Franka Potente

7,3
5 563 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Franka Potente

Od czasu obejrzenia Tozsamosci Bourne'a i Krucjaty Bourne'a uwielbiam ja! Wdelug mnie jest to znakowita aktorka, ktora doskonale umie wcielic sie w swoje role i na twarzy tez niczego sobie! Moim zdaniem jest barzdiej utalentowana niz nie jedna glupiutka aktoreczka, gwiazdka Hollywood zarabiajaca pare mln rocznie. Filmy z jej udzialem ogladam z wielka przyjemnoscia!

użytkownik usunięty
mela1993_5

ja od czasu Tożsamości Bourne'a skrycie się w niej podkochuję;)
ta aktorka zauroczyła mnie swoją postacią w Bournie, ma swoisty urok i jest , co najważniejsze, bardzo naturalna..

mela1993_5

bardzo sie zgadzamy co do filmow o Bournie i co do postaci Franki Potente! Dla mnie jest ona moja ulubiona aktorka , Matt Damon aktorem a Filmy o Jasonie Bournie wprost kocham! Zaluje tylko,ze w Krucjacie Bourne'a zistala zabita Marie! Wedlug mnie to ogromna strata dla tego filmu! :-)

mela1993_5

Ja równiez bardzo lubie Frankę, dobra aktorka, sliczna kobieta, czegoż chciec wiecej? ;)

Na razie z jej udzialem obejrzalem Lole, Blow i Tozsamosc, i wszystkie byly bardzo dobre, choc Lola byla genialna :)

Mam nadzieje, ze znajde czas na nastepne jej filmy :)

cloner

Polecam "Wszystko czego pragnę" z E. Wood, fajna rola, dobry film, a Franka pięknie w nim wygląda.