Gerard ButlerI

Gerard James Butler

8,1
38 918 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gerard Butler

stał sie naprawde sławny, zaczęto o nim pisać i interesować sie, tylko dzięki temu, że miał przelotny romans z Jennifer Aniston

ile teraz trzeba zrobić, aby stać sie sławnym..

jolanda

to on miał z nią romans? nie wiedziałam...

klaudiar26

Ja też nie miałam pojęcia...

A poza tym to co z tego, że miał?
Z tego co MI wiadomo, to stałsię sławny po filmie "300" i po "Upiorze...", no ale co ja tam mogę wiedzieć, prawda?

jolanda

Stał się sławny o wiele wcześniej...
Jak wspomniano wyżej : "300" i było bummm ;) Z czego bardzo się cieszę bo aktor jak i człek z niego niezły:)

jolanda

Pierwsze słyszę, żeby miał romans z Aniston!!

jolanda

on jest popularny dzięki epickiemu "This is Sparta" xD

jolanda

no dziwne też nic nie słyszałam o tym romansie ale za to pojawia się coraz
więcej nowych produkcji w których gra i może dlatego stał się sławny,
zgadzam się z resztą wypowiadających się osób "300" to był początek a jako
że jest świetnym aktorem to potem posypały siekolejne propozycje ;)
Pozdrawiam

kate_kotus

Butler był już znany po Upiorze a nie tylko 300. A jeśli by wierzyć zachodniej prasie to co rusz ma z kimś romans.

Sabcia

On zaczął być znany od chwili urodzenia, najpierw poznali go w szpitalu, później rodzice, rodzinka, okoliczni mieszkańcy itp. :D

jolanda

Dla kogoś kto czyta debilną prasę tak jak jolanda pewnie stał się sławny przez romans "bo tak tam napisano" Jednak normalni ludzie którzy nie czytają takich gó***n Butler zrobił się sławny ze względu na aktorstwo i z pewnością za 300 i text "this is sparta" i za upiora. No i takich własnie ludzi jest wiecej (całe szczęście).

jolanda

Uwielbiam Aniston - śledziłam jej gre w przyjaciołach a Butlera odkryłam niedawno (300). Szczerze mówiac nie pamietam ani jednej wzmianki by cos ich łaczyło :P

I przeglądajac ten temat widze ze sama z tym moim "niepamiętaniem" nie jestem :P

użytkownik usunięty
jolanda

nie bardzo bym się z tym mogła zgodzić, ta cała sprawa z Aniston była dość niedawno i w sumie wyssana podbno z palca, a on jesgt znany już od czasów Upiora w operze i Tomb raidera, a jak dla mnie zaczęto o nim pisać więcej po jego roli w 300

Nie miałam pojęcia o jego romansie, ani o żadnych jego podbojach więc najwyraźniej znany jest również jako "dobrze grające ciastko"

jolanda

dla mnie jest to dobry aktor a jako że nie jestem ciotą to nie interesuje się tym kto miał z kim romans i nie sądze żeby to miało jakiś wpływ na to czy jest słwany czy też nie \pozdrowienia dla kumatych :)

odpal4

kurna co to ten Upiór? 300 i tyle THIS IS SPARTA! Dzisiaj widziałem z nim Gamera dialogów miał niewiele więcej niż Rambo ale film ogółem przyzwoity, a Butler przeciętny aktor z górnej półki coś jak Van Dame czy Stallone tylko gra w lepszych filmach niż pierwszy i ma lepszą aparycję niż drugi.

Perykles

Zdanie rozpoczyna się od dużej litery i nie wyjeżdża od ''kurna''.
Upiór to postac z musicalu The Phantome of the Opera w Polsce znany jako Upiór w Operze. Gerard zagrał główną rolę w filmowej wersji musicalu.

użytkownik usunięty
jolanda

stał się sławny od roli Leonidasa w '300'... To jedna z najbardziej znanych postaci filmowych XXI wieku. ''This is Sparta!!!'' jest już kultowe.

jolanda

Osobiście nigdy o tym nie słyszałem. Polubiłem Butlera jak go zobaczyłem w Attyli.

Avaniel

Uważam, że to bardzo dobry aktor - w każdym filmie gra inaczej, a to nie lada sztuka. Wcielając się w różne kreacje aktorskie, sprawia, że nie sposób go zaszufladkować. No i przy okazji miło się na niego patrzy ;)