Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 943 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

Yaiks! Długo oczekiwany come back Ewana jako wykonawcy romantycznych i wzruszających do łez szlagierów!!!

Oszalałe z radości fanki płaczą i piszczą!!! (No dobra, na razie jedna Zina cicho pochlipuje ze wzruszenia ale... chlip...Długo czekałam na tę chwilę... chlip)

Na płycie "Unexpected Dreams: Songs from the Stars" znajduje się cover piosenki Sade w wykonaniu Ewana!!! To "The Sweetest Gift" z albumu Sade pod tytułem "Lovers Rock"!!!

Sade to moja ulubiona piosenkarka. "Lovers Rock" to moja ulubiona płyta. Dodajcie do tego Ewana.

Tu można znaleźć krótki opis płyty "Unexpected..." (dla osób znających angielski):
http://www.amazon.com/gp/product/B000EHQ8IC/qid=1143492916/sr=11-1/ref=sr_11_1/1 04-7095218-6926318?n=5174 [www.amazon.com/gp/produ ...]
kto co śpiewa (o, jest S. Johansson i J. Irons).

W Polsce ma się ponoć ukazać 10 lub 13 (merlin.pl) kwietnia.
Link do zapowiedzi w merlin.pl: http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/446933 [www.merlin.com.pl/front ...]

Nie widziałam na ten temat żadnych informacji w wiadomościach na stronie - więc piszę, ale przede wszystkim chciałam polecić tę piosenkę!!! Warto posłuchać!

Rozpływam się... (lovelovelove) Cóż za kojący i rozmarzony głos... Boskie dźwięki...

zinah

No to fajnie :) Trzeba się na tą piosenkę zaczaić :P Dla mnie to on może śpiewać książkę telefoniczna po chińsku, a i tak jest dobrze, a nawet bardzo dobrze =]

Dreamerin

Aaa tam książkę telefoniczną... :) On wybiera sobie same najlepsze teksty. Ojej, uzależniłam się od tej piosenki... Jest wspaniała - a na końcu tak pięknie mruczy - takie murmurando ;)))

Text dla znających angielski (wzruszający, nie?):

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Quietly while you were asleep
The moon and I were talking
I asked that she'd always keep you protected

She promised you her light
That you so gracefully carry
You bring your light and shine like morning

And then the wind pulls the clouds across the moon
Your light fills the darkest room
And I can see the miracle
That keeps us from falling

She promised all the sweetest gifts
That only the heaven's could bestow
You bring your light and shine like morning

And as you so gracefully give
Her light as long as you live
I'll always remember this moment

mmmmmm...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

Ach!

zinah

uno seQndo! Ty masz tą piosenkę w wykonaniu Ewana już?

Dreamerin

No pewnie, że mam. Miałabym nie mieć! Moje statystyki mówią, że przesłuchałam ją już 157 razy. :))))

zinah

mp3 czy płyta??

Dreamerin

eh ja to muszę zobaczyć jako fanka Ewana :)
pozdro:)
masz już to?

NaShI

Chyba raczej posłuchać... Tak, mam - mp3.

zinah

skąd to masz?
pliska daj znak jakiś .. jak to mozna znaleźć?:)

NaShI

Znalazlas na jakiiejs stronce?? :D :D CHCE TO MIEĆ!!!!

zinah

to prowokacja bo ona wcale nie ma tej mp3

Wypasiona_Foczka

To prowokacja bo ją mam i prowokuję innych. Mp3 z całą piosenką było na AOL: http://us.video.aol.com/video.index.adp?mode=1&pmmsid=1479544&referer=http%3A%2F %2Faolsearch.aol.com [us.video.aol.com/video. ...]
- niestety nie orientuję się czy link jeszcze działa. :((

zinah

Dobra, ok, dostałam właśnie cynk od moich zaufanych z Ewan Sisterhood, że Lelia załadowała już zapisany przez nas plik mp3 na swoją stronkę:

http://www.eccentricity-online.com [www.eccentricity-online ...]

- biegać tam i pogrzebać. I nie oskarżać mnie o prowokacje, paskudy jedne!!!!!!! :P

zinah

Na eccentricity jest tego tylko 3 sekundy :( :( :(

Dreamerin

Serio??? Porażka. :( :( :(

Dziwne, widocznie nie zrozumiałam wiadomości od mojej informatorki - jest Włoszką - nie żeby nie znała angielskiego, ale nie zawsze się dogadujemy. No nic - załaduję w takim razie na serwer i już umieszczam linka. Można tu takie rzeczy robić na tym forum??? Mam nadzieję, że tak. A zresztą... Zaraz wracam!

zinah

okej czekam(y) dzięki :)

zinah

ZARAZ ZARAZ, co ty chrzanisz? Szczerze mówiąc, ja tam widzę cały plik!

3,9 mb - 3 MINUTY raczej (niecałe) - to cała piosenka! (Taka zresztą też jest w oryginale)

Czemu wprowadzasz ludzi w błąd? Jakiś problem ze ściągnięciem?

zinah

sorry gdzie ty to widzisz? ja znalazłam tylko odnosnik do strony gdzie mozna posłuchac całej płyty po 30 sek

Wypasiona_Foczka

Słuchaj Foczko! Mam poprowadzić za rączkę?

http://www.eccentricity-online.com/music.php [www.eccentricity-online ...]

na samym dole listy!

Wiesz, to komercyjna piosenka z komercyjnej płyty - Lelia nie wywali jej na pierwszej stronie z adnotacją: tutaj można nielegalnie ściągnąć tę piosenkę i wielka strzałka. Poszukać trzeba, poszperać!!! Tak właśnie zdobywa się różne fajne rzeczy (niekoniecznie Ewan Inside).

Tak właśnie jest z umieszczaniem czegokolwiek na stronie. Po pierwsze - ryzyko, a po drugie - ludzie mają wszystko podane jak na talerzu i są leniwi.

zinah

Witam! Zinah dobrze mówi, piosenka jest cała tylko trzeba wejść w odpowiedni link, trochę się czeka (ja czekałam ok 5 minut) ale już słucham sobie po raz 10 i jest pięknie :))))) ----------) Zinah serdeczne dzięki!!! Właśnie skończyłam oglądać 7 odcinek Long Way Round i trochę się wzruszyłam przywitaniem z rodzinami i zakończeniem tej niesamowitej przygody a tu proszę jeszcze taka piękna pieśń... a mruczańsko pierwsza klasa:) pozdrawiam wszystkie ewanomaniaczki:*

zinah

Ja tez sciagnelam i nie mialam z tym zadnego problemu!!!Dzieki za udostepnienie takiej mozliwosci:* Jak to milo slyszec glosik Ewana... :D:D:D:D
Pozdrawiam

Lara810

to jest zarabiste :)
thanks you :)
pozdrawiam:)

NaShI

ZINAH THX. PIOSENKA jest Suuper, tak jak jej wykonawaca, piekne :D
az lezka w oku sie zakreciła :D

zinah

No faktycznie teraz mi działa, a wczoraj nie działało :/ sorka
Śłiczne :)

Dreamerin

Cieszę się, że wszyscy nareszcie zadowoleni! Nie ma problemu - zawsze chętnie pomagam. Jeśli ktoś ma jakieś pytania dot. Ewana albo jego filmów/wywiadów/zdjęć - mogę pomóc (przynajmniej w jednej dziedzinie moge się uważać za experta :))))

Long Way Round jest super - uwielbiam Ewana na motorze!!! I też się wzruszyłam w tym momencie!

zinah

A ja właśnie słucham The sweetest gift - wspaniale się Ewan spisał. Cudowne...

I też na Long way round się wzruszyłam - poza tym wzruszało mnie też jak w dodatkach i w ogóle w trakcie odcinków mówił o pomocy dzieciom. I jak pięknie zaśpiewał Running to stand still U2.

Pozdrowienia dla wszystkich tu zebranych :)

zinah

:):):):):) niech mi ktoś powie skąd on ma taki głos....;) przez soundtrack z Moulin Rouge zawaliłam egzamin bo zamiast się uczyć słuchałam i słuchałam i słuchałam......ehh....przepięk ny głos, wileki talent..zaraz się zawzdycham na smierć :D

taraissu

ostrzeżenie: nie zaczynajcie słuchać tej piosenki..bo z każdym przesłuchaniem chce się więcej i więcej....i bardziej i w ogóle...ehh..jakby mnie mój facet teraz zobaczył taką zarumienioną to by wyrzucił całą filmografię z Ewanem przez okno..zazdrośnik:D
oj... się rozgdałam;P no nic..jeszcze raz ostrzegam słuchacie na własną odpowiedzialność...potem już nie ma odwrotu..pochłania bez reszty

zinah

Jak zdobyć tę piosenkę?! Nigdzie nie ma tej płyty :(
A Ewan śpiewa też w "Down with love" z Renee Zellwegger.

(My gift is my sooong... mrrr)

zinah

O przepraszam, jednak mi się udało ściągnąć, więc już sobie daruję kupowanie oryginału :P