Kto wystawia te oceny że Ona ma średnią powyżej 9???
To nie konkurs piękności tylko ocena warsztatu aktorskiego i gry. Obudźcie się ludzie bo jak narazie to pani Pinto ma ocenę wyższą od Marlona Brando czy też Roberta de Niro.....
Dla mnie to lekka kpina. Wystarczy porownac jej srednia (przy nie malej licznie glosow) z innymi swietnymi, genialnymi aktorami ktorzy niekiedy nawet do rankingow sie nie lapia bo wyprzedzaja ich tacy jak ta panna.
A swoja droga jesli juz oceniac jej gre aktorska to nie wiem gdzie ludzie maja oczy przeciez nie dosc ze zagrala w jednym filmie drugoplanowa rolke to jeszcze byla najgorsza z calej obsady.
Nie mam pojecia kim musi byc jej ojciec z kim musi sypiac czy poprostu jakie musi miec szczescie by byc tak promowana nieadekwatnie do jej talentu, urody czy ekhm "filmografii".
Ta jeden film, zresztą słaby i już ma "9" no proszę was. Czy to nie jest żałosne?!
Potwierdza się teza, że ludzie dają "10" lub "1". Bardzo serdecznie chciałbym takich użytkowników pozdrowić nic innego zrobić nie mogę.
Zastanawiam się co jest bardziej żałosne - dawanie wysokich ocen za urodę, czy jedynek, by tylko obniżyć średnią.