Trudno się nie zgodzić z wieloma przedmówcami, że Freida ma niezwykłą urodę. Jest
nieprzeciętna i po prostu zachwycająca. Nie ujmuje to jednak faktu, że aktorką jest po
prostu...beznadziejną.
Oglądałam już kilka filmów z jej udziałem i poza jej urodą i sarnimi oczami (choć owszem
mimo, że jestem kobietą nie mogę oderwać od niej wzroku) nie ma absolutnie NIC do
zaprezentowania. Po jakimś czasie na ekranie, gdy przez chwilę się "opatrzy" zaczyna
męczyć.
A skoro w filmach jeszcze liczy się choć minimalna gra aktorska a nie tylko wygląd
oceniam ją na 2-3/10 za grę i 8/10 za urodę.
Pytanie tylko w jakich kategoriach na tym portalu będziemy oceniać, bo póki co widzę u
niej ocenę 8.....
mi ta aktorka wciaz myli sie z ta: http://www.filmweb.pl/person/Dilshad+Vadsaria-637006#;
podoba mi sie w takim samym stopniu jak reszta "ciemych" kobiet, kwestia gustu, pewno sa i tacy co wola niebieskookie blade bladyny ;p jej gra aktorska jest przecietna, ale w dobrym filmie zawsze musi byc chociaz jedna zgrabna panna;) dalem jej 5/10, bo w koncu nie jest az tak tragiczna jak aktorzy od sedziny anny marii,dodatkowo ocena na fw jest zwykle dziwna, w koncu ashton kutcher ma 8/10 - wiec moze az tak uwagi do tych ocen nie przywiazujmy;)