Gary Oldman

Gary Leonard Oldman

8,6
116 135 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gary Oldman

juz go nie lubie

użytkownik usunięty

kiedys go nawet lubilam bo fajnie zgral w Harrym ale dowiedzialam sie ze chodzi z dziewczyną mlodsza o 25 lat !! to juz nie ma kobiet w jego wieku ? pszeciez ona mogla by byc jego córką , to chyba nie jest normalne

Widocznie Ją kocha. I mam nadzieję, że Ona Jego również! Nigdy się nie dowiemy co powoduje, że dwoje ludzi decyduje się być razem. Zapewne miłość. Życzę Gary'emu szczęścia z Ailsą. Fajna dziewczyna i fajny Gary :) Pozdrawiam!

Popieram Reddie! Jak się kochają to niech ze sobą będą!;) Akurat różnica wieku jest ostatnią rzeczą, do której mogłabym się przyczepić (sama preferuję straszych ;p)!
A tak poza tym to staram się oddzielić aktora od jego życia prywatnego - cenię go za to jak gra, a nie co i z kim robi poza planem!;)

sarenka

Tak, święte słowa! Życie prywatne to prywatna sprawa każdej jednostki ludzkiej. Każdej. I szanować to należy bez względu na osobistą opinię. Ja również nie widzę niczego nienormalnego w różnicy wieku. Ważne jest to, co łączy ludzi.

nie wiesz co dobre, pewnie sama wzdychasz do 17 latków z Tokio Hotel. Podrośniesz, to zrozumiesz, że facet jest jak wino :)

Czyli, że nie może być z młodszą? I co jego sprawy miłosne mają do lubienia go jako aktora? Cieekawe.

Gary bardzo dobry aktor, ale na Syriusza to on mi nie pasuje... Syriusza mógłby zagrać Johnny Depp:P...Albo chociażby Ralph Fiennes. Chodzi mi oczywiście wyłącznie o wygląd

Ale masz problem. To jego sprawa z kim chodzi, a nie Twoja. Poza tym, wiek nie ma nic do rzeczy, zresztą, on tej babki do niczego nie zmusza, więc o co chodzi?

czy to z kim chodzi zalezy od jego kunsztu aktorskiego
to swietny aktor a ty dziewczynko zachowujesz sie jak jedna z tych babc co czytaja 'zycie na goraco' i podniecaja sie zyciem prywatnym gwiazd o ktorych nie maja zielonego pojecia

A Ralph Fiennes spotykał się z kobietą 20 lat starszą od siebie. To jest dopiero nienormalne.

Bezbożnicy z tych aktorów, że też nie mogą zachowywać się normalnie... Ale, ale! O czym byście wtedy dyskutowali? ;P

użytkownik usunięty
Lady_Snape

dla mnie to nie jest normalne jaki on daje pszyklad swoim fanom ?

No jaki daje "pSZykład"? że można ułożyć sobie fajnie życie osobiste? to jest coś złego? i don't get it, darling

To była ironia...

Lady_Snape

Jeszcze odnosząc się do tego, co powiedziała Eliza: jeśli ludzie nie mają innych autorytetów, na których mogliby się wzorować, niż aktorzy, to wtedy sytuacja zaczyna być nienormalna.

Lady_Snape

W tym środowisku są oczywiście wyjątki, ale i tak jestem za tym, ażeby najpierw szukać wzorów w najbliższym otoczeniu.

Dziewczynko, powiedz mi, ile Ty masz lat? Chyba nawet wierszyk "Mam trzy latka, trzy i pół; sięgam głową ponad stół" nie oddaje Twojej osoby.
Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem idiotów (wybacz), którzy wtryniają się do ludzkiego życia. Czy ktoś wpieprza (za przeproszeniem) Ci się do Twojego życia? To, czy Gary ma panienkę młodszą czy starszą od siebie to jego prywatna sprawa i Twoje zdanie ma tu takie znaczenie jak psie gówno na ulicy (sorki za mocne słowa, ale krew mnie zalewa na widok zdewociałych panienek, które zajmują się wszystkim, tylko nie swoimi sprawami). Ale skoro już chcesz wiedzieć: skoro Oldman jest z osobą od siebie o tyle młodszą, to zapewne (może inaczej- NAPEWNO) jest to spowodowane miłością. Tak, do Twojej informacji- miłość nie wybiera, i granica wiekowa czy nawet płeć ma tu tyle do rzeczy, co Twoje zdanie o tym związku (odnośnik do kilku linijek powyżej;)).
Więc trzymaj się dziecko drogie własnych spraw, a życie innych ludzi pozostaw im samym.
P.S. Swoją drogą naprawdę niezły sposób obdarzania ludzi (szczególnie aktorów) sympatią. Do tej pory byłem przekonany, że w tym fachu na piedestale powinny stać zdolności aktorskie, ale przecież mogę się mylić;) A co do stwierdzenia "podobał mi się w Harrym"- już chyba wiem, z jakiego typu osobą mam do czynienia;)

użytkownik usunięty
Damnit

wal sie karor, gary oldman sucks ! niech sobie znajdzie dziewczyne w swoim wieku

A co zabronisz mu chodzic z dziewczyna duzo mlodsza od niego? A jakby chodzil z kobieta 25 lat starsza to bys nic nie mowila? :P Uczucie sie liczy Elizko... walizko :) A może należysz do moherowej armii i sympatykow LPR - wszystko co nie idzie po twojej mysli jest zle

do czego to dochodzi. Gary Oldman jest jednym z najlepszych aktorow w historii kina. Zagral w tak wybitnych filmach jak Sid i Nancy, Dracula czy Leon Zawodowiec. nie bede komentowac tego, ze nie lubisz go za to , ze chodzi z mlodsza kobieta , ale JAK MOZNA POWIEDZIEC ZE LUBI SIE GARY'EGO OLDMANA ZA ROLE W HARRYM!! jako osoba, ktora wilebi go od wielu lat, wrecz cierpie, iz musze go ogladac w takich produkcjach. przeczytaj sobie najnowszy przekroj, a dowiesz sie , ze zagral w tej szmirze tylko dlatego, ze ma problemy finansowe!K***A MAC~!

Jull

Eliza, Ty się kochanie zajmij swoim życiem osobistym.
I uważaj, żebyś się czasem nie zakochała w chłopaku 20 lat starszym od Ciebie. Przecież to TAKIE nienormalne!

Abderyta

Przydałby się tu jakiś mediator :/ Eskalacja agresji prowadzi do pogłębiania nienawiści międzyludzkiej :