Hayden Christensen

7,6
19 056 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hayden Christensen

do dzis po obejrzeniu zemsty sithow mam sny z nim w roli głownej...domyslcie sie jakie:) ale ta Portman miała fajnie całujac sie z nim....duzo bym za to dała.Widac jak wydoroslał bo w ataku klonow był jeszcze chłopcem a teraz stał sie 100% facetem i to jeszcze jakim!!!I to jego obezwładniajace spojrzenie!! jedno jego spojrzenie i sie rozpływam.Bardzo mnie ciekawi jak bedzie wygladał w Dekameronie?? a ty co haydenik sie nie podoba niech spadaja na bananowca bo fanek jest duzo wiecej niz was i to my mamy racje i ten kto mowi ze jest kiepskim aktorem uwłacza swietnemu rezyserowi Luckasowi!!nie wzoł by do takiej super produkcji jak wy to mowicie "drewnianego klocka" a wszystkie ktore sie za mna zgadzaja to znaczy fanki christensenka niech nie poddaja sie tak bezpodstawnej krytyce BOJKOTOWAC ANTYFANKI HAYDENKA!!! WIERNE FANKI JEDNOCZCIE SIE!!!!! POZDRAWIAM GORACO

użytkownik usunięty
Kalinka_4

Popieram! Hayden górą! Ale warkoczyk padawna mi się nie podobał. Lepiej my w dłuższych włosach. Ale i tak dobrze wyglądał.

Kalinka_4

jaka ty jestes glupia dziewczyno... ręce opadają...

____16

Oh dziekuje za te wyrafinowane wyrazy krytyki co do mojej osoby i z grzecznosci powiem tylko "wzajemnie"....

Kalinka_4

nie biore twojego "wzajemnie" do siebie bo ja tu w przeciwienstwie do ciebie nie pisze totalnych glupot

a na bardziej wyrafinowana krytyke nie chce mi sie silic, bo po pierwsze jak juz napisalem rece mi opadly, a po drugie inni mieli okazje juz przede mna w dosc trafny sposob podsumowac twoje wypowiedzi

____16

Dziekuje ale ja rowniez nie biore tego do siebie...

Kalinka_4

No nie watpie ze nie bierzesz, bo tylko ludzi na poziomie stac na cos takiego jak samokrytyka.

____16

Dobra koniec tej wojny nie lubie miec wrogow i ja jestem w stanie wyciagnac dłon pierwsza tylko nie wiem co ty na to....???Pozdrawiam

Kalinka_4

Każdy ma swoje gusta i trzeba być tolerancyjnym, ale mimo wszystko ... Ja nie wiem, może to jego ... czekaj, jak to było? O, mam:
"(...)jego obezwładniające spojrzenie" trochę cię obezwładniło ... Ale nie, żebym była niemiła, albo coś. No weź! ja nie wiem, jak grał w innych filmach, nie widziałam, ale w Star Warsach naprawdę się nie popisał ...
pozdrawiam wszystkich nieobezwładnionych

Kotylion

Co do samego Haydena trudno jest mi się wypowiadać, bo oprócz SW widziałem go tylko w Szkole Przetrwania, a akurat tam grał całkiem nieźle. Natomiast w Star Wars wypada średnio - napewno lepiej w Zemście.. niż w epII, ale i tak średnio. A co do Lucasa z całym szacunkiem, jest genialnym wizjonerem, ale kiepściutkim reżyserem. Dlatego najlepsze są te SW których nie rezyserował, czyli epV i VI. Pozdrawiam wszystkich!