nie lubię tego typu urody. choć jestem kobietą wiele innych oceniam jako ładne, piękne - jednak na pewno nie ją.
Szczerze mówiąc to miałam koleżankę b podobną do niej (teraz już nie mam z nią kontaktu) miała problemy z rasistowskimi odzywkami (choć tego nie pochwalam)ale uważam, że brzydka, trochę przypomina mi modliszkę.
I uważam, że grała b źle w Slumdogu, nie zapowiada się z niej nic dobrego, wolałabym żeby raczej nie angażowali jej do filmów które będą mnie interesować ze względu na tematykę bo wole nie oglądać filmów z nią, jakoś mnie denerwuje jej gra. To jest porównywalne do tego jak denerwuje mnie nieczysty śpiew tak samo z jej "grą aktorską"
Ja wyraziłam moją subiektywną opinie wg mnie ona jest brzydka.
A Ty nie możesz mieć opinii o moim wyglądzie bo mnie nie widziałeś (a nie chwaląc się wiele osób uważa że jestem ładna ;p).
I ja nie używam słów powszechnie uważanych za obraźliwe w przeciwieństwie do Ciebie. I nie jestem zakompleksiona.
rafiraf, chyba w dzieciństwie przyszli do ciebie murzyni i zrobili ci z dupy jesień średniowiecza. Nie widzę innego powodu, dlaczego jesteś niedorobiony. Biedne dziecko neo...
Obiektywnie patrzac na to co powinna dobrze robić czyli grać to faktycznie szału nie ma i pewnie nie będzie, bo beztalenciem jest. Tak to już jest, spójrzmy prawdzie w oczy ładnym kobietom jest łatwiej , bo wiem ze gdybym miał ją oceniać subiektywnie po pierwszym wrażeniu, nie widząc żadnego filmu (nawet jeśli jest kompletną idiotką w życiu osobistym) z nią, dałbym jej dychę. Jestem tylko mężczyzną, ale wiem że akurat w tym wypadku trzeba postarać się opanować albo zachować chociaż pozory.
PS. Amy ja nie wątpię że jesteś ładna:);p
Opinia jest wtedy dobra kiedy jest konstruktywna. Czysta "krytyka" właściwie nie ma sensu, hmm to tak jakby np. nie znosić muzyki Bieber'a i wejść na jego MV na youtube'ie tylko po to, by napisać jaki to jest do dupy. Po co marnować czas na coś czego nie lubimy ;) Sama aktorka może najlepszą nie jest w swojej branży, ale urodę niewątpliwie ma (obiektywnie patrząc i wyrzekając się sztywności własnego umysłu). Tak jak ja nie lubię farbowanych blondynek i zawsze mnie odrzucają, tak potrafię się zmusić by spojrzeć na taką osobę/aktorkę z innej perspektywy. Każdy ma swoje gusta. Tylko czy każdy musi o nich zaraz wiedzieć? ;)
Mala dygresja. To, ze ktos Ci mowi, ze jestes ladna zupelnie nic nie znaczy, bowiem:
-opinia kobiet zupelnie sie nie liczy, chyba, ze jestes lesbijka
-kazdy facet ktory bedzie chcial Cie przeleciec tez Ci to powie nawet jak tak nie uwaza
-facet ktoremu sie nie podobasz, tez Ci tak powie, bo a noz cos z tego bedzie
Dziekuje za uwage
dlaczego tylko opinia lesbijek się liczy? kobiety hetero tak samo mają swój gust i poczucie estetyki, nie lepsze ani nie gorsze od facetów hetero i lesbijek. ja jestem lesbijką i ta kobieta mi się podoba na większości zdjęć, chętnie bym poznała jakąś dziewczynę o egzotycznej urodzie, bo co inne wydaje się ciekawe, ale rozumiem, że komuś się nie podoba, na niektórych zdjęciach też tak średnio mi się widzi. i tak wolę europejki, blondynki, ale w sumie to nie ma reguły, cholerka, laski na całym świecie są piękne
Dlatego, ze opinia dziewczyn hetero do niczego nie prowadzi. Sztuka dla sztuki. Zreszta w druga strone to samo. Polecam Ci Holandie: dziewczyny piekne, do wyboru, do koloru, no i nikt sie tam nikomu z butami do lozka nie pcha tak jak w Polsce.
