Według mnie ta dziewczyba, co chociażby pokazały Material Girls jest znacznie lepszą aktorką niż jej siostra, gra bardziej naturalnie i przekonująco. To duży plus, szkoda że pozostaje w cieniu znacznie przeciętniejszej Hilary - i pozatym imo ma oryginalniejszą urodę - nie twierdze tu że Hilary nie jest ładna, a newtt bardzo, czysto obiektywnie - jest mniej typowa i pospolita, choc zapewnie też mniejszej publiczności się podoba.
Hah!!! gdyby haylