W jakich filmach grał czarny charakter jak dotąd widzialam z nim tylko Złodziej życia i Lord of war. Wolę go jako tego złego :D
Czy ja wiem, czy postać Valentin' a, w jaką wcielił się w "Pan życia i śmierci" była charakterem złym? Raczej widz go tak widzi, ze względu, że deptał po piętach sympatycznemu sprzedawcy broni:) Chyba, że to po prostu taka aluzja w kierunku stróżów prawa:) Pozdrawiam
Hehe nie o to mi dokładnie chodziło :D Lord of war chciałam dać właśnie jako tego dobrego :D żeby powiedziec ze bardziej lubie jak gra czarny charakter :D
A w złodzieju życia jest "zły" czy "dobry"? bo szczerze mówiąc nie czytałam opisu a chcę obejrzeć ten film ;)
Ohhh ja widziałam z nim dużo filmów "Orbitowanie bez cukru" genialny tam był, "Wielkie nadzieje" też ciekawą miał rolę chociaż aż tak mnie nie wciągnęła. W "Panu życia i śmierci" nie odgrywał chyba aż tak dużej roli, żeby mogła mówić o tym, że jakoś specjalnie mi się tam podobał. Złodziej życia oczywiście wyśmienicie, ale jeśli zapytałabyś mnie jaka jego w ogóle rola najbardziej mi się podobała to "Dzień Próby". Uwielbiam ten film, jest mocny ale świetny i zdecydowanie polecam :))
Już obejrzałam DZIEŃ PRÓBY i dałam 10/10. Super film... Ethan zajebisty:D ale ta bródka mu nie pasuje :D:D
haha cieszę się, że Ci sie spodobał :D No bródka zależy jak patrzeć, dla mnie trochę uroku mu dodaje ale to już kwestia gustu :D Ethan, no właśnie zajebisty i tyle :))