Wysłałem do niego list w pazdzierniku i kilka dni temu otrzymałem list z Anglii. Dostałem super zdjecie z Upiora z autografem Butlera i list równiez z autografem. Jest to jak narazie moja najcenniejsz zdobycz filmowa:)
Też napisałam do Gerrego list , we wrześniu tamtego roku i otrzymałam odpowiedź w styczniu tego roku - list z jego podpisem i zdjęcie z autografem,zdjęcie też było z Upiora .To bardzo cenna zdobycz-mieć coś co On miał w dłoniach.Porządny z Gerrego facet choć zapracowany to jakoś odwdzięcza się za to że do niego piszą.Zaszczytem jest dostać od niego taki list ,ale dla mnie zaszczyt będzie jeszcze wiekszy jak mi osobiście własną ręką podpisze swoje zdjęcia ,które mu wysłałam w tym celu.Zawsze można mieć nadzieję.
pozdrawiam.
A jesteście pewni że trzymał w dłoniach? Z tego co wiem to sztab ludzi jest od wysyłania zdjęć fanom ;)
A podpis odreczny czy przedruk?
NIE WAŻNE
może i nie jest to własnoręczny autograf ale pierwsze zdjecie było podpisane przez Gerrego i jednak jest od Niego może sam go nie wysłał (zresztą zapracowany jest) ale na jego polecenia każdej fance przyszło to z Londynu a to co innego jak wydrukowac sobie z neta na przykład.
Arwena
ja też chciałabym wysłać mu zdjęcie i żeby mi je podpisał, tylko zastanawiam się co mu napisac... "dzień dobry chciałabym prosić o podpis na zdjęciu"(oczywiście po angielsku)??
Ale super!!! teżbym tak chciała ale nie wiem jaki jest do niego adres czy może ktoś uprzejmnie mi podać? wiem że jest w jego opisie adres ale nie wiem, czy jest prawdziwy! kiedyś wysłałam do Alana Rickmana ale nie dostałam odpowiedzi. prosze o odpowiedż
Adres który jest podany na jego stronie na FW jest dobry. Mozesz smiało napisac, na pewno dojdzie do Anglii:)
Wielkie dzieki. nie każdy tutaj jest dla mnie miły jeszcze raz dzieki...\
a mam pytanie może ktos wie jaki ma on kolor oczu? na niektórych zdjeciach ma albo szare albo zielone??????
ADRES podany tu na filmweb jest dobry , można na niego piać i napewno dostanie się odpowiedź , ale to nie jest adres do domu Gerrego tylko do takiego wielkiego biórowca gdzie mieści sie biuro które przekazuje listy dla Gerrego , przecież w domu by tego nie pomieścił.
apropo oczu Gerrego - są jak już wyżej powiedziane od niebieskich , szarych błękitne i zielone - tęcza normalnie.
same popatrzcie
http://fan-sites.org/gerard-butler/gallery/albums/albums/public_appearances/2005 /dress_to_kilt_hq/normal_040.jpg [fan-sites.org/gerard-bu...]
http://fan-sites.org/gerard-butler/gallery/albums/albums/public_appearances/2003 /tomb_raider2_premiere_hq/normal_021.jpg [fan-sites.org/gerard-bu...]
http://i18.photobucket.com/albums/b107/spunsugar/0231.jpg [i18.photobucket.com/alb...]
http://www.gerard-butler.net/4images/data/media/170/ischia004a.jpg [www.gerard-butler.net/4...]
pozdrawiam
chcesz zdjęcie to napisz do kochanego Gerrego - ja napisałam w tamtym roku i mam zdjęcie z autografem i list.
w tym roku wysłałam jego dwa zdjęcia do podpisu ale jeszcze nie przyszły spowrotem.
napisz - On szanuje swoje fanki i napewno dostaniesz odpowiedź.
Tak - napiszę do niego. Zafascynował mnie swoją grą w "Upiorze...", muszę obejrzeć z nim więcej filmów bo wygląda na to, że prócz nieziemskiego wyglądu ma też talent - a to przede wszystkim się liczy.
