Po wybraniu opcji: "zostań autorem tej strony" ukazuje się lista czterech linków do formularzy, w których można dodać niektóre dane osobowe, opis, url lub ciekawostki. Nie ma jednak opcji dodania pozycji w filmografii. Dlaczego? I skąd w takim razie biorą się dane filmograficzne? Kto je umieszcza i dlaczego sa one czasami niekompletne lub błędne? Może właśnie na skutek "reglamentowania" dostępu do tej funkcji?
Hmmm.... twój post jest co prawda ciut stary (sprzed ponad 8 lat), ale skoro już na niego trafiłem to odpowiem. Nie pamiętam jak było wtedy, kiedy pisał(e/a)ś ten post, ale w chwili obecnej nie można już dodawać filmografii do osób, a robi się to jakby "od.... drugiej strony", tzn. masz np. film "Abcd...", który chcesz dodać i przy nim dajesz "Zobacz elementy, które możesz współtworzyć!", potem "Dodaj rolę/twórcę", ewentualnie, jeśli znajdziesz błąd możesz także dać "zgłoś poprawkę" (widoczne niżej, na szaro).
Mam nadzieję, że udało mi się choć odrobinę pomóc - w razie czego, w razie jakichś wątpliwości - pisz - postaram się pomóc, jeśli będę w stanie ;-).