Dzisiaj Georgia obchodzi 13-naste urodziny!!! Życzę jej wszystkiego najlepszego, oraz powodzenia w aktorskiej karierze :))). Trzymam kciuki ;).
Ja sie dołaczam do życzeń! Wszystkiego najlepszego dla najwspanialszej Łucji! Wysłałam jej list wraz z życzeniami:)) Mam nadzieję ze już doszedł.
Obojętnie czy dziś czy 12 lipca... Życzę jej HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!!!! Aby otrzymała wiele propozycji filmowych w swoim życiu trwającym (czego życzę) 100 lat lub więcej!!!!
:)
Happy birthday! Happy birthday for Georgie Henley, who'll be remembered forever as Lucy Pevensie - little lioness!
Happy birthday!
Let the good luck be with her! Let her talent make her a greate star!
I wonder, will we look into the tabloid and remember that little girl from "Lion..."?
Tartar, wybacz mi za tę uwagę... Czy Ty nie możesz pisać po polsku? Wiemy już że dobrze znasz angielski, ale raczej ani Georgie, ani Anna, ani nikt z OzN tu nie zaglądnie, a tylko utrudniasz życie tym, którzy nie znają języka i nie mówię o sobie bo w Twoim tekście nie rozumiem jednego słowa, więc wiesz. A wiadomo ze i od czasu do czsu jakieś urozmaicenie się przyda. Mam nadzieję że się nie pogniewasz na mnie, bo nie mam zamiaru Ci błędów wytykać, tylko poprosić o przysługę :)
O sto lat Georgie ;) i tak nie ma już jej co życzyć ;)