Bo tu nie piszą... A coś mi się wydaje, że ona co najwyżej chodzi do gimnazjum... ale nie jestem pewna...
Żal .pl!!! Idiotko ona ma konto na nasej klasie chodziła do gimnazjum nr 4 w warszawie a ja bym nie mógł z nią chodzić do klasy bo ja jestem 1996 a ona 1993
Idiotko napisałaś że chodzę z nią a ja temu zaprzeczyłem proste jak konstrukcja cepa. a co do lat to skąd wiesz że napisałem prawdę??
Twoj styl pisma nie oznacza tylko ze masz nie skonczone jeszcze 12 lat ale rowniez ze rodzice cie nei kochaja, ze masz IQ duzo ponizej zera i nigdy nie miales szans ukonczyc jakiej kolwiek klasy oprocz zerowki wroze ci przyszlosc w polityce trzeci zaginiony brat Kaczyński brawa dla niego!!!!
Dobra słuchajcie ten spór jest bez sensu!!!Ty rzecywiście jesteś idiotką, a smarkacz ma rację ta dziewczyna urodziła się w 93 r. ma 16 lat pasuje, git, zajarzyliście?!
A dlaczego mnie obrazasz przeciez ja jej nei znam wiec skad mam wiedziec kiedy sie urodzila napisalam wczesniej jak nie doczytaliscie ze wydaje mi sie ze urodzila sie ze urodzila sie w 1994 ale skoro urodzila sie rok wczesniej to sie nic nei dzieje przeciez sie nie upieram ze to ja mam racje!!
NIe mówcie na mnie smarkacz to po pierwsze a w ogóle jak chcecie to możecie ją zaprosić. Po prostu wpisałem w googlach gabriela pietrucha i na którejś stronie to było. Ni c więcej sam się zastanawiałem ile ona ma lat.
Może i jest dobrą aktorką ale co nam z tego.Telewizja niszczy ludzi.Chcieli by sławy, pieniędzy, czują się lepsi, afiszują się jak by byli nie wiadomo kim.Teraz jest jeszcze młoda i może się jej wydawać że ona taka nie będzie ale to się tylko tak wydaję.Gdy tylko wielkie pieniądze i sława uderzą człowiekowi do głowy to staje się on całkiem inny nie do poznania.Z nią może być tak samo.Będzie kolejną polską aktorką która może osiągnąć nic innego niż grać w jakim starym nudnym serialu którego nikt i tak nie ogląda bo tak zazwyczaj kończą polscy aktorzy (nie mówie że ona też tak musi skończyć).Więc powiedz mi co nam z niej?
Nie chodziło mi o to aby kogo kolwiek obrazić tylko poprostu ten wasz spór był bez sensu jak ja się wtrąciłem to odrazu żeś cie się uspokoili.Więc sorry za idiotke (napisałem tak żebyś zwróciła uwage na coś innego i przestała się kłucić.Sorry za smarkacza (napisałem tak bo niewiedziałem jak masz na imię).