Ewa Lemańska

7,5
1 273 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewa Lemańska

była w pytaniu na śniadaniu mam nadzieję że reżyserzy ją dostrzegą na nowo i dostanie jakąś rolę może nawet epizod

kinomanka_13

Dziś jest w DDTVN
To jakaś zorganizowana akcja

giovanni50

adzis na pudelku http://www.pudelek.pl/artykul/52988/maryna_z_janosika_tez_kradla_na_florydzie_2_ razy/

kinomanka_13

ale technicznie troche to nie do przejscia chyba ze zaproponuja jej glowna role w jakiejs super produkcji za duza kase bo w innym przypadku jakis epizod czy rolka 2 planowa za mala kase to by musiala do tego dolozyc bo mieszka w stanach nawet ostatnio sprzedala mieszkanie w polsce wiec przelot hotel dojazdy pewnie koszt byly wieksze niz gaza za filma serial juz wogole nierealny
dziwie sie ze w usa nikt jej obecnie z takim super wygladem nie zauwaza bo juz teraz zna angielski a amatorka nie jest referencje ma

tomek_66

to ja ci powiem że niektóre aktorki mieszkają za granicą i przyjeżdżają do Polski do pracy np. Katarzyna Chrzanowska która grała Ewę w Adamie i Ewie to ona jak grała główną rolę w tej telenoweli to ona podróżowała między Francją a Polską a teraz po Adamie i Ewie nigdzie nie gra jak gra to jakieś epizody albo drugoplanowe rolę, albo Małgorzata Pieczyńska która grała w szpilkach na giewoncie góralkę Anielę chyba mniejsza z tym to ona w Szwecji mieszka i też podróżuje między Szwecją i Polską jak ma jakieś rolę. I wierzę w to że Lemańska dostanie jakąś rolę jak jakikolwiek reżyser zauważy bo jak Chrzanowska albo Pieczyńska dostają rolę mimo że mieszkają za granicą to i Lemańska dostanie.

kinomanka_13

francja szwecja napisalas bilet mozna kupic w 2 strny za 200-400zl do usa niestety 10x drozej wiec roznica jest
mysle ze za roli 2-3 planowe w serialach o duzej ogladalnosci na pewno mniej miesiecznie niz przelot do usa taka jak naisalem jedynie glowna rola lub rola w filmie nie serialu bylby realna finansowo a producenci i rezyserzy ja na pewno znaja i na pewno niejeden raz kros o niej pomyslal bo bylaby atrakcja kazdego filmu lecz widocznie realizm wygral
jedynie jak napisalem do produkcji filmowej moze ja zaprosza ale wczesniej musza troche napedzic koniunkture zwiazana z jej osoba co wlasnie mysle ze juz robia bo od 25l nic o niej slychac nie bylo a ostatnio coraz czesciej
a 2 sprawa ze jesli to bedzie rola za mniejsza kase to mozliwe ze nawet do interesu dolozy zeby sie realizowac chociaz chyba milionerka nie jest tak ze w granicach rozsadku

kinomanka_13

hahah dobre 10/10 chyba ze to nie mial byc zart