Gemma Ward

7,2
864 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gemma Ward

Nie dziwię się, że wybrano ją do roli syreny w "Piratach z Karaibów". Każdy, kto widział ją trenującą ratownictwo wodne w "Czarnym baloniku", musiał chyba mieć takie skojarzenie. Ma urodę trochę nie z tej ziemi, taką rusałczaną, a jej twarz kojarzy mi się trochę z Avatarem.

tamarynka

No, no, idealna na syrene. Przez cały film o tym myślałam. No może niezupełnie bo był naprawdę fajny. Ale urode ma idealną.

bubble_factory

Jest oryginalna, egzotyczna. Chętnie zobaczę więcej filmów z nią . Mam nadzieję, że po "Piratach..." zagra jeszcze w jakiś dobrych filmach.

tamarynka

Zgadzam się w stu procentach, do roli Syreny idealna, zresztą wszystkie były świetnie dobrane. ;)

jazzylemonade

rola w piratach trafiona 100 % brawo

Nightwachter

idealna! od razu wiedziałam, że to ona. Tylko ta dziewczyna ma taką buźkę.

tamarynka

Jak wczoraj zobaczyłem ją w filmie przez chwile myślałem że to Emma z h2o wystarczy kropla...:)

tamarynka

Ma ładny głos.

tamarynka

Nooo niezła syrenka... fap fap fap?

Royalowy

syrenka z niej rzeczywiście ładniutka.

tamarynka

Na wypadek, gdyby to nie był żart - jak już może wiecie, tę blondwłosą syrenę z IV części "Piratów z Karaibów" grała Gemma Ward. Ale, jak widać choćby na Filmwebie, wielu osobom wydaje się, że to Amanda gra w tym filmie. :) Mnie też wydało się, że to Seyfried. :)

BatMar

Nie wiem może ślepy jestem ale to forum Gemmy Ward...

smyro1

@smyro1, dzięki serdeczne! Hahaha, niezły zonk. Święcie przekonany byłem, że to wątek dot. Amandy. :) A pewnie pomyliłem wątki lub przeinaczyłem sens słów, bo w innym miejscu na forum Filmwebu ktoś sugerował/pytał odnośnie Seyfried jako tej syreny. :)