Felicity Huffman

Felicity Kendall Huffman

8,0
4 612 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Felicity Huffman

Szkoda, że nie dostała Oscara. Ten wstęp na gali mnie dobił. Takie to szczere :].

Polish

Ja jestem zawiedziony na maksa. Bardzo mi przykro, że Felicity nie dostała Oskara, ponieważ rola Bree była dla niej stworzona i zagrała ją perfekcyjnie. Ehm szkoda. Reese nie była aż taka dobra!

orson_2

Tak na marginesie, to ona nie grała Bree tylko Lynette Scavo...

darts

nie chodzi o role w "gotowych na wszystko" tylko o role w "Transamerica" za którą była nominowana do oscara...

Polish

Ja równiez jestem wsciekly! :

Polish

No właśnie! Czemu nie dostała Oscara? Przecież wiadomo, że Reese to nie Charlize Theron i teraz, wzorem Julii Roberts i Halle Berry, zagra w kilku idiotycznych filmikach klasy b i minie sporo lat, zanim znowu będzie miała szansę na Oscara. A gdyby Felicity dostała Oscara to, kto wie, zapewne dostałaby kilka ciekawych propozycji i za dwa/trzy lata znowu sięgnęłaby po tę statuetkę... Eeh...

Bodil

twuierdzisz ze Reese jest slabsza aktorka od Charlize sorki ale za Legalna Blondynke ma nominacje do zlotego globu a SLODKA cgarlize ma zlot amalinke na koncie i o maly wlos w tym orku nie byla nominowana za Fluxa

Polish

Przecież tu nie chodziło o jej wygląd czy ja nie wiem jak Ty to zinterpretowałeś/łas, ale o jej rolę w Transamerika, gdzie ona tam gra osobą chcącą zmienić płeć, dlatego ją wymienił w formie dowcipu jako nie wiadmo co!!

użytkownik usunięty
Sklatka

Z drugiej strony nie wiadomo czy gdyby otrzymała Oscara to dalej grałaby w DH. Może chciałaby większej gaży albo pozostałe by jej zazdrościły...

Polish

Reese zagrała w kilku dobrych, nie-słodkich filmach, w których udowodniła, że jest dobrą aktorką. Od samego początku bylo wiadomo, że Felicity nie dostanie Oscara, bo nie on w tej chwili żadnej wartości artystycznej, a poza tym - Akademia boi się nagradzać 'inność' (role w Brokeback Mountain, drugoplanówka Dillona w Mieście gniewu), bo to oznacza zmianę w Hollywood.

Co do tej klasy b, w której ma pojawić się Reese: teraz nagrywa film z Jakiem Gyllenhaalem i Meryl Streep, w Bunny Lake Is Missing... nie bądźmy dumni i uprzedzeni, Legalna blondynka to była odskocznia do wielkiej kariery. A Felicity nie powinna się martwić, że nie dostała Oscara, ponieważ straciłaby przez to wiele. W chwili obecnej dalej może pokazywać, że jest świetną aktorką, a nie zdobywczynią jakiejś tam nagrody...

Pozdrawiam.