Chodzi o to, że wybierasz sobie jakiegoś aktora/aktorkę i musisz dojść po filmach do Garego Oldmana xD
Np.:
Johnny Depp- Sweeney Todd- Alan Rickman- Harry Potter i Więzień Azkabanu- GARY OLDMAN
mam nadzieję, że wiecie o co chodzi :)
Dla następnej osoby wybieram żeby zaczęła od Georga Clooneya
Zapraszam do gry!! :)
mea culpa już się poprawiam
Kazik - Rozdroże Cafe
Maria Pakulnis - Ubu Król
Katarzyna Figura - Pret-a-Porter
Dany Aiello - Leon - Gary
Priyanka Chopra - To właśnie przyjaźń
To właśnie przyjaźń - John Abraham
John Abraham - New York
New York - Ginger Kroll
Ginger Kroll - Notorious
Notorious - Angela Bassett
Angela Bassett - Jeźdźcy Apokalipsy
Jeźdźcy Apokalipsy - Christian Slater
Christian Slater - Wywiad z wampirem
Wywiad z wampirem - Brad Pitt
Brad Pitt - Prawdziwy romans
Prawdziwy romans - Gary
teraz River Phoenix
River Phoenix - Amerykańskie psy - Lili Taylor - Wrogowie publiczni - Johnny Depp - Alicja w krainie czarów - Helena Bonham Carter - Harry Potter i więzień Azkabanu - Gary Oldman
Meg Ryan
Jet Li - Człowiek pies - Morgan Freeman - Bob Hoskins - Wróg u bram - Ed Harris - Stan łaski - Gary Oldman
Ashton Kutcher
Ashton-Co się zdarzyło w Las Vegas
Co się...-Cameron Diaz
Cameron-Gangi Nowego Jorku
Gangi-Leonardo Dicaprio
Leonardo-Titanic
Titanic-Kate Winslet
Kate-Lektor
Lektor- Ralph Fines
Ralph-Harry Potter i Zakon Feniksa
Harry-Gary :D
Kto to jest Harry Gary?
Dobra sama sobie wybiorę.
Naomi Watts - 21 gramów - Sean Penn - Tłumaczka - Nicole Kidman - Za wszelka cenę - Joaquin Phoenix - Ślepy tor - Charlize Theron - Uwikłany - Ben Affleck - Armagedon - Bruce Willis - 5 Element - Gary Oldman
Marion Cottilard
Marion Cottilard - Dobry rok - Russell Crowe - W sieci kłamstw - Leo DiCaprio - Pokój Marvina - Robert DeNiro - Taksówkarz - Jodi Foster - Milczenie owiec - Anthony Hopkins - Hannibal - Gary Oldman
Colin Firth
James Dean - Olbrzym
olbrzym- Elizabeth Taylor
Elizabeth Taylor - Wieczny blask gwiazd
Wieczny blask gwiazd - Nestor Carbonell
Nestor Carbonell - Mroczny rycerz
Mroczny rycerz - Garry oldman
następna osoba Alyson Stoner XD
Alyson Stoner - Fałszywa dwunastka - Steve Martin - To skomplikowane - Alec Baldwin - Pod presją - Demi Moore - Szkarłatna Litera - Gary Oldman :)
Adam Sandler
No to jadim!
Misiek Koterski - Wszyscy Jesteśmy Chrystusami - Marcin Dorociński -
Idealny Facet Dla Mojej Dziewczyny - Tomasz Karolak - Get Low - Robert
Duvall - Ojciec Chrzestny - Diane Keaton - Lepiej Późno niż Później - Keanu
Reeves - Drakula - Gary Oldman
Ufff!
No to dajemy Thomasa Jane'a
Michael Douglas
Wall Street
John C. McGinley
Dorwać Cartera
Michael Caine
Mroczny rycerz
Teraz coś bliżej nas. Niech będzie: Henryk Talar.
Henryk Talar - Prymas. Trzy lata z tysiąca - Andrzej Seweryn - Całkowite Zaćmienie - Leonardo DiCaprio - Pokój Marvina - Meryl Streep - Ze śmiercią jej do twarzy - Bruce Willis - Piąty element - Gary Oldman
Lisa Kudrow
Lisa Kudrow -Przyjaciele - Gary Oldman ;p
W powyższym też można było szybciej - z "Całkowitego zaćmienia", zamiast Leo wciąć David'a Thewlisa, który grał razem z Gary'm w Harry'm Potterze...:)
A nowe wyszukiwanie to:
Stellan Skarsgård
Stellan Skarsgård- Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
Orlando Bloom- Troja
Brad Pitt- Se7en
Morgan Freeman- Batman: Początek
Gary Oldman
No to teraz troszkę historycznie: Georges Méliès
Jestem ciekaw czy w ogóle jest to możliwe :p
melies - prisoner's story - ray gallagher - desert guns - horace murphy - gorączka nafty - spencer tracy - zgadnij kto przyjdzie na obiad - sidney poitier - szakal - bruce willis - piąty element - gary
Patricia Roc - Bluebeard's Ten Honeymoons - George Sanders - Polowanie na czerwony październik - Sean Connery - Imię Róży - Christian Slater - Morderstwo pierwszego stopnia - Gary
Ryan Phillippe
Ups, przepraszam, chyba pomyliłam Sandersów. Raczej niemożliwe, by zagrał w "Polowaniu" skoro umarł w 1972 roku... Cóż, moja wina.
Dobra, jeszcze raz.
