Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 943 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

Znam go głównie z Gwiezdnych Wojen, ale przyznam, że pokonało go tam tylko 2 aktorów. Gdyby nie jego gra to nowa trylogia GW byłaby dużo gorsza. Prośba jescze. Podajcie jakis fajny film z jego udziałem.

Szajba

Witam Szajbę :D Myślę, że jako, że jesteś płci męskiej to na pewno wypada Ci polecić Helikopter w ogniu, Trainspotting, Wyspę, Nightwatch. Ja z mojego babskiego punktu widzenia zachwalać ponad wszystko będę Moulin Rouge, Do diabła z miłością, Velvet Goldmine, A life less ordinary, Big Fish, Stay no dobra kończę bo zaraz wymienię całą filmografię :) Przestrzegam tylko przed zgłębianiem twórczości Ewana ponieważ powoduje to nieodwracalne zmiany w psychice, przynajmniej u babek - patrz nasze forum :)

gosik_6

Ja dodalabym jeszcze Oko obserwatora, zapomnialas Gosik? Gra tam jeszcze Ashley Jud , czy jakos tak :P

Mona

Najlepiej zacząć od Moulin Rouge. Zakochałam się w tym filmie. Strasznie mi się podobało, kiedy Ewan śpiewał. On ma świetny głos. Polecam Moulin Rouge!

Szajba

Zadne tam Moulin Rouge. Klase pokazał w ,Trainspotting, ,płytki grób,. Ale zgadzam się z autorem ze Ewan uratował nowe SW. W sumie mogę polecić ,Pillow book, ale ostrzegam, ze to co robia z Ewanem jest okropne i niehumanitarne.