Faktycznie ładna, ale ocena powyżej 9 to przesada, chyba że to konkurs piękności. Tu w ocenie raczej powinno chodzić o kunszt aktorski. Nieprawdaż ?
mieszkam w Polsce widzę je codziennie wiem co mówię u nas same są fake po solariach farbowane na czarno szatynki prze Freidze wyglądają cieniutko taka prawda
ej ej ej ;) ja jestem farbowana na szatynkę więc trochę to zabolało :P
P.S nie każda Polka jest taka :P jest dużo dziewczyn niedocenianych... co nie znaczy że Freida jest brzydka czy coś :D bo jak dla mnie jest śliczna:)
nie przypominam sobie żebym tak wyglądała o ile mnie lustro nie myli... i chyba mało polek w swoim życiu widziałeś... ;/
Nie no to chyba przesada. Dziewczyna jest śliczna i urokliwa, to fakt. Z pewnością będę z przyjemnością śledził jej karierę. Myślałem też, że jest młodsza, a tu proszę 25 wiosen;P. Do tego katoliczka:). Gdzie mogę przesłać ofertę matrymonialną? Wracając do tematu Twojej wypowiedzi. Znam wiele Polek i są równie piękne, a Freida przypomina mi jedną koleżankę ze studiów:). Polkę, żeby nie było.
Zgadzam się z Tobą całkowicie ! Aktorka piękna ! Specyfincza uroda, która nie zostanie powtórzona w Polsce ( chodzi mi tu o karnację ). Ponadto pragnę dodać, iż narazie warto byłoby dawać oceny za jej urodę... natomiast jeżeli chodzi o kunszt aktorski, to nie mamy tak naprawdę nad czym się zastanawiać... za krótko ją znamy w tym showbiznesie ! Rola drugoplanowa w "Slumdog. Milioner z ulicy" tak naprawdę nic nam jeszcze nie mówi, aczkolwiek ciekawa rola... Chyba jest nominowana jako najlepsza aktoska drugoplanowa... Gdzieś o tym wyczytałem. Ale jak dla mnie 10/10 za urodę ! Jeżeli chodzi o aktorstwo, to naprawdę warto jeszcze poczekać
czasem az mi smutno że ja sie na aktorstwie nie znam ... :D dla mnie każdy aktor jest na swój sposób dobry.. odgrywa to co mu każą i już...ale jak napisałam JA SIE NA TYM NIE ZNAM :D
Szczerze? To nie jest to jakaś mega piękność, ładna jest i tyle.
Widziałem ładniejsze. Rzadko bywam w PL, ale tam właśnie jest ich
sporo:) Twój "problem" tkwi w tym, że wszystko, na co pa3sz staje się po
jakimś czasie "normalne", monotonne...i nie dostrzegasz już tego, co w
Nich najpiękniejsze. A Freida jest egzotyczna, bo mało takich kobiet w
Polsce- czyli to nowość. Na bank 7/10 kolesi(Polaków) wybrałoby Freide
zamiast 1z10 innych, pięknych Polek. Po miesiącu spędzonym z Pinto
DayByDay zmieniłbyś zdanie. Ile razy to spotykałem "ideał", który po
miechu widywania nie był już taki idealny:D
Nie zgadzam się z tym, co napisałeś. Śliczna, to dla mnie też nie
jest...ale to moja opinia, a o gustach się nie rozmawia:P
luckyjosh zapewne wyglądasz jak drugi Brad Pitt. Tylko tym razem się nie posraj nad zachwytem swoją osobą.
wyluzuj co mam mój wygląd do Freidy Pinto? przecież jestem mężczyzną i nie mogę się równać z urodą Pinty widzę że cię zabolało coś...
Ale zapewne z urodą Brada Pitta też się nie równasz. Bezczelnie obraziłeś Polki.Mnie nic nie boli swoją drogą.
a co mnie obchodzi jakiś Brad Pitt?Tak dla lasek jest ważniejsza kasa niż uroda widzę że cie jednak zabolało że nie wyglądasz jak Freida Pinto
Buhahaha. Dla lasek nie liczy się kasa tylko klasa mężczyzny. A Ty jej w ogóle nie masz. Na drugim miejscu jest osobowość potem uroda. Tak, bardzo mnie to boli, rwę swoje włosy w łóżku przed spaniem bo nie wyglądam jak ona, tak bardzo przez to cierpię. Doprawdy okrutny to dla mnie cios...Żałosny jesteś ze swoimi dziecinnymi poglądami z księżyca. Plujesz się jak niedorozwinięty chłop.Nawiasem taka Freida Pinto potraktowałaby Cię jak kompletne zero bo w istocie nim jesteś.
