Gemma Arterton

Gemma Christina Arterton

7,6
14 095 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gemma Arterton

haha 4 w TOPaktorki wolne żarty ;/

qba_31

Też się zdziwiłam. Dlatego weszłam tutaj zobaczyć kim jest :) Ale ma jeszcze mało ocen :)

qba_31

Jest bardzo dobrą aktorką, no ale 4 miejsce to za dużo. O WIELE ZA DUŻO.

użytkownik usunięty
qba_31

To nie żarty,to gust forumowiczów FW.Wskaźnik wrażliwości i wyczucia większości forumowiczów dla sztuki-żenada.

qba_31

człowieku zapamiętaj sobie że każda aktorka, która przekroczy 1100 głosów wchodzi w top i zaczyna od wysokiej pozycji, a potem systematycznie zaczyna spadać...

beeti95

więc pora by podnieść minimalną wymaganą ilość głosów -wtedy nie będzie przypadkowych 'nominacji' małolatów......człowieku....

tomekongdelta

He ona nie jest już małolatą.... I z tego co widzę to oceniasz ją nawet nie oglądając z nią żadnego filmu..

qba_31

popieram autora. Zagrała w tym całym perskim księciu i od razu na 4 miejscu.
przesada,

LoveKiller

A wy w końcu zruzumcie, że zaczyna od wysokiej pozycji bo przekroczyła granicę 1100 głosów. A ranking filmweba jest tak skonstruowany, że ci którzy przekroczą tę właśnie granicę z całkiem wysoka średnią zaczynają od wysokiej pozycji a następnie systematycznie spadają.

andrea93

Nie wiem jak ranking jest skonstruowany, ale chciałbym zaznaczyć, że pomimo nadzwyczajnie okazałej urody, to nie ona czyni aktorkę dobrą, a 4 miejsce powinno o czymś świadczyć. Sądzę, że gdyby nie Prince of Persia to nikt by się nią nie zainteresował ^