Gerard ButlerI

Gerard James Butler

8,1
38 932 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gerard Butler

Glosowanie na najatrakcyjniejszego mezczyzne miesiaca w HELLO!http://www.hellomagazine.ca/vote/mostattractiveman/month/index.html?presen tar=resultado

Wygrana daje mozliwosc do udzialu w glosowaniu rocznym. Glosowac mozna co 15 minut. Wszystkich fanow Gerry'ego zachecam do zmobilizowania wysilkow!!!!Najgrozniejszym przeciwnikiem jest daniel Craig.
Wierze, ze uda nam sie pomoc Gerry'emu zdobyc zwyciestwo!!!:)

hukukuku

No dobrze, to ja tez zejde z mentorskiego tonu, ale co ja moge, jak taki ze mnie filmwebowy muszkieter-obronca uciesnianych forumowiczow:)
Pozdrawiam i zycze wiekszego wyciszenia wew.-moza jakas joga lub zen?;).

Sabcia

Ciekawe ile procentowo kobiet mysli podobnie jak ty, ale optymista nie bede:), zgodze sie z toba, ze nic mi po atrakcyjnej kobiecie, jak poza uroda nie idzie nic wiecej i nie chodzi mi bynajmniej o ideal, bo takiego nie ma, kobieta jak i meczyzna musza byc przystosowani do otaczajacego nas zycia-innego wyjscia nie ma.

Buzzthesut

Buzz, zdziwiłbyś się że jest na świecie wiele pań, dla których uroda nie jest na pierwszym miejscu. Uroda przeminie, a to co masz w głowie i tzw piękno duszy zostaje :):):)

Sabcia

błażej to bardzo ładne imie... nigdy nie znałam chłopaka o takim imieniu, więc jesteś pierwszy ;-). zmieniłam awatar bo ten wcześniejszy był taki smutny, obecny to twarz z filmu lady in the water. szczerze się przyznaje, że nie widziałam tego filmu bo po "znakach" straciłam troszke zainteresowanie twórczoscią pana shyamalana. za to bardzo podobał mi się 6 zmysł i osada. nie wiem o czym mogłabym napisać ci w mailu... bo tryb życia jaki prowadze jest bardzo prosty i raczej spokojny, ale obiecałam więc się postaram i może nie wyjdzie nieciekawie i nudno :-). wracając do gerarda, co sądzisz o jego umiejętnościach aktorskich? pytam bo chyba nie miałam okazji czytać twojej opini na ten temat...

ithil

Witaj Ithil, sklamalbym gdybym powiedzal, ze nie tesknie za Arven;), ale "niebieska buzka" jest bardzo tajemnicza i taka delikatna, zupelnie jak ty.
Mija juz dzien zadusznych, jutro nowy dzien-tyle ludzi odeszlo tego roku, czlowiek zajety soba, nie ma nawet czasu lub nie chce na chwile o nich pomyslec, a przeciez gdy smierc dotyka kogos z naszej rodziny, nagle przychodzi otrzezwienie i bol, bo zycie jest prawdziwwe i nie trwa wieczne, bedac daleko, poza krajem, nie myslisz o nim, staje Ci sie zbedny, zyjesz zyciem sztucznie Ci narzuconym, a ludzie ciagle odchodza:
Agata Mroz-26 lat
Piotr Lazarkiewicz-54 lata
Stefan Meller-66 lat
Paul Newman-83 lata
Sydney Pollack-74 lata
Yves Laurent-71 lat
Roy Scheider-75 lat
A. Solzenicyn-89 lat
Waldemar Swirgon-55 lat
Krzysztof Zalewski-60 lat
Miroslaw Bregula-43 lat (UNIVERSE)
Adam Ledwon-34 lata
Jozek Polok-49 lat (szwagier Bercika-Ernest ze swietej wojny)
William Wharton-82 lata (Ptasiek)
Marian Glinka-66 lat
...i wiele bezimiennych osob, bardzo to smutne, bardzo...
XXI wiek a rak ciagle zwycieza...

Odpowiadajac na twoj post, czy moje imie ladne, dawniej bylem przez nie wysmiewany, chwilami przeklinalem dzien, kiedy mi je nadano, byly to czasy, gdzie krolowaly Tomki, Jacki, Krzysie, na Blazeja nie bylo miejsca, bo takie inne bylo, teraz ciesze sie z tej imiennej egzotyki, ktore nie ginie w powodzi oklepanych, slowianskich imion-dziekuje, moze naprawde Ci sie podoba?...
Odnosnie mejla to nie chce bron boze byc zbyt nachalny, nie musisz nic pisac jesli nie masz potrzeby, niech bedzie gdzies tak w kacie i sie "kurzy", nigdy nie piszesz nieciekawie i nudno, piszesz subtelnie, lekko, niemalze ulotnie, nie lubie jak "pomniejszasz" sie na tym forum, pisz smialo i z usmiechem, moze jest Ci zle, moze nie wszystko idzie dobrze w zyciu, chcialbym miec pewnosc, ze jest wlasnie odwrotnie, choc wiem, ze wykraczam daleko poza ramy tego forum, wiec moze nie odnos sie do tej czesci mego postu i pomin milczeniem
Butler, co mozna o nim powiedziec, czego nie powiedzieli inni? hmm...jego filmy to raptem "300" i "Beawoulf", ktore obejrzalem, wiec nie bardzo moge sie wypowiadac, ale mysle, ze za fascynacja jego osoba przyjdzie uznanie krytykow, a jesli nie, to fani i tak nie zawioda;)...