"Dla lasek nie liczy się kasa tylko klasa mężczyzny. A Ty jej w ogóle nie masz. Na drugim miejscu jest osobowość potem uroda." - nie szufladkuj..
Trochę dystansu... Widzę, że widziałeś już wszystkie Polki, więc nie jest to bezpodstawna opinia ;P
A tak na serio, Freida jest śliczną kobietą, to prawda. Współczuję Twojej dziewczynie (Polce - no chyba, że masz czy miałeś innej narodowości), która jest porównywana do aktorki, tzn teksty typu: "i tak nigdy uroda nie dorównasz Freidzie". Jak wiadomo wszystkie jej zdjęcia zostały dokładnie wyretuszowane, więc musisz spojrzeć na to z innej perspektywy.
Trochę przykro, że tak przedstawiles ten temat. Jest strasznie prowokacyjny. No i oczywiście zamierzałeś obrazić Polki, które jak uważam są bardzo śliczne. Cieszę się tylko, że co chłopak to inny gust. Niektórzy też nie są tacy aroganncy jak Ty.
"Żadna Polka nie jest w stanie z nią konkurować przykro mi"
Mi również jest miło i przyjemnie z powodu tego tematu:)
Pozdrawiam ;)
on ma racje. Moim zdaniem zadna Polka nie jest tak piekna jak ona. W ogole kobiety z Indii sa najpiekniejsze na swiecie, o czym swiadczy to, ze najczesciej to wlasnie one wygrywaly konkurs na miss swiata.
Ale ja jej nie ocenie na filmweb, bo jako aktorka malo pokazala.
Koleżanko, najładniejsze są rosjanki. Ogólnie, widzę, że masz niską samoocenę. Cóż, bywa..
Chyba nie ma takiego narodu gdzie nie byłoby ładnych kobiet;P Każda jest na swój sposób ładna. Wiecie o co mi chodzi.
Pewnie! Czuj się dobrze we własnej skórze. Bądź piękna i mów o tym a każdy to zauważy.Ja uwielbiam siebie i jest mi z tym dobrze.
Dziewczyna jest niesamowicie piekna, to fakt. Ale co do Polek to troche przesadzasz xP Jesli miales kiedys okazje byc np. w Stanach lub nawet w Europie zachodniej, to powinienes zauwazyc, ze tak ladnych kobiet jak Polki jest malo xD (oczywiscie nie mowie tu o wszystkich Polkach!)
No cóż, ja na prawdę taki typ urody uwazam za najbardziej pożądany, że tak powiem...
Prawda jest taka, że są różne gusta... Ja jestem kobietą i do kobiet mnie nie ciągnie, ale muszę przyznać, że chciałabym wygladac jak ona... I doskonale wiem, ze sa miliony kobiet, ktore mysla podobnie...
Chcialam jeszcze dodac, że Polki sa rowniez piekne, ale nie mozna byc takim egocentrycznym narodem...
No nie wiem czy żadna...sądze, że znalazłabym tysiące polek, które byłyby tak samo ładne albo piękniejsze;)
największa menda na filmwebie
http://www.filmweb.pl/topic/1081818/1+10.html
to tylko jeden z licznych tematów... zapraszam na swojego bloga, pozdrawiam.
żadna Polka żadna taka prawda hinduski są po prostu przepiękne ciemna karnacja włosy ,duże oczy mają wszystko co polkom brakuje oczywiście ktoś może lubi blade blondynki ale ja za nimi nie przepadam
żenada chłopaku, lec najszybszym samolotem do Indii, hinduski padną przed Tobą na kolana i możesz je monopolizowac
kocham hinduski ,włoszki, hiszpanki , arabki, latynoski,wszystkie kobiety o ciemnej karnacji , czarnych włosach i oczach w Polsce jest mało takich takich :( więc emigracja mnie czeka ale znajdę swój ideał
Pinto jest ladna, ma bardzo ciekawy typ urody-inny, niz wg kanonow Bollywood. Ale stwierdzenie, ze zadna z Polek nie moze z nia konkurowac jest smieszne. O gustach sie nie dyskutuje. Moim zdaniem najpiekniejsze sa eteryczne blondynki, komus innemu podobaja sie szatynki, natomiast autor tematu stawia w pepku swiata siebie i swoje subiektywne zdanie.
luckyjosh wiedz ze dla kobiet z uroda lalki, taka jak ma frieda (czy jak to sie pisze) najwaznieszy jest cash. ludzie tacy jak ona nigdy nie brzydna i wolno sie starzeja - wiec sila rzeczy bedzie wykorzystywac swoj wyglad do zarabiania pieniedzy, zawsze bedzie miec obok siebie maloatrakcyjnego, ale za to kasiastego faceta przy ktorym nic nie bedzie musiala robic - mieszkam w wielonarodowosciowym miescie i mieszane zwiazki sa tu na porzadku dziennym - z twoich typow bylem z arabka i hiszpanka - nic specialnego, poza tym ze to jakas nowosc - podzielam zdanie ze rosjanki sa najpiekniejsze i najslodsze;) ale w zyciu trzeba sprobowac wszystkiego.
pozdr!
Idiotyzm. Na tym zdjęciu wygląda jak z gry komputerowej.
PS. Jutro chyba wejdzie do TOP 100 na pierwsze miejsce, wasza zasługa.
A ja bym się wcale zdziwił gdyby bez makijażu i photoshopa okazała się zwykłym pasztetem.
Kilka lat temu zachwycałem się jeszcze urodą kobiet pokazywaną czy to w telewizji czy na plakatach.
Teraz, kiedy wiem, co potrafią zrobić zawodowcy podziwiam raczej ich pracę niż sam wygląd obiektów.
Freida z resztą wygląda na zdjęciu wygląda na ostro zblurowaną
p.s.
Ostatnio w autobusie widziałem dziewczynę z twarzą jak po przeróbce w photoshopie :) Makijaż musiała mieć niezły, ale tak czy inaczej cerę miała bez widocznej skazy
Jak byście wyjechały do Indii to moje drogie panie traktowaliby was jak boginie:) Jasna skóra ceniona jest tam gdzie są ciemni ludzie. A w tej dupnej Polsce to sami ślepcy i brzydale więc tacy np. Włosi z polskimi chłopaczkami nie są w stanie konkurować... przykro mi. Są ładniejsi od was.
facet nie ma byc ladny - ciekawe jak dlugo wytrzymalabys z ladnym wlochem, za ktorym oglada sie co druga kobieta, a on za twoimi plecami robilby to samo.
Rozwalił mnie ten temat,a dokładniej jego autor.
Jak widać prowokacja Ci się udała-gratulejszyn.
Owszem,aktorka jest prześliczna(przynajmniej wg mnie),ale czy nie ma Polki od niej ładniejszej? Bez przesady.Widziałeś już wszystkie,że tak piszesz?
'mi blondynki o jasnej karnacji się znudziły'-jakoś tak to napisałeś,nie pamiętam,więc jak coś pokręciłam to przepraszam.
Nie wszystkie Polski są o takiej urodzie ;).
Znam kilka,które mają piękną ciemną karnację latynoski,gęste ciemne włosy,duże oczęta.
Więc nie widzę sensu w klóceniu się czy najładniejsze są Polki,Latynoski,Hinduski,czy też Rosjanki.
Jak ktoś wyżej napisał: 'jak to dobrze,że co chłopak to inny gust' :).
W naszym kraju jako że faktycznie dziewczyn o podobnej urodzie jest niezbyt wiele-Hinduski są nowoscią o egzotycznej urodzie i przez to faceci nie doceniają polek.
Natomiast w Indiach te kobiety są na porządku dziennym i gdyby nagle pokazała się tam piękna polka o jasnej karnacji,to tłum by oszalał,w końcu nowość. ;)
To tyle,cześć.pozdrowienia. ;D
widzę, że są jeszcze jakieś mądre osoby na tym forum, prowadzące gadke na poziomie ;)
Pozdawiam również ;)
Ładny to pojęcia ogólne, a tak w ogóle to się mylisz. Rownie dobrze można powiedzieć tak komukolwiek. Więc wychodzi na to, że powinno się byc z brzydalami.
taka prawda, ze faceci wola takie Friedy Pinto, nie dziwie sie, gdybym była facetem to tez bym sie nia jarała... Mysle, ze bez makijazu tez jest nizla, w filmie miala delikatny makijaz i wygladala przepieknie!
po samej postawie pana który założył ten temat, mam ochotę wydać dla niego wszystkie oszczędności na bilet w jedną stronę do tych indii.