Tylko najgorszy dylemat w tym - CO napisać ;) Jak to zrobię? Nie wiem... Ale na pewno wyślę i się pochwalę :)
oj tam co pisać!
samo się napisze - powiedz mu że podziwiasz jego talent , jego osobę i wogóle -dasz sobie radę będzie ok.Ja napisałam całą kartkę A4 ręcznie i wierz mi nie miałam z tym problemu.
pozdrawiam
Arwena
No, ale ja nieco krócej jestem jego fanką. Tym niemniej jestem przekonana, że sobie poradzę :P Wiem - wysoka samoocena, hehe. Zamelduje się jak wyślę ;)
HEJKA! JA TEŻ OTRZYMAŁAM LIST OD GERRY'EGO. CZEKAŁAM 6 MIESIĘCY ALE WARTO BYŁO. CIESZYŁAM SIĘ OGROMNIE GDY DOSTAŁAM LIST MIMO IŻ WIEM ŻE KAŻDY DOSTAJE TO SAMO ZDJĘCIE A LIST NAPISANY PRZEZ NIEGO JEST PO PROSTU KOPIOWANY I TEŻ KAŻDY OTRZYMUJE TAKI SAM. ALE WAŻNE JEST TO ŻE MAM AUTOGRAF BO TEN AUTOGRAF WYSŁANY Z ANGLI JEST O 100000000000000000000000000000 % CENNIEJSZY NIŻ JAKIŚ WYDRUKOWANY Z KOMPUTERA JAK NIEKTÓRZY ROBIĄ DLATEGO MÓWIĘ WSZYSTKIM KTÓRZY SIĘ WAHAJĄ ŻEBY WYSYŁALI LISTY I NIECH SIĘ NIE MARTWIĄ PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ LIST PRZYJDZIE A PAMIĄTKA BĘDZIE NA PEWNO CENNA:D
Pozatym planuję tak jak niektórzy tutaj wysłanie do niego jakiejś fotki do podpisu bo będę wiedziała że podpisze mi się własnoręcznie najwyżej nie dostanę odpowiedzi ale spróbować można:D Będę czekałam aż Tobie Arwenko coś przyjdzie:D
To ja Dagmara :D
Pozatym planuję tak jak niektórzy tutaj wysłanie do niego jakiejś fotki do podpisu bo będę wiedziała że podpisze mi się własnoręcznie najwyżej nie dostanę odpowiedzi ale spróbować można:D Będę czekałam aż Tobie Arwenko coś przyjdzie:D
To ja Dagmara :D
jak czytam to aż wszystkim zazdroszcze;) też postaram się wysłać list i mam nadzieje że dostane odpowiedz. dam znac jak dostane odpowiedz;)
GB.Net dzisiaj podał, że londyński adres jest już nieaktualny. Także na razie nie wysyłajcie listów na ten adres. Nowy adres ma być szybko podany :)
Hej napisałaś że tamten adres zostal zmieniony. Mogłabyś mi napisać ten aktualny jak uda Ci się go zdobyć. Bardzo,bardzo proszę,też chcę mieć autograf od najpiękniejszego człowieka na świecie. Z góry dzięki thnx:)
Jedno pytanie - albo dwa ;)
1. czy na zdjęciu autograf jest napisany markerem, pisakiem etc. czy po prostu to gotowy nadruk?
2. jak skombinowaliście znaczek pocztowy naklejony na kopertę z którą pryszło odeslane zdjęcie do Polski? Znaczek powinien być angielski, u nas się takich raczej nie kupi...
HEY.
1)Mój autograf jest napisany markerem czarnym,trudno powiedzieć czy go pisał na tym zdjęciu czy to jest już powielona odbitka,ale myślę ,żo odbitka no gdziesz on ma czas na podpisywanie setek zdjęc -ale przyszło od Niego z Londynu i to się liczy.
2)Ja byłam tak podekscytowana ,że wysyłam do niego list,że nie naklejałam żadnego znaczka tylko normalnie wysłałam i już -i odpowiedx przyszła -Gerry jest kochany ,nie?
pozdrawiam
Kochany i to jak :D W takim razie wyślę też bez znaczka. Nie ukrywam - miłe to strasznie :) Tylko niech szybko podadzą nowy adres na gb.net...
