Gemma Arterton

Gemma Christina Arterton

7,6
14 095 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gemma Arterton

moim zdaniem ona i ta piosenkarko-aktorka^^ demi lovato czy jakoś tak, są jak bliźniaczki. są takie same, rysy, oczy, usta, włosy:) na prawdę... :D niesamowite podobieństwo

Alexz0605

Dla mnie wygląda jak połączenie Mischy Barton i Demi Lovato. ^^ Ciekawa uroda, acz nie powalająca. Przyjemnie się na nią patrzy. Miła odmiana po tych wszystkich pospolitych buźkach. ^^ Trzymam za nią kciuki, jest świetną aktorką.

strawberryfields_

To prawda, że jest świetną aktorką. Dwa dni temu obejrzałam "Jennifer's Body" z Meggan Fox, a dziś "Three and Out" z Gemmą. Zastanawiam się za co Meggan Fox jest uznawana za taaaką gwiazdę? Wynosi się ją pod niebiosa, za to że ma fajne ciało? Bo chyba nie za jej powalający "talent" aktorski. Ile jest lasek które mają fajne ciało? Gemma zaś, to prawdziwy talent. Widać po jej grze, że aktorstwo jest jej pasją, a nie sposobem na pieniądze i przede wszystkim, że aktorstwa się uczyła. Co aktor po akademii to aktor po akademii. Bez porównania. Dykcja, mimika, postawa i jeszcze raz DYKCJA.

Alexz0605

Faktycznie jest podobna, uwielbiam ją!!
;))

angela_15_1993

Moim skromnym zdaniem w filmie aktorka przypominała mi miejscami Marine Łuczenko ;) (Grała w serialu 39 i pół)