Orientuje się ktoś konkretnie jako kto pojawi się Peggy? W retrospekcjach? Czy przywrócą ją do życia
? XD
Nie wiadomo; całkiem możliwe, że pokażą ją w jakiś retrospekcjach, ale może również zostać ukazana w ten sam sposób co w kapitanie ameryka: zimowy żołnierz, czyli po prostu jako staruszka. Albo i jedno, i drugie.
po co od razu ta spina, wiem o tym, po za tym, jestem dziewczyna, wiem, ze pokazali ja, ale chodzilo mi w poscie o to, czy jakos Peggy bedzie młoda czy cos.. ludzie, spokojnie, czemu od razu sie spinacie tak! wrzuc na luz "glupi czy nienormalny" matko...
niepewność co do tego, czy żyje jest jak najbardziej na miejscu. W Zimowym Żołnierzu jest jedną nogą w grobie, a trochę czasu między Zimowym Żołnierzem i Age of Ultron minie przecież.
A Ant-manie będzie przesłuchiwać Hanka Pyma pewnie albo cuś takiego.
najprawdopdoobniej przewinęła się w życiu Hanka Pyma - w filmie będzie on już starszym facetem i bohaterem, który już swoje zdążył zrobić - może np. młodego Pyma będziemy mieli jeszcz eokazję zobaczyć w Agent Carter.
Najbardziej prawdopodobne są materiały archiwalne;) akta, retrospekcje z Pierwszego starcia. Ale może też się okazać, że nawiążą do serialu Agent Carter i na przykład jej relacja z Howardem Starkiem będzie kolejną kością niezgody między Tonym a Stevem.
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
================================================================================ ========================
w Age of Ultron - Dojdzie do tańca pomiędzy Steve'm i Peggy o którym mowa w finale Captain America: First Avenger i który miał znaczenie symboliczne w ich związku. (Piękna scena jak dla mnie)