beznadziejna, gra beznadziejnie i niestety to jest całkiem obiektywna ocena. Natomiast wysoko oceniają ją(bez obrazy) napaleni faceci ze względu na wygląd w tym problem, że nie to się liczy u aktorki, liczy się to jak gra a to akurat wychodzi jej beznadziejnie. I żeby nie było wątpliwości to co pisze nie jest żadną prowokacją tylko irytuje mnie to że ma ona tak wysoką średnią mimo tego, że żadnego talentu sobą nie reprezentuje.A tak w ogóle to patrząc na nią a szczególnie na to zdjęcie które jest tu zastanawiam się ile plastiku zużyto na jej zrobienie :P
100% racji!! przeciez w slumdogu to bylo najwieksze ze wszystkich chodzace drewno (obok rownie 'rewelacyjnego' patela). nie potrafila w ogole mimika wyrazac emocji, jedyne co robila to szczerzyla sie caly film (kto nie wiezy niech obejrzy film). poza tym jak mozna oceniac kogos, kto nie jest aktorem, kto zagral w 1 filmie? ludzie sa zenujacy
Ja również się zgadzam nie wiem jakim cudem takie coś może mieć tak wysoką średnią. Jeśli w filmie by grały piękne manekiny to by miały średnią 10 bo co z tego, że tylko stoją jak kołki skoro są pięęękne
w sumie to 'cudo' przekroczylo 1000 glosow to czemu juz nie wskoczylo w top 10 aktorek?:)) jakby tak bylo to srednia by spadla na leb na szyje. i dobrze
Nie jestem napalonym facetem, a dziewczyną. oceniam ją na 5 i jest moją ulubiona aktorką. Piszesz że beznadziejna... Założycielu tematu - umiesz w ogóle grać w filmach??/ Nie? czyli nie jest znowu taka strasznie beznadziejna. Talentu aktorskiego z prawdziwego zdarzenia to ona nie ma owszem, oceniłam na 5 i tyle. Nie na 10 bo na 10 trzeba sobie zapracować.
Ale beznadziejnato ona nie jest
oceniam ją na 5 i jest moją ulubiona aktorką
po jednym filmie oceniac aktora. genialne.
Założycielu tematu - umiesz w ogóle grać w filmach??/
a czy to zalozyciela tematu praca jest? nie? wiec nie pie..dol, bo to najbardziej idiotyczna odzywka, jakiej sie uzywa w obronnie aktora.
Widzieliście z jej udziałem dokładnie jeden film i od razu spisujecie ją na straty i nazywacie beznadziejną aktorką. Przecież ona jest debiutantką, poczekajcie kilka lat, obejrzyjcie więcej filmów z jej udziałem i wtedy oceńcie jej talent aktorski.
Ta dziewczyna nie ma w ogóle talentu aktorskiego, więc jak może go mieć za parę lat?! Albo rodzisz się z talentem,
albo nie. Ona jest obdarzona urodą, która sprawia, że wszyscy faceci nie mogą oderwać od niej oczu, a taka Meryl
Streep nie jest wielką pięknością z okładek pism dla kobiet czy mężczyzn, ale za to jest najwybitniejszą aktorką
wszechczasów.
No toż napisałam że może się rozwinie...
Do Meryl to jej nie porównuj, oweszem lubie Freidę ale talentem ani też urodą nie dorównuje Meryl. Albo np. Kate Winslet
Zazdroscisz jej urody! Sama wsadzasz palec miedzy nogi jak widzisz takiego Deepa czy innego Pita. Po prostu jest to piekna kobieta, ty moze tez masz jakies zalety ;)
weed, naprawdę, nie pieprz głupot, bo ona jest nie dość, ze brzydka, to głupia(onejrzyjcie gale złotych globów na youtobie, ona się tam wypowiadała, boki zrywać:)) ale też bez talentu. Nigdy nie osiągnie tyle, co choćby Ingrid Bergman.
sory ja jestem dziewczyną i ona świetnie odegrała swoją rolę...aha obejrzyj kilka bollywoodów to zobaczysz że większość aktorek hinduskich są śliczne, pomijam fakt że 3 z nich to byłe miss world...mam tu na myśli aishwarye rai, priyanke choopre i shushmite sen...poza tym każda aktorka ma swóją pierwszą rolę i z biegiem lat jest bardziej doświadczona...właśnie to jest super w hinduskach. są piękne i utalentowane...pozdro dal fanów filmu slumdog milioner z ulicy i maniaków bollywood :*
No brawo, czyli skoro jakaś kobieta jest ładna(ona nie jest) to znaczy, że jest utalentowana, a skoro utalentowana to super chiper............ A sory za porównanie do Ingrid, obraziłem Ingrid na maksa.
chodziło mi o to ze to dobre połączenie...ale chyba moje słowa są za trudne do zrozumienia jak na twój iloraz inteligencji...przypał jednym słowem...
Tak? Spójrz najpierw na Twój iloraz, a nie tu mnie obrażasz. Przpyał jednym słowem to Ty. Dobre połączenie? Że jest utalentowana, to nie wystarcza, trzeba jeszcze mieć wykształcenie filmowe
nie trzeba...a ty co leczysz tu swoje kompleksy na temat aktorstwa?? nie musisz tu wszystkich obrażać...musisz tylko iść do psychologa, może ci coś pomoże...życzę powodzenia
Uroda to kwestia względna (moim zdaniem jest ładna :P), aktorką wybitną może i nie jest, ale chyba można mówić o pewnym potencjale, to prawda - większość aktorów i aktorek się "wyrabia" z czasem. :)
Natomiast uważam, że to dziwne, iż Pani Kaka najpierw sama obraża Pana Janka, a potem mu przytyka, że leczy kompleksy obrażając ludzi. Widzę tu pewną nieścisłość - ale rozumiem, że wynika ona z oburzenia, kiedy ktoś inny "wrzuca" na kogoś, kogo się lubi.
Ludzie! Siejcie pokój i miłość a nie nienawiść. :D
ty to Janek chyba jestes jakiś upośledzony skoro wierdzisz ze ona jest brzydka...idź wyrywać swoje pasztety.
Maciek, chyba jesteś ślepy, skoro twierdzisz, że ona jest piękna. Zobacz chociaż Audrey Hepburn, a potem się wypowiadaj. Poza tym obraziłem nie ciebie, lecz ją, więc czemu mnie obrażasz?
Myślałam,że będzie na forum o aktorstwie,a tu większość to by ją żywcem spaliła,tylko za to,że istnieje.Powinna sobie dorobić garba na plecach i trzeci sutek na czole według niektórych.W "Slumdog Millionaire" wypadła tak sobie,ale liczę,że zagra lepiej w innej roli.
Nie bądźmy takimi pesymistami. Dajmy kobiecie szansę. ;) "Boska Angelina" ma na przykład złotą malinę i oscara na koncie. Gwiazd naprawdę wybitnych obecnie jest mało. Prawdziwe talenty na miarę "ach i och" zdarzają się rzadko, ale istnieją także bardzo dobrzy i dobrzy aktorzy. Jedni się z tym rodzą ;) drudzy się tego uczą, a ona jest młoda - niech się uczy. Może i jej się uda? A może nie?
Pożyjemy, zobaczymy.