Spokojnej nocy zycze, bo mnie dobija bolacy zab, ktory teraz lecze:(.

Buzzthesut

naprawde, podoba mi się twoje imię :-). na 300 byłam w kinie film podobał mi się średnio i z tego co pamiętam dałam 7/10 w skali fw, tak samo beawoulf. szczerze mówiąc nie oceniam filmów na mniej jak 5, rozpiętość skali ocen na fw wydaje mi się nieco za duża. Co do filmów z panem butlerem to mam nadzieje, że będzie coraz lepiej tzn. że będa coraz lepsze. paul newman wspaniały aktor, łezka mi się w oku zakreciła kiedy pierwszy raz przeczytałam o jego chorobie.

ithil

Nie wiem co napisac, tyle relatywnie mlodych ludzi odeszlo tego roku, choc Newman i jego 83 lata, to calkiem przyzwoity wiek, niemniej i tak odszedl zbyt szybko, ale taka Agatka Mroz, tylko 26 lat, z czego ostatnie kilka lat to walka z bezwzgledna choroba.
Co do ocen filmowych to nie stosuje numeracji, opieram sie na subiektywnym odczuciu-albo podoba mi sie dany film, albo nie, bez stanow posrednich.

Buzzthesut

ah moj drogi nie chciałam wyjść na bezduszną istote :-), musisz wiedzieć, że dla mnie jedno nie wyklucza drugiego. skala na fw jest jakby tylko odzwierciedleniem danego stanu po obejrzeniu konkretnego filmu, a i tak pewnie w wielu przypadkach ocena jest niesprawiedliwa. czasami mam tak, że w filmie obejrzanym dopiero po raz 2 czy 3 zaczynam dostrzegać różnego rodzaju zalety. trudno jest mi wypowiadać się o śmierci kogkolwiek, ostatnio... jakby to ująć, no cóż to napewno nie tylko mi jest cieżko.

ps. przykro mi nie zrobiłam tak jak kazaleś i tego maila wysłałam jakiś czas temu. będziesz musiał mi wybaczyć ;-). pozdrawiam.

Sabcia

Oj chcialbym sie zdziwic i to bardzo Sabo..., ale skoro z takim naciskiem twierdzisz, ze sie myle, to wezme to za dobra monete, zwlaszcza, ze slowa te padaja z ust samej kobiety.
Z drugiej strony, czy uwazasz, ze mezczyzni rowniez tak mysla, jak przytoczone przezen panie-stawiajac na piekno owej duszy?..., mam nadzieje, ze mnie zaskoczysz jakims merytorycznym przykladem z zycia wzietym na poparcie tej meskiej tezy.

Buzzthesut

Sabo??? Nie lubię tego określenia :):) Już lepsza Sabina::):):):)
Wiesz, to ty jesteś mężczyzna:D:D:D
Wyobraź sobie, piękna kobieta- zjawisko. Idziesz z nią ulicą i wszyscy mężczyźni się za nią oglądają a jak przyjdzie do rozmowy, to nie ma do powiedzenia nic poza tym jakie ma tipsy i gdzie chodzi na solarium:P
Chciałbyś z taka być???:P Przecież związek nie polega tylko na patrzeniu i zachwycaniu się sobą:P Fascynacja szybko minie i co zostanie??? Nic. Tak uważam.

Sabcia

najgorsze jest wtedy kiedy ta umalowana koleżanka zmywa makijaż:P trudno oceniać ludzi tylko po tym jak wyglądają, bo cech osobowości są tysiące i każdy jest inny. Po prostu Gerard posiada (choćby tylko na ekranie) jakieś cechy, które działają jak magnes i znajdą się osoby które będą go podziwiać:) ja uwielbiam go za to, że dał nam cudnego Upiora Opery. A że posiada nieziemski głos i urodę to chyba dobrze...?

Meredith91

Jaki jest naprawdę to wie on i jego znajomi, tudzież rodzina :):):) Myślę że niektórzy nie zdają sobie sprawy, że uwielbiane przez nich postaci to tylko zręczna gra aktorska. A ja Gerarda właśnie za tą grę uwielbiam:) Szczególnie za mimikę twarzy- kiedy płacze to ja też ma łzy w oczach, jak się śmieje to ja też:):)

Sabcia

i za to zawadiackie spojrzenie:P a co...

Sabcia

Aktor starannie kreuje swoj medialny wizerunek, jakze czesto odmienny od rzeczywistosci, ta kwestie rozwinalem szerzej na innym watku, wiec ogranicze sie jedynie do tego krotkiego komentarza, widze, ze moda na zmiany awatarow trwa;), co Sabino?, szkoda, ze w wyniku skalowania, zdjecie sie rozmywa i traci kontrast, ale dla malkontentow mamy "nasza klase":), a konik ladny;)...

Buzzthesut

Lubię zmieniać avatary. Konik jest piękny:)Na NK mam to zdjęcie w większej wersji :):P i mniej baśniowej. Hahaha
Uważam to za dobre posunięcie. Nie wszystko jest na sprzedaż.
Nawet ludzie, którzy nie są z branży aktorskiej mają swoje tajemnice, o których nikt nie wie.
:) Coś tylko dla siebie:)

Sabcia

No i co tu u was slychac?
.......................