Hannah Murray

7,5
5 926 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hannah Murray

Hannah Murray w Skins jako Cassie jest genialną aktorką, uwielbiam jej postać - jest niesamowicie ciepłą osobą, budzi sympatię i po prostu nie da się jej nie lubić!

dejos

Absolutnie się zgadzam. Jest niesamowita! A za grę w serialu, słowo daję, należy jej się jakaś potęęężna nagroda. Bo uznanie widzów chyba już ma.
Poza tym jest śliczna w taki oryginalny sposób. I ma świetnie odcinki w "Skins". Jak 2x09 ;)

noorey

no słodka jest w tym serialu, a jej "wow"... takim "wow" mogłaby mnie zmusic do wszystkiego ;)

dejos

Hannah jest ładna, słodka i utalentowana ^^ Na pewno osiągnie jakiś tam sukces.

dejos

Świętne "wow" chyba najlepszą scenę miała w 5 odcinku 1 sezonu gdy się w taki słodki sposób zdenerwowała na Sida !

p4trykx

Cassie to jedna z moich ulubionych postaci w Skins.Hannah gra rewelacyjnie i mam nadzieję,że ktoś ją zauważy po tej roli i osiągnie jakiś sukces.I ma świetną,oryginalną urodę.

_malena_

Co do urody zgadzam się w stu procentach. :)

dejos

na poczatku bardzo mnie irytowala ale z biegiem sezonu 1 i 2 przekonalam sie do niej calkowicie.

black_sea

I didn't eat for three days, so I could be lovely...

Mr__Naboo

w ktorym to odcinku bylo bo chcialabym sobie jeszcze raz zobaczyc :)

martaa92

sezon 1 odc 5, gdy przypominała Sidowi o randce ;)

black_sea

dokładnie, mnie też troche irytowała, ale potem bardzo ją polibiłam :) uwielbiam kiedy całuje sie z dziewczynami haha ;D

dejos

o tak hannah jako cassie jest swietna. podziwiam ją bo naprawde trudno zagrac taki niezwykły charakter. cassie ma swoj swiat i hannah udało sie ten swiat stworzyc. nieda sie jej nie lubic i jeszcze te wow i lovely dodają jej uroku ;)

dejos

jest moją ulubiną postacią w skinsach. to jej "łał" jest genialne :)

Spinella

Tony: she's thin, she's blonde, she says "wow" a lot <3

martaa92

tak, jest wspaniała. nadaje się do roli takiej lekko stukniętej, aczkolwiek bardzo sympatycznej postaci. moim zdaniem byłaby idealną Luną Lovegood w Harrym Potterze. ^^

strawberryfields_

Zgodzę się, że byłaby idealną Luną ;). Uwielbiam Cassie :D

kassiek27

O tak, jako Luna byłaby świetna ;]

I te wszystkie jej ,,lovely" , ,,wow" są przeurocze ;]

aż mnie dziwi że nie grała w innych filmach, jest świetną aktorką ;p

strawberryfields_

Taak, zgadzam się. Jest fantastyczna w roli Cassie. W sumie jest moją ulubioną postacią z tego serialu. ^__^
I mnie też od razu skojarzyła się z Luną. ;>

użytkownik usunięty
strawberryfields_

Haha, specjalnie weszłam na jej stronę, żeby zobaczyć, czy ktoś jeszcze tak uważa.

To jej paranoidalno-entuzjastyczne spojrzenie, które wykorzystywała co chwilę w Skinsach, i charakterystyczna reakcja na niepowodzenia ( oh... wow...) baaardzo pasuje do Luny.

Szkoda, że jej nie wzięli do ekranizacji, ale przynajmniej ma tę rolę w mojej głowie.

dejos

One jest przesympatyczna!!! ^^, łał łał :D

josedratewka

Obrzydliwie gra w Skins. Przez większość wrażenie dziecka które nie do końca wie co się dzieje. Kiedy już uda jej się połapać w rzeczywistości wykorzystuje te momenty do niszczenia związków innych i pokazuje swoją kurewską i egoistyczną naturę.

Oski_m

Oski_m : Z Twoich argumentów można wywnioskować, że pomyliła Ci się aktorka z postacią, którą gra. To, że ma taką rolę nie oznacza, że źle gra. Skoro tak głęboko wierzysz, że ona jest taka naprawdę to oznacza, że gra bardzo dobrze :))

dejos

Postać Hannah w skins, za słodkim uśmiechem i naiwnością kryje dramatyzm, uważam, że zagrała świetnie, postać Cassie dodała serialowi 'realności'(ogółem uwielbiam ten serial za zróżnicowanie, każdy bohater przekazuje swoją historie, inspirowaną życiem).

lovely.out

oh , wow . lovely . Ona sie tak cudownie usmiecha ;] Szkoda , ze juz w skinsach nie zagra .;/ moja ulubiona postac . i ta kolekcja slodyczy pod lozkiem ... hahaha xD oh , wow ! lovely !

mabmouldheel

absolutnie się zgadzam Cass jest cudowna i taka śliczna, a to "wow" jest po prostu niesamowite, uwielbiam odcinek pierwszego sezonu o Sidzie, w którym Cass siedzi w pokoju Sida kiedy ten wraca do domu po spotkaniu z Michelle i ona tam mówi "Och, Michelle my girl, michelle, i love her, i love her, i love her" po czym wstaje strzela z pistoletu na wodę do Sida i potem go całuje.
Moja ulubiona scena z Cass w sezonie 2 to gdy mówi "och, you dont know? Lovley Sid and lovleey Michelle are fucking" potem daje buzi Sidowi po czym daje mu liścia w twarz. A potem przychodzi Jal, Anwar wyjaśnia co się stało (cudowna mina Chrisa i Maxxiego) po czym Anwar mówi - but hey hey! Cassie is back! <3

dejos

Wiadomo. Wow... Totally... :D
Też się w niej zakochałem, od pierwszego odcinka Skinsów...

Soffcik

aha
myślałem, że tylko moją uwagę przykuła ..

paNadolf

to moja ukochana postać ze 'Skinsów'. Sądzę, że jest przegenialną aktorką, mimo że widziałam ją tylko w tym serialu (nawiasem mówiąc : też cudownym!)...A, i podoba mi się również jej styl ubioru. Cuuudo, ah te jej złote bajkow buciki <3 .

Nadia15

Racja, jej buty rządzą ;)
Ale uwielbiam kiedy mówi "wow, lovely" od razu uśmiech pojawia się na twarzy ;D I jeszcze do tego ma na imię Cassandra :P

Cassandra.

Uwielbiam Ją! Najładniejsza dziewczyna jaką widziałem ever.

Unifilms

Świetna. Moja ulubiona postać ze Skinsów, w każdym odcinku niesamowita, a "wow" to po prostu mistrzostwo świata :D

Nadia15

"Przegenialna aktorka"? Ja pierdziele, to jest już jakieś przegięcie. Jej gra aktorska? Hmm... słaba, słaba, słaba. Nie przekonala mnie do siebie, więc nie wiem dlaczego niektórzy się tak jarają. Może to kwestia wieku i dotychczasowo obejrzanych niewiele naprawdę dobrych kreacji aktorskich. Nie wnikam.

dejos

"jest niesamowicie ciepłą osobą, budzi sympatię" - zakładam, że wnioskujesz tak po oglądnięciu jakiegoś wywiadu z nią, bo w skinsach nie do końca była takim aniołkiem ;>

louisvuitton

Cassie jest moją ulubioną postacią ze skinsów. Jest taka ciepła i sympatyczna, że nie sposób jej nie polubić. No i te jej "łał", i "wow". Hannah świetnie odegrała postać Cassie. :)

dejos

jej wszystkie "wow" są rzeczywiście zabawne i słodkie i przez nie nie wyobrażam sobie, jak ona może mówić po niemiecku, który w brzmieniu językiem słodkim nie jest(wyczytać można w ciekawostkach, że studiuje germanistykę)

dejos

Cass może i jest słodka i w ogóle, w pierwszym sezonie była moją ulubioną postacią, ale w drugim zachowywała się po prostu beznadziejnie, znielubiłam ją w efekcie xd

szelikory

No całkowicie w 2 sezonie straciła tą swoją słodkość ;(