Hannah Fierman

Hannah Rose Fierman

7,2
331 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hannah Fierman

Idealnie dobrana do roli i dobrze zagrała ;)

drenz

potwierdzam!

drenz

Ahahahaha zwłaszcza w scenie łóżkowej :) nie przesadzajcie, zagrała tak sobie i niczego specjalnie ciekawego nie zaprezentowała moim zdaniem.

americana

z tej roli wycisnęła wszystko co się dało

drenz

Jej wielkie oczy grały za nią

arkasatana

I to wiecznie powtarzające się "Lubię Cię" i warczenie :D Bez kitu. Nie chciałbym spotkać takiej schizy u jakiejś panny :D

djranox

Bez niej V/H/S nie byłby taki sam , tak że to co miała zagrać odegrała idealnie, piękne oczy :)

djblank

zgadzam się, bez niej to ten film by nie był tak fajny :D
idealną twarz ma do tej roli

Uzers

W takim razie obejrzyj film Siren - gra tam ta samą role, bo "Siren" to wlasnie rozwiniecie hostroi z filmu VHS :P

djblank

segment z nią był najlepszy, a ona miała w tym spory udział.

witeg

Popieram. Cały film chciałam ją jeszcze raz gdzieś zobaczyć.

monstee

W takim razie obejrzyj film Siren - gra tam ta samą role, bo "Siren" to wlasnie rozwiniecie hostroi z filmu VHS :P

drenz

VentU

Dzięki, bo tę postac zagrala rewelacyjnie, to nie tylko kwestia twarzy i oczu, świetnia.

drenz

Co by nie bylo jedna z bardziej zapamietanych scen w całej trylogii...dzisiaj ją widziałem w Zakonie Swietej Agaty...oczy nadal robią robotę :)

drenz

potworny wytrzeszcz tak ja pewnie nazywali w szkole i juz jej niestety pozostaje grywac role sennej mary