jestem ciekawa jak wam sie podoba najnowszy album guns n' roses "chineese democracy"? ja mysle ze jest cudowny:D ale to juz jednak nie to samo co kiedyś. jednak tamte utwory z lat 80' sa nie do powtorzenia...
Axl i spółka napewno o nikim nie pamiętają, ale na szczęście są jeszcze takie zespoły na Red Hoci, którzy potrafią pokazać, że jeśli się chcę, to można :)
ostatnio fani gunsów podniecali sie filmem ze podczas koncertu axl wyrzucil jednego z nich przesylam linkhttp://www.youtube.com/watch?v=BF0wOnfrLz0&feature=player_embedded wolalbym zeby podniecali sie muzyką a nie jakimś idiotą ktorego waywala axl nie sądzisz?
Muszę przyznać, że to nawet miało by sens. Wiesz jaka jest muzyka którą Gunsi a raczej coś o nazwie Gunsów teraz produkuje. więc ludzie, naprawdę nie mogą podniecać się ich muzyką, więc podniecają się kimś kogo Axl wywala :)
By The Way czytałem ostatnio wywiad axla z jakimś pedalskim dziennikarzem. Mówił m in że slash miał dosyć mały udział w historii zespołu głupie co nie. przesyłam ci cytat
Slash
Wyraz twarzy Axla zmienia się gdy ma mówić o Slashu. Pomimo próśb o nie zadawanie pytań na temat byłego gitarzysty GN’R, Rose sam wspomniał o Slashu zanim zaczęliśmy w ogóle rozmawiać po czym zamknął jego temat.
Rose uwielbia przypominać, że poza kilkoma kluczowymi riffami, był o wiele mniej zaangażowany w tworzenie muzyki niż Izzy Stradlin czy on sam.
„To był prawdziwy spór pomiędzy mną a Slashem. Izzy robił to samo ale walka ze Slashem trwała od pierwszego dnia kiedy się poznaliśmy. Przyszedł pierwszego dnia, wyrzucił moje nagrania, wstawił w to miejsce swoje i chciał mieć mnie w zespole. A Ja nie chciałem dołączać do jego zespołu. Mieliśmy wojnę od 1 dnia”.
Slash, i mały udział w historii zespołu... ? Czegoś tu nie rozumiem.. Axl z tego co widzę z dnia na dzień coraz bardziej staje się zepsutym i egoistycznym' niby wokalistą.' Nawet nie wiem jak to skomentować.. Żal Axl za to kim jest teraz. Jak dla mnie jedno wielkie nieporozumienie ;/
Ogółem dramat... oby red hoci tacy nie byli. Bardzo ci współczuje że twój (i jeden z moich) ulubiony zespół jest taki dramatyczny, oby papryki takie nie były. Anthony szanuje każdego członka zespołu zarówno byłego i stałego.
Mam nadzieje że red hoci sie nie zepsują. a co do Gunsów.. i tak słucham tylko ich starych płyt. i chyba nawet nie chce wiedzieć co u nich się teraz dzieje, bo mnie to nie bardzo interesuje :)
ps: Szczęśliwego nowego roku ;D
Dzięki za życzenia :D. Wiesz że axl mysli żeby skompletowac klasyczny skład? Ale to tylko na Rock And Roll Hall Of Fame.
Tak. Słyszałam o tym. Mimo tego że oboje zdajemy sobie sprawę jak (na szczęście) bardzo jest to niemożliwe. nie zabierajmy mu nadziei. Może pod wpływem rozczarowania, zrezygnuje z dalszego uczestniczenia w muzyce, i zakończy swoją imitację Guns n' Roses :)
Wiesz jak mógł nazwać Axl ten nowy zespół? Że tak pozwolę nazwac ten tasiemiec. Axl i niewolnicy. Nagrali płytę cienką jak siki pająka czyli Chinese Democracy. A teraz spotykają się żeby psuć utwory guns n roses i wypierniczać fanów z koncertów. robi to głównie Axl.
To już nie są Gunsi.. a nazwę zdobył szantażem, a to sie nie liczy.
a co do Axl i niewolnicy, to muszę przyznać, że bardzo prawdziwa nazwa :)
Łołłłłłłłłłłłłłłłłłłł po rrhof ma takie wspomnienia ! Ronnie wood, Billie Joe Armstrong, SLASH i Red hoci zagrali Higher Ground, ale była moc ! Nie było lipy ! Widziałaś kiedyś ten program w którym gwiazdy się biją, Celebrity Deatmatch ? Przesyłam ci link walki Slasha z Axlem. ► 5:02► 5:02
www.youtube.com/watch?v=1hmRUVNBpRg