Guns N' Roses

9,0
2 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Guns N' Roses

Widzę, że mnóstwo osób uważa, że płyta jest żałosna, zarzuca brak pomysłów i granie na siłę. Uważam, że jest to spowodowane uprzedzeniem do aktualnego składu zespołu. Rozumiem to, wszyscy tęsknimy za Slashem, Izzym i spółką, ale ludzie, bez przesady, właśnie przesłuchuję ten album i uważam, że jest naprawdę bardzo dobry. Zmian jest sporo, ale Axl najwyraźniej narzucił gitarzyście styl grania Slasha, więc słychać echo dawnych czasów. Gdzieś znikła chrypa Rose'a, lecz wciąż potrafi elegancko zapiszczeć. Takie utwory jak "This I Love" i "There was a Time" są naprawdę genialne. Album to już nie to co kiedyś, ale wciąż kawał dobrej muzy. Moja ocena 9/10.

litwosxd

Nowy album to kawał dobrego śpiewu. Dla mnie osobiście zespół, który stworzył Chinese Democracy nazywa się Axl Rose. Jeżeli chodzi o grę to absolutnie nic nie pozostało z dawnych czasów, nie istotne że nowy skład ma wytyczne żeby grać tak jak ten stary, Pierwotny Guns N' Roses jest moim ukochanym zespołem, równocześnie będąc najbardziej zmarnowanym jaki znam. Slash, Duffy, Axl oni dalej mogli by razem koncertować i tworzyć znakomitą muzykę i to jest najbardziej smutne w tym wszystkim i to właśnie przede wszystkim sprawia że wiele ludzi tak nienawidzi najnowszej płyty według mnie.

TheJohnnyBlaze

To prawda.