Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 688 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

Ewan zachwyca mnie w każdej roli, wstrząsnął mną w Trainspotting, zainteresował w "Gwiezdnych wojnach" (i nic nie poradzę na to, że wolę nowe, GW od trylogii). a poza tym, kto widział go sfotografowanego jako "zaglądacza" do domku dla lalek, ten wie, dlaczego go uwielbiam...

użytkownik usunięty
Eorath_at_Tiffanys

z 5 lat temu widziałam film pt "idol" nie wiem czy na 100% on w nim gral. czy ktos mi to powie?

A Ewan grał w "Idolu" Curta Wilda. Film świetny, bardzo klimatyczny, a Ewan przerażająco fantastyczny.

Eorath_at_Tiffanys

Eorath, masz rację, w Trainspotting Ewan napewno zaszokował wielu. Była to bardzo trudna rola, a on ją zagrał tak, jak powinno być. W GW rzeczywiście zagrał bardzo dobrze, ale zaimponował mi, jak wiadomo, w Moulin Rouge. I głosem, i grą. Myślę, że widziałaś ten musical, a jeśli nie, to naprawdę polecam, obejrz:)

Eorath_at_Tiffanys

No to ja jeszcze dodam od siebie, że jestem tym panem w pewnym sensie zauroczona... Kilka filmów, w których wcielił się w postacie przesympatyczne, urocze i jeszcze innych parę takich epitetów zrobiło swoje ;) I, rzecz jasna, nie da się tu nie wspomnieć, że to facet przy tym nadzwyczajnie utalentowany? Przecież "Transpotting" to zasługa głównie jego znakomitej roli.

Pozdrawiam serdecznie :)