Grzegorz Komendarek

6,4
42 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Grzegorz Komendarek

dowidziałam się że zmarł. Niech spoczywa w pokoju , bardzo go lubiłam za Grzesia w Złotopolskich co się Marcysi sprzeciwiał.

kinomanka_13

Szkoda człowieka, sympatyczny facet był...

Aleksandra_aka_Alessia

bardzo sympatyczny był, szkoda że tylko w Złotopolskich grał główną rolę, a reszta to epizody. Jestem w szoku do teraz że go nie ma z nami.

kinomanka_13

Bo nie był zawodowym aktorem,tylko Kucharzem.Mimo wszystko,grał znacznie lepiej od dzisiejszych "gwiazdeczek". Szkoda człowieka,rola w Złotopolskich bardzo mu pasowała,sympatyczny gościu się wydawał. Niech spoczywa w pokoju.

Rocky658

aha, mogłam się domyśleć bo grał epizodycznie m.in w na dobre i na złe, albo w Heli w Opałach. Ja go za Złotopolskich lubiłam jak się Marcysi sprzeciwiał , albo jak się z Kleczkowską związał. A nie przepadam za Helą w Opałach a wiesz może w którym odcinku Pan Grzegorz zagrał ? chciałabym tą rolę epizodyczną zobaczyć.

kinomanka_13

Nie wiem

użytkownik usunięty
kinomanka_13

grzegorz komendarek zagrał w heli w opałach w odcinku 28 "Droga do Koniakowa" a w na dobre i na złe w 385 "problem wagi ciężkiej"

aha dzięki, ale pamiętam jeszcze że Pan Komendarek zagrał w początkowym odcinku na dobre i na złe i nie mogę sobie przypomnieć który to odcinek.

kinomanka_13

Szkoda człowieka [*]

użytkownik usunięty
kinomanka_13

odcinek CHOROBLIWA MIŁOŚĆ (5)

aha dzięki. Bardzo szkoda człowieka, mógł jeszcze pożyć, albo coś zagrać mimo że nie był zawodowym aktorem.

kinomanka_13

kinomanka to 5 odcinek dziś leciał w tv

Rocky658

Pamiętam jak się wieszał przez Marcysię , ale pękł mu pasek.