Georgie Henley

Georgia Laura Henley

7,9
4 213 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Georgie Henley
Enterraz

Georgie nie jest brzydka, może tak na tym zdjęciu wyszła.... i talent ma.

iwona002

Jaki talent... dajcie spokój to jeszcze dziecko zobaczymy co z niej wyrośnie.... ale no błagam które dziecko nie będzie potrafiło wcielić się w postać małej biegającej sieroty ....

Chile91

Chile91 to twoje zdanie ale nie decyduj za innych okay?

malybissek

Moja vvypovviedź jest normalna i nie ma nic ze na 100 % niema talentu ... jest taka sama jak "i talent ma" vvięc nie rozumiem czego się uczepiłaś ? Bo móvvie pravvdę o idolce dzieci?!
Taka pravvda dzieci które zaczynają grać vvyuczą się czegoś i inaczej nie potrafią grać vv przyszłości to vvidać, że naśladują pevvne zachovvania których nauczyły się na planie.
Zobaczymy co z niej vvyrośnie na razie o talencie nie ma co móvvić bo dzieci się bavvią a nie grają... serio zagranie sieroty która biega z miksturą albo się bavvi z fantastyczna postacią nie jest trudne.

Chile91

Zgadzam się. Ładna według mnie jest, na postawie Narnii i serialu Jane Eyre z 2006 roku stwierdzam, że gra dobrze, ale nie jakoś wyśmienicie. Trzeba by ją najpierw zobaczyć w innych rolach. Choć nie powiem, widziałam gorsze dziecięce role.

Chile91

Rodzeństwo Pevensie to sieroty? Od której części "Opowieści..."? Czyżbym coś przeoczyła?

Chile91

Chile91,aha na pewno!?Nie jest trudne!?To sama zagraj tak jak to zrobiła Georgie i przy okazjii zostań sławną aktorką która rozmawiała z krółową Anglii rozumiesz?!Wiesz na początku muwiłam sobie ok możesz mieć własne ale jak zaczełaś pisać te bzdury powiedziałam sobie O NIE!!!

Enterraz

A według mnie właśnie na odwrót. Talent średni, ale wyrosła na piękną dziewczynę.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Rott

No twarzyczka piękna, tylko mało która angielka ma równie piękne ciało, ale dupy szybko nie ujrzymy to wiesz ;P

Gleek99

Średni talent!?Czyżby!?

Gleek99

Jesteście pokręceni!Georgie jest aktorką.Moge się założyć że nikt z nas nie jest w stanie tak zagrać.A i chile91:
1.Rodzeństwo Pevensie to nie sieroty
2.Żadna mikstura tylko Wyciąg z Ognie krzewu
3.Fantastyczna postać-Aslan
Nie upokarzaj się;)A poza tym nie jest ważne czy ładna czy brzydka.A dla was ma to większe znaczenie niż sam talent.

Enterraz

Ona nie jest ładna?
Nie zgadzam się z tym!
http://www.narniaespanol.com/stitch/stitch.php?pag=ver&id_img=1741
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRdO1SUpyMkxT0BpRj8F2R9AnkHHRZl0SMetRL0i bX8fEWkJqa7E0PpuDmxeQ
http://images.starpulse.com/pictures/2011/03/29/previews/Georgie%20Henley-LMK-02 8081.jpg
Ona ma 16 lat jeszcze się wyrobi. Już na tych zdjęciach wygląda naprawdę ładnie.

Lola140392

Typowa ANGIELSKA ślicznotka. Nie wiadomo tylko jak z ciałkiem, bo raczej to Pole się nie umywa;p
Jednak oczy, uśmiech oraz włosy- ogólnie twarz! ma piękną. Znów się zauroczyłem ;p

Enterraz

Ty jesteś paskudą i prostakiem.

pawel_nowakk

Prostaczką. Mówiąc po polsku odmieniamy też rzeczowniki.