Chyba nie mowisz o rodowitych Holenderkach, bo chociaz te sa na wymarciu to jednak nadal mozna je spotkac, wszak kraj jest dosc maly ... A co do farbowanych Holenderek z kolonii to musze sie zgodzic :) Szkoda tylko ze 90% hindusek czy tez kobiet arabskiego pochodzenia dosc szybko i brzydko sie starzeje ...
Mowie o wszystkich holenderkach, tych miejscowych i przyjezdnych tez. Nigdzie nie widzialem tak wielu ladnych dzsiewczyn jak wlasnie tam. Jak ktos lubi wysokie i szczuple dziewczyny to bedzie w siodmym niebie.
zdanie mamy i babci się nie liczy :>
rozumiem jeśli masz zastrzeżenia co do jej gry, ale ocenić jej urodę jako "brzydką"? No proszę Cię... też jestem kobietą, ale też umiem ocenić czy inna kobieta jest ładna czy brzydka. A Freida na pewno NIE jest brzydka. Jeśli w Twojej ocenie jest, to coś nie tak jest z Twoim poczuciem estetyki. I Twoja "subiektywna" ocena nie powinna być wystawiana przez pryzmat innej, podobnej do niej dziewczyny, którą podobno znasz- jad i zazdrość aż wycieka Ci uszami.
Ludzie! Każdy ma prawo do własnej opinii, każdemu podoba się co innego! Nie
trzeba zaraz rzucać takimi określeniami i kogoś obrażać, bo ma inne zdanie.
Od tego właśnie jest forum, żeby wyrazić swoją opinię. A odpowiadanie
komuś, z kim się nie zgadzamy jakimiś obraźliwymi epitetami jest po prostu
prymitywne i niedojrzałe. Tak trudno uszanować to, że ktoś ma inne zdanie?
Do autora postu: przepraszam bardzo czy to jest portal fotka PL?? Chyba pomyliłaś strony internetowe. Nie ocenia się tu urody aktorów.
Nie znoszę osób, które plotkują o innych, lepiej niech się zajmą same sobą. Masakra...jak można na portalu o filmach pisac, że babce się babka nie podoba. Żal.
iiiii....Amy a wypowiedź, którą napisałaś o swoim wyglądzie jest tak dziecinna, że brak słów. Portal fotka.pl jest gdzie indziej, jeśli jesteś ładna to się reklamuj tam, tu jest dział filmowy.
Dokładnie. Ja zaś twierdzę, że przez autorkę przemawia zawiść. Wystarczy spojrzeć na jej post - hejtuje ją jak się patrzy.
Widać, ze przemawia przez Cb zazdrość. Poza tym od kiedy kobiety oceniają urodę innych pań? Zwłaszcza wieleeeee od siebie ładniejszych?
Brzydki to masz gust kolezanko.
Jedna z piękniejszych aktorek jaką znam, a wiem na pewno lepiej od Ciebie, ponieważ jestem facetem i to facet powinien oceniać urodę płci przeciwnej. Wyrazy szacunku i pozdrowienia.
I na ten post czekałem, aby się z nim zgodzić. Po pierwsze PRIMO mi także uroda tej aktorki się podoba, a po drugie PRIMO facetowi nie przystało odpowiedzieć na pytanie: Czy Brad Pitt jest przystojniejszy z bródką czy bez, a kobiecie, czy Angelina Jolie jest seksowniejsza w czarnym czy w czerwonym wdzianku. Taka jest już harmonia.
Nie mówię, że autorka tego tematu jest brzydka czy ładna, bo nawet Jej nie widziałem na oczy, ale tak czy siak, przecież nie wygląd zewnętrzny jest najważniejszy. :P
Muszę przyznać, że całkiem miło się czyta takie komentarze. Tj. dotyczące pań, które nie są klasycznej urody (czyt. nie są niebieskookimi blondynkami).
Trochę to przygnębiające, ale czytając forum fw zawsze można się natknąć wypowiedzi dotyczące wyglądu aktorek (aktorów też, ale może nie tak często), i o ile taką Kim Basinger (którą uwielbiam i uważam za przepiekną kobietę!) chwalą z góry na dół, tak pannę Pinto czy kobiety w jej typie urody obrażają, najczęściej używając takich określeń jak ''rom'', ''cygan'', czy ''brudas''. Z tego powodu wydaje mi się, że jednak panie o ciemniejszej karnacji są dyskryminowane w Polsce, i co jest najgorsze, głównie przez inne panie... Wiem coś o tym, bo sama mam ''niepolską'' urodę (moja mam jest Kubanką) i kiedyś często spotykałam się z niemiłymi komentarzami od swoich koleżanek z LO.