Patricia Roc - Bluebeard's Ten Honeymoons - Corinne Calvet - She's Dressed to kill - Peter Horton - Dzieci Kukurydzy - John Franklin - Fakty i akty - Robert De Niro - Łowca Jeleni - Meryl Streep - Godziny - Miranda Richardson - Harry Potter i Czara Ognia - Gary
Ryan Phillippe
(Jakbym znowu coś przekręciła to krzyczeć)
Ryan Phillippe - Gra w serca - Angelina Jolie - Przerwana lekcja muzyki - Winona Ryder - Przyjaciele - Gary Oldman
Eric Bana
Flockhart - Ally McBeal - Anne Heche - Sześć dni, siedem nocy - Harrison Ford - Air Force One - Gary Oldman
Max von Sydow
Max von Sydow - Motyl i skafander - Emmanuelle Seigner - Streghe verso nord - Frantic - Harrison Ford - Air Force One - Gary Oldman
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson - Dorwać Smarta - Anne Hathaway - Tajemnica Brokeback Mountain - Heath Ledger - Mroczny Rycerz - Gary
Monique Mercure
Monique Mercure - Wiek namiętności - Tim Roth - Wszyscy mówią: kocham cię - Natalie Portman - Leon zawodowiec - Gary Oldman
Aman Odayev
Aman Odayev - Akpamyk - Murad Orazov - Karakum - Neithardt Riedel - Eine Robbe zum Verlieben - 80 minut - Gabriel Mann - Volverine and the X-Man - Nolan North - X-Man Origins: Volverine - Hugh Jackman - Australia - Nicole Kidman - Dziewięć - Marrion Cotillard - A good year - Russel Crowe - Proof of life - Meg Ryan - The Woman - Anette Bening - American Beauty - Kavin Spacey - Edison - Morgan Freeman - Million Dollar Baby - Hilary Swank - Insomnia Al Pacino - Adwokat Diabła - Keanu Reeves - Dracula - Gary Oldman.
Trochę to trwało :P Teraz Judi Dench
Judi Dench - Kroniki portowe - Kevin Spacey - Siedem - Morgan Freeman - Mroczny rycerz - Gary Oldman
Chiranjeevi
Pogięło Cię nie ;|
Chiranjeevi - Charmy - Anukokunda Oka Roju - Jagapathi Babu - Money Money - Srinivasa Rao Kota - Darling - Fardeen Khan - Nowożeńcy - Perizaad Zorabian - Exitz - Malcolm McDowell - W doborowym towarzystwie - Denis Quaid - 8 Części Prawdy - Forest Whitaker - Ostatni król szkocji - James McAvoy - Wanted - Angelina Jolie - Oszukana - John Malkovich - Dangeros Liasons - Keanu Reeves - Dracula - Gary Oldman.
Scott Cooper
Większa frajda jak się uda z kimś trudniejszym:)
Scott Cooper - Breakdance - Ice-T - Gra o przeżycie - Rutger Hauer - Batman - Początek - Gary Oldman
Tatiana Aponte
Tatiana Aponte - Chuquiago - Edmundo Villarroel - Hermanos Cartagena, Los - Eddy Bravo - Amargo mar - Agar Delos - Schreibe mir - Postkarten nach Copacabana - Carla Ortiz - Mookie - Eric Cantona - Elizabeth - Geoffrey Rush - Candy - Heath Ledger - Mroczny rycerz - Gary
Następny - Vince Barnett
Vince Barnett - Crazy Mama - Cloris Leachman - New York, I Love You - Natalie Portman - Leon - GARY
Następny: Cary Elves
Henry Fonda - Letnie przesilenie - Stephen Collins - Zmowa pierwszych żon - Marcia Gay Harden - Rzeka tajemnic - Sean Pen - Stan łaski - Gary Oldman
Mr. T
Mr.T - Rocky 3 - Sylvester Stalone - Taxi 3 - Luc Besson - Leon Zawodowiec - Gary Oldman
lub
Mr.T - Rocky 3 - Sylvester Stalone - Cop Land - Robert DeNiro - Ronin - Jean Reno - Leon Zawodowiec - Gary Oldman
Megan Fox
Megan Fox - Transformers 2
T2 - Shia LaBeouf
Shia LaBeouf - Eagle Eye
Eagle Eye - Billy BoB Thornton
Billy BoB Thornton - To właśnie miłość
To właśnie miłość - Alan Rickman
Alan Rickman - HP 5
HP 5 - Gary Oldman
Następna Vinnie Jones
* Następny
<br/> <br/> <br/> <br/> <br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/>
Vinnie Jones - The Heavy - George Harris (II) - Tłumaczka - Sean Penn - Stan łaski - Gary Oldman
Anna Kournikova
Anna Kournikova - Ja, Irena i Ja
Ja, Irena i Ja - Jim Carrey
Jim Carrey - Opowieść Wigilijna
Opowieść Wigilijna - Gary Oldman
Następna Angelina Jolie
Monica Cruz - Asterix na Olimpiadzie
Asterix na Olimpiadzie - Gerard Depardieu
Gerard Depardieu - Babylon A.D
Babylon A.D - Vin Diesel
Vin Diesel - Szeregowiec Ryan
Szeregowiec Ryan - Tom Hanks
Tom Hanks - Złap mnie jeśli Potrafisz
Złap mnie jeśli Potrafisz - Leonardo Di Caprio
Leonardo Di Caprio - Titanic
Titanic - Kate Winslet
Kate Winslet - Zakochany bez pamięci
Zakochany bez pamięci - Jim Carrey
Jim Carrey - Opowieść Wigilijna -
Opowieść Wigilijna - Gary Oldman
Następny Zach Braff
Zach Braff - Przyjaciele - Rachel Bilson - Jumper - Hayden Christensen - Przebudzenie - Jessica Alba - Sin City:Miasto grzechu - Elijah Wood - Zakochany bez pamięci - Jim Carrey- Opowieść wigilijna - Gary :)
Następny Ian Somerhalder