Hayley Atwell

Hayley Elizabeth Atwell

7,8
18 614 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hayley Atwell

Orientuje się ktoś konkretnie jako kto pojawi się Peggy? W retrospekcjach? Czy przywrócą ją do życia
? XD

hunter_18

Nie wiadomo; całkiem możliwe, że pokażą ją w jakiś retrospekcjach, ale może również zostać ukazana w ten sam sposób co w kapitanie ameryka: zimowy żołnierz, czyli po prostu jako staruszka. Albo i jedno, i drugie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Slodka_Lolitka13

jak zyje? przeciez Captain America to już wspołczesnosc, wiec raczej nie zyje...

Slodka_Lolitka13

po co od razu ta spina, wiem o tym, po za tym, jestem dziewczyna, wiem, ze pokazali ja, ale chodzilo mi w poscie o to, czy jakos Peggy bedzie młoda czy cos.. ludzie, spokojnie, czemu od razu sie spinacie tak! wrzuc na luz "glupi czy nienormalny" matko...

Slodka_Lolitka13

ok, moj blad, ale nie musisz sie tak od razu spinać, jakby to nie wiadomo o co cchodzilo

hunter_18

laleczko, w obliczu głupoty jak można się nie "spinać" ?

isobel

To ok, ale powiedzcie mi co ona będzie robić w Ant-Manie?!

seba14121996r

niepewność co do tego, czy żyje jest jak najbardziej na miejscu. W Zimowym Żołnierzu jest jedną nogą w grobie, a trochę czasu między Zimowym Żołnierzem i Age of Ultron minie przecież.

A Ant-manie będzie przesłuchiwać Hanka Pyma pewnie albo cuś takiego.

seba14121996r

najprawdopdoobniej przewinęła się w życiu Hanka Pyma - w filmie będzie on już starszym facetem i bohaterem, który już swoje zdążył zrobić - może np. młodego Pyma będziemy mieli jeszcz eokazję zobaczyć w Agent Carter.

hunter_18

Najbardziej prawdopodobne są materiały archiwalne;) akta, retrospekcje z Pierwszego starcia. Ale może też się okazać, że nawiążą do serialu Agent Carter i na przykład jej relacja z Howardem Starkiem będzie kolejną kością niezgody między Tonym a Stevem.

hunter_18

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
================================================================================ ========================

w Age of Ultron - Dojdzie do tańca pomiędzy Steve'm i Peggy o którym mowa w finale Captain America: First Avenger i który miał znaczenie symboliczne w ich związku. (Piękna scena jak dla mnie)

Sawyerr

Piękna, tyle, że oni tańczą jedynie w wyobraźni Kapitana :)

RadoslawKamil

no tak, ale wciąż jest to scena symboliczna :) na którą wielu czekało od pierwszej części Cap'a