Dlatego chciałam zaapelować, kochane panie, jak już musicie komentować wygląd innych kobiet na tym portalu (chociaż wiecie, że nie od tego od jest...), spróbujcie być troszkę taktowniejsze, nie każda rodzi się czystej krwi słowianką ze śnieżno białą skórą i blond włoskami : )
Pozdrawiam.
A ja jestem facetem i bardzo mi się podobają czarnowłose piękności z ciemniejszą skórą, blondynki też ale większość tych, które znałem były albo wredne albo głupie. PS: Mam w rodzinie mulatkę, na razie to dziecko ale już widać, że będzie piękna, do tego uczy się 3 języków i bawi się w aktorkę ;) Pozdrawiam.
człowieku jestem kobietą i nie mam pojęcia czy Brad P. jest seksowniejszy z bródką czy bez, moim skromnym zdaniem w ogóle nie jest seksowny, natomiast o Angelinie mogę mówić. po co dzielisz na płci?? gust nie zależy od płci, mi się faceci w ogóle nie podobają.
ja uważam, że mnie się podobają piękniejsze kobiety niż facetom, serio, faceci patrzą na inne mało istotne cechy, a kobiety widzą i seksapil i ogólne piękno w oczach a nie w cyckach. każdy może oceniać urodę, pier*dzielicie panowie.
Jest ładna. W Slumdogu zagrała bez rewelacji, ale dobrze. Była naturalna. W Planecie małp i Immortals również poprawnie. Ja akurat wróżę jej dość sporą karierę. Natomiast to że są zdolniejsze i lepsze aktorki nie ulega wątpliwości. Ona jest jeszcze młoda i brak jej doświadczenia. Uważam jednak że będzie się rozkręcać z filmu na film.
Czy ja wiem? jak dla mnie jest prześliczna, jej gra też mi jakoś nie przeszkadzała. Ma już parę filmów za sobą, w tym jeden u Woody'ego Allena, więc może coś z niej jeszcze będzie...
Jako, że jesteś kobietą i oceniasz urodę innych kobiet wydaje mi się dziwne. Ja jestem facetem i nie potrafiłbym nawet powiedzieć czy gość jest przystojny. BTW Freida to przepiękna kobieta.
Gówno prawda. Tak samo jak i stwierdzenie, że są najpiękniejsze. Wszędzie są zarówno piękne jak i brzydkie kobiety.
"...Szczerze mówiąc to miałam koleżankę b podobną do niej (teraz już nie mam z nią kontaktu) miała problemy z rasistowskimi odzywkami ..." fajnie to zabrzmiało czyli miała problem z twoimi faszystowskimi poglądami? Poza tym widziałaś kiedyś modliszkę?, wg. mnie to brzydka jest Amy Lee z Evanescence i właśnie wygląda jak modliszka,a Pinto w porównaniu z nią to po prostu piękna i bestia.
Ja jestem samcem i w jest prześliczna dziewczyna dla mnie.Szczerze mówiąc mam słabość do hindusek i uważam je (oczywiście oprócz polek) za jedne z najpiękniejszych na świecie.Te stroje z chustami na głowie to również wyższa klasa mody choć w kulturze zachodniej też im do twarzy.
kazdy jest piekny na swoj sposob i choc najbardziej podobaja mi sie Azjatki to i piekna Indyjka bym nie pogardzil xD Freida jest cudowna z urody ;))
a czego nie rozumie to jak kobiety moga sie podobac kobietom, w sensie, ze oceniac swoja urode nawzajem. to takie dziwne troche... dla mnie tez jeden chlopak wyglada pedalsko, inny na leszcza, a trzeci na kozaka, ale zawsze wstrzymuje sie z opinia czy inny mezczyzna przyslowiowym ciachem, bo to pedalsko brzmi ;))
pozdro ;P
Kwestia gustu. Dla mnie Freida to ideal kobiety, uwielbiam taka urode. Duze ciemne oczy, maly nosek. Slicznie jej w delikatnym makijazu. Jako aktorka slabo moze ale z wygladu 10!
wiadomo że wieśniackie paszczury z twarzą kartofla z zazdrości i zawiści będą pluły jadem na te egzotyczne i boskie
wszyscy wiemy jak wyglądasz i nie dziwi nas twa opinia
pewnie twój facet o ile z jakimś miałaś styczność jara się pięknościam