co Wy na to ? czy Waszym zdaniem Pattinson jest gorszy czy lepszy jako wampir od Gerry'ego, hm ?
Nie porównujmy Butlera i pattisona, to bez sensu. Butler jest bardzo dobrym aktorem i nie można powiedzieć, jest przystojny. Pattison, zagrał w jakimś filmie i stał się idolem, ani nie jest przystojny, ani utalentowany, ani przesadnie inteligentny. Bezpodstawny zachwyt nad jego osobą, niewytłumaczalny w żaden normalny sposób. Pozdrawiam.
całkowicie się z Tobą zgadzam, jestem fanką Butlera ;) chcę Tylko poznać na ten temat różne opinie, chodzi mi głównie o wygląd tych aktorów w rolach wampirów, pozdrawiam !
Wg mnie Gerard jest jednym z najprzystojniejszych i najbardziej utalentowanych aktorów na świecie. Nie można zapomnieć,że nie tylko jego gra aktorka jest niesamowita, nie można jej zbyt wiele zarzucić bądź zgoła w ogóle, ale ma też boski głos. U aktora jest to też ważne-nawet gdy mówi człowiek ma dreszcze, a jak spiewa...
Pattinoson cóż...powinnien zostać modelem. Niestety mimo,ze takze śpiewa i gra w filmach jak GB, lecz nie doruwnuje mu, nie ma tej charyzmy i talentu...Mnie Pattinoson swoimi poważnymi minami np. w "Zmierzchu" rozbawiał. Nic więcej. Śmiałam się wtedy nie kiedy powinnam.
Butler rzadzi:-P