więckiewicz to zupełnie inny typ!

użytkownik usunięty
adult

tak

adult

Ile ja bym dala za takiego faceta! Jest niesamowicie męski, utalentowany i inteligentny! o matko ! Zdecydowanie ma w sobie to cos :)

pat_tison

czyli nie jestem sama :))

adult

Absolutnie! Jak widze tych wszystkich przystojniaczkow odpicowanych w tych rozowych koszulkach, to sie zastanawiam gdzie sie podziali prawdziwi mezczyzni, tacy jak wlasnie Lubos, Wieckiewicz czy Chyra ! ;)

pat_tison

Zgadzam się w 100%, a "święta trójca" którą wymieniłaś, to zarówno moi ulubieni polscy aktorzy, jak i najbardziej męscy z nich, moim zdaniem (Jest jeszcze Dorociński, ale tu już ładniejsza buźka ;) )

zabeczkaa

ojj ładna buźka! :) i równie utalentowany co "święta trójca" : )

zabeczkaa

Więckiewicz i Chyra według mnie są totalnie nieatrakcyjni. Ja bym do Lubosa i Dorocońskiego dołożyła jeszcze Bluszcza. Piękny jest. I te oczy.

adult

Nie tylko Ty ;)

adult

Ha ha :) Parę dni temu pomyślałam dokładnie to samo. Mi się też podoba. Ma to męskie "coś". W "Misji Afganistan" wygląda najlepiej...bo mundur :)

adult

Też się nad tym zastanawiałam i widzę, że też nie jestem sama. Bezapelacyjnie jest przystojnym facetem. Mam już dość śliczniutkich przystojniaczków grających w filmach, a on jest inny :) Charyzmatyczny, męski, ten głos, ta chrypa. A jak gra :) Ach genialny :)

Linka94

Bardzo mi sie podobała jego rola w RÓŻY, ten rosyjski akcent! I te miesnie! Rozplywam sie ;D

pat_tison

Szkoda mi go było w Róży. Tak go siekierą potraktować. Nie ładnie ;-)

ewej

Jak widac poswiecil sie dla roli i dal sie posiekac ;D

adult

Nie, nie jesteś sama. To 100% facet. W tej całej Misji... ma najlepszą klatę z całego plutonu (o tak! TE mięśnie) :-D, a i Ojca Mateusza się lepiej ogląda jak jest od kiedy jest w obsadzie:-D świetny aktor i świetny facet, oby było go coraz więcej na ekranach bo polskie kino cierpi na deficyt prawdziwych facetów.

adult

przypomina mi moją wielką licealną miłość:) więc nie może mi się nie podobać:D

adult

a jak tanczy! jesli ktos nie widzial, to polecam teledysk KAMP! - Cairo...

kagu

mi się spodobał bo ma w sobie to coś :D

adult

Zdecydowanie ma w sobie to coś! Zgadzam się z poprzedniczkami, w dzisiejszych czasach jest DEFICYT na PRAWDZIWYCH mężczyzn. Ten jest bardzo męski z pięknym ciałkiem!

adult

No ! więc jest nas dużo :) a gdy wspomniałam koleżance,że uważam go za prawdziwego faceta,to skwitowała to śmiechem .....

adult

Nie wiem, czy jest przystojny. Bez różnicy, bo przede wszystkim jest tak pociągający...mrrrrah :D

adult

Ma w sobie coś. Męski, wrażliwy i nie wygląda na casanove. Z chęcią pojechałabym z Nim na wakacje! :) Panie Eryku, co Pan na to?? :)

adult

Eryk Lubos i Piotr Rogucki.

kataZynek

Jeszcze Kukiza można by dodać. On także ma w sobie to ''coś''. :)
Btw. racja. Lubos, Chyra, Kukiz to są takie typy surowych z urody facetów. Tacy najczęściej przypadają kobietom do gustu, ale wiecie piękny wygląd to nie wszystko. ;)

kataZynek

Dokładnie!

kataZynek

Tez pomyślałam ze maja coś wspólnego. Typ seksownego łobuziaka

annamandat

mi przypomina trochę słynnego rocco mint princea aka rafatus

adult

Mnienam ze bardziej kobiety przyciaga meski , rasowy wizerunek niz wizerunek wyflincowanego gogusia co to nawet jak kobieta z takim jest to i tak czuje ze na boku (ten gogus) robi to z facetami . A Lubos to jest k..wa Lubos . On i drzewa narąbie , bydlo oznakuje ale i idąc z nim do opery wstydu sie nie najecie drogie Panie . Bo taktowny i ogarniety to on tez jest .

adult

Nie tylko Ty. Jest bardzo męski i cholernie pociągający :)

adult

Polski odpowiednik Harveya Keitela

adult

Tak! Męski i seksowny. Mega przystojny!

adult

Wątek stary, ale nic się tutaj nie zmieniło, jest po prostu idealny, głos, sugestywne, wyraz twarzy, 10000% męskości

lola23

dej mu dupy

adult

Żaden aktor mnie tak nie kręci jak on, mimo, że obiektywnie może nie jest przystojny to ja za nim szaleję ale nikt tego nie rozumi :)