Ewa Stankiewicz

3,4
155 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Ewa Stankiewicz

Wszystkim tym chorym na wścieklizne oskarzającym Stankiewicz i Pospieszalskiego o manipulację radze zapoznać sie z tymi filmikami.
Uprzedzam żalosnych rozsiewaczy PrOpagandzi, niech sie nie wysilają, Już przecież wiadomo, że ci wszyscy ludzie stojący w kolejce do trumien Pary Prezydenckiej to "suto opłaceni aktorzy" byli.

http://www.youtube.com/watch?v=yQ77GoZ12W4&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=11kF61gtLtU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=VcJ4mUn_e7I&feature=related

agur

Dla tych zaczadzonych matołów także miliony Polaków, które brały udział w uroczystościach załobnych to tez opłacani aktorzy. Skąd ta Wyborcza bierze tyle forsy by ich opłacic? Putin im daje, czy co? Nowe pokłady gazu odkrył?

agur

Mnie bardzo podoba się fragment, gdy Stankiewicz mówi: "Jeśli ktoś cały czas uprawia propagandę, to później sam w nią wierzy". Zgadzam się z tymi słowami w 100% - Stankiewicz sama uwierzyła w swoją propagandę.
P.S
Nie wiedziałem, że to taka gówniara.

chryzyp

Bełkoczesz.

agur

Nie zgadzasz się ze mną??
Przejrzyj sobie linki z filmikami, które zamieściłeś i przeanalizuj co tak naprawdę na nich jest.
Ja widzę gówniarę, której wydaje się że nakręciła jakiś manifest patriotyczny, jej wystraszoną niby podstarzałą koleżankę i pedałkowatego harcerzyka, kiwającego główką jak aniołek na monety przy kościelnej szopce bożonarodzeniowej.

chryzyp

"Gówniara", "podstarzała kolezanka", "pedłakowaty harcerzyk"- słowa pełne szacunku do ludzi. Aha. Zapomniałeś wspomnieć o tym "ciemnym motłochu", który stał po kilkanascie godzin w kolejce do trumny "kartofla". Ale to byli aktorzy przecież. Tak własnie widzisz swiat, i w ten swiat wierzysz. Sam zapewne jesteś w swoim pojęciu lepszy, piękniejszy, mądrzejszy i kulturalniejszy.
Dziękuje, w zupełności potwierdzasz moją poprzednią opinię, co do twego stylu i argumentacji . Nie masz nic do powiedzenia, a ja nie mam więcej pytań.

agur

Doprawdy jestem zaskoczony podeszłym wiekiem (oczywiście jak na tak młody wygląd) Pani Ewy Stankiewicz.
Kochaniutki, chyba się trochę zagalopowałeś w swojej walce ze złem tego świata. Nigdzie w swoim tekście nie wypowiedziałem się w sposób obraźliwy, czy nawet pejoratywny na temat tragicznie zmarłego Pana Prezydenta. Nigdzie również nie zasugerowałem autorce, że do realizacji filmu zatrudniła aktorów.
Zarzucam jednak Ewie Stankiewicz wykorzystywanie chorych poglądów opętanych manią prześladowczą ludzi do siania politycznej propagandy. Wypowiedzi ludzi pojawiających się w filmie, są ułożone w ten sposób, by przekonać odbiorcę do tego że jest ofiarą jakiegoś makabrycznego spisku, dokonanego przez obecny rząd w spółce z Putinem.
Dowodem na to, że trafnie oceniłem przesłanie filmu "Solidarni 2010" mogą być choćby nawet filmiki ze skrajnie propagandowymi wiecami, które zamieściłeś.

agur

Agur, aktorzy, nie aktorzy- sprzedawali w Krakowie pod Kościołem Mariackim "wejściówki" na pogrzeb za 1200zł i później zdjęcia sarkofagu prezydenckiego za 200zł na Allegro.
Film Ewy Stankiewicz to najczystsza forma propagandy, jaka była już stosowana w czasach chociażby III Rzeszy. Tyle że Leni Riefenstahl była świetną dokumentalistką, pomijając, że do 2003 roku płaciła cenę popierania ludobójcy, a Pani Stankiewicz... no cóż, do świetności jej daleko.

Binula

Dziękuję za rozsądny komentarz.

chryzyp

No faktycznie. Rozsadek nie ma nic wspolnego z koltunstwem

chryzyp

Włącz sobie więc Salę Samobójców i nie narzekaj. Nie podoba się, nie musisz oglądać. Nie podoba się Jarek - Nie musisz oglądać go.

agur

"Wszystkim tym chorym na wścieklizne" - twój post jest naładowany właśnie jadem i wścieklizną... No w ZSRR i w III Rzeszy też była głoszona "cała prawda", no cóż współczuję ci, że osobą, która dała się zmanipulować bez własnego zdania...

użytkownik usunięty
agur

Jeśli już o chorobach mowa, to chciałbym nieśmiało zauważyć, że choć środowisko pisobolszewii ogólnie nie imponuje zdrowiem psychicznym, to pani Ewa nawet na jego tle zdecydowanie się wyróżnia- ta kobiecina naprawdę ma szaleństwo w oczach... Niedobrze to świadczy o polskiej służbie zdrowia, że pozwala ona takim osobom przebywać pośród względnie normalnego społeczeństwa.

Uwierzcie mi pisiorki, ta biedna, chora kobieta nie potrzebuje waszego poklepywania po plecach, tylko profesjonalnej opieki psychiatrycznej...