Harrison FordI

Harrison J. Ford

8,5
109 934 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Harrison Ford

ciekawe jak zagra Hana Solo w 7 części Star Wars.Podobno akcja odgrywać się ma niewiele po zakończeniu
6-óstki więc nie wiem jak ma zagra 20 letniego szmuglera.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
CephRookie

No co Ty? Akcja ma się rozgrywać 30 lat po 6ce!

CephRookie

Po pierwsze Han Solo w starej trylogii miał 35-40 lat.
Po drugie(tak jak wyżej) akcja będzie się rozgrywać ok. 30 lat po 6-ce.

Ghostface_22

Dokładniej:
-epizod IV- 29 lat
-epizod V- 32 lata
-epizod VI- 33 lata

Ghostface_22

Dokładniej

Ep 4 - 34 lata;
Ep 5 - 37 lat;
Ep.6 - 38 lat;

Skąd Ty bierzesz te informację Ghostface ...

daniel_bielak

Ep.7 - 68-70 lat :)

daniel_bielak

No i myślę, że nie będzie spojlerem, jeśli napiszę, że Han na pewno zginie w E7 ...

daniel_bielak

Oby nie...

KillOff

A ja mam nadzieję, że zginie. Widać to serio widać, że Harrison jest cholernie zmęczony tą rolą mimo że od kilkudziesięciu lat się w nią nie wcielał i sam od momentu kręcenia Imperium Kontratakuje proponował śmierć Hana. Lepiej żeby dał z siebie stoprocent możliwości w tej części ku uciesze fanów i żeby postać z godnością zginęła niż żeby stopniowo z sequela na sequel Han stawiał się coraz bardziej bezpłciowy jak większość ról Forda z ostatnich pięciu lat. Harrisonowi życzę jak najlepiej ale obawiam się, że on nawet nie dożyje do premiery ostatniej części nowej trylogii i imo lepiej żeby postać zginęła naturalnie w filmach niż żeby nagle zniknęła bo aktor zginął (tfu tfu odpukać) i jej zniknięcie zostało by najprawdopodobniej wytłumaczone w ultra kretyński sposób, bo wątpię żeby ktoś inny grał Hana. Han Solo = Harrison Ford koniec kropka.

PS Rozwiązanie ze śmiercią Hana też jest lepsze bo Smutny koniec > Cukierkowy Holliwódzki happy end. Jeszcze łolaboga jak umrze tak kultowa postać, która jest zakorzeniona w kulturze od 1977 to niektórym na sali chyba dosłownie pęknie serce z rozpaczy

chowder

No właśnie mnie pęknie, dlatego wolę już ten sodki happy end, po co mam smutny z kina wychodzić:)

daniel_bielak

A ty skad bierzesz? Ja z Biblioteki Ossus

CephRookie

wciąż jest przystojny jak na dziadka więc z chęcią go zobacze w kolejnej części ;p

CephRookie

ciekawe jak będzie wyglądał statek enterprice