Jest przystojny i ma talent. Widziałam go w trzech filmach- w Wyspie, Emma i w Życie mniej zwyczajne. I bardzo spodobało mi sie jak tam zagrał. Jest dobry!
Zgadzam sie w 100%! Ja ogladalamz nim: Trylogie Gwiezdne Wojny, Moulin Rouge,Życie mniej zwyczajne, Płytki grób i Helikopter w ogniu :)! A już niedługo mam zamiar zobaczyć Wyspę :D! We wszystkich filmach Ewan mi sie podobał-on jest niesamowitym aktorem :)! Pozdrowionka :*
Ja też się zgadzam, ale w 200%! Oglądałam go w niemal (oprócz może dwóch krótkometrażówek) wszystkich jego filmach (bo jestem tzw. hardcore fanem i expertem w dziedzinie ewanologii :))) i uważam go za genialnego aktora. No i bardzo przystojny jest... A poza tym jest bardzo ciekawym człowiekiem (w sensie osobowości) - zwyczajnym, skromnym facetem, ale z dużym poczuciem humoru (oj tak!) i wyobraźnią. Bardzo porządny ziom :) - podziwiam go za jego zaangażowanie w akcje charytatywne i ochronę przyrody. A poza tym dobrze śpiewa (Emma, Nora, Velvet Goldmine (Idol), Life Less Ordinary (Życie mniej zwyczajne), Moulin Rouge, Guys and Dolls,...) - no może trochę gorzej w Life Less Ordinary :P - patrz wykonanie utworu Oasis - jeden z jego ulubionych zespołów. I tańczy (np. Guys and Dolls). I ma dobry gust muzyczny!!! I uwielbia motocykle!!! I...
no dobra, dobra, kończę, ... ale jeszcze tu wrócę!
~Zinah~