Błagam,jak ktoś dowie się jaki teraz Gerry ma adres niech przyśle mi go na maila(evadelbocca2o2.pl). Bardzo,bardzo proszę,już nie mogę się doczekać!!!!!!!
az dziwne ze panie fanki z GB, Netu jeszcze nie doniosły o nowym adresie do Butlera - cos slabo sie spisuja te dzialaczki, jak chcesz nowy adres to poszukaj na GB.Necie
Do koperty nalezy dolaczyc tzw IRC ktroee mozna kupic na kazdej poczcie glownej. Cena ponad 4 zety. Wklada sie to do koperty i zastepuje ten kupon znaczki zwrotne. Chybna ze myslicie ze w Wielkiej Brytani nakleja polskie znaczki na listy do Polski? hi hi hi hi .....
Do koperty nalezy dolaczyc tzw IRC ktore mozna kupic na kazdej poczcie glownej. Cena ponad 4 zety. Wklada sie to do koperty i zastepuje ten kupon znaczki zwrotne. Chybna ze myslicie ze w Wielkiej Brytani nakleja polskie znaczki na listy do Polski? hi hi hi hi .....
espinado11 -"az dziwne ze panie fanki z GB, Netu jeszcze nie doniosły o nowym adresie do Butlera - cos slabo sie spisuja te dzialaczki, jak chcesz nowy adres to poszukaj na GB.Necie"
Na GB.net nie ma jeszcze podanego nowego adresu do korespondencji.
Nikt tu nie mysli o tym, żeby kupowac polski znaczek. To chyba oczywiste. A na gb.net jak już wiele osób pisało - JESZCZE nowego adresu nie podano.
nalezało tylko troche poszukac ale widze ze sa problemy z tym
adres do Butlera tu
http://gerardbutler.net/haven/index.php?showtopic=48049&st=90
wpis na stronie 10 nr 91 a jak to nie jest prawda to wiarygodnosc tego forum jest chyba nie na 100, poprawcie sie panie dzialaczki wiec
Ty czytać człowieku nie potrafisz! Już Ci kilka osób napisało,że na GB.Net nie ma jeszcze nowego adresu do korespondencji(a ta strona nie składa się tylko z polskiego forum).
Widze, że poprawiono na forum pomyłkę, którą im tak wytykasz, sprawdzaj to forum, bo tu
http://gerardbutler.net/haven/index.php?showtopic=47477
pojawi się nowy adres jak tylko będzie :)
A panie działaczki z tego co widzę to sobie całkiem nieźle radzą...hmmm czyżby zazdrość kogoś tu brała :)
Więc właśnie.
A nie lepiej tak zaglądać od czasu do czasu tu? http://www.gerardbutler.net/fanmail_main.htm
W końcu jeśli ma być podany jedyny i prawidłowy adres to raczej bardziej wiarygodny będzie po prostu na stronie a nie na forum w czyimś poście.
Nowy adres do korespondencji:
Mr. Gerard Butler
P.O Box 367
Reigate
RH2 2BD
United Kingdom
Pozdrawiam.
obiło mi się o uszy,że trzeba wysłać kopertę i znaczek zwrotny,oraz jakiś tam kupon. Ile w tym prawdy?
Nie wiecie, czy ten adres jest nadal aktualny? Chciałabym do Niego napisać, ale nie wiem, czy pod ten adres czy inny ;)
Wow!!! Kocham go !!! Zazdroszczę Wam strasznie !!! Ach...Jego najlepsza rola to Dracula ...Boski tam jest ... Chyba sama napiszę !!!
Ach...Wsyzstkie filmy z nim są boskie bo on jest boski ...Cudowny ...Ajć ...Jak na niego można nie mieć ochoty ...
ja niezbyt dobrze znam angielski, jesli bylby ktos tak dobry napisac taki uniwersalny list do butlera, przetlumaczyc go umiescic na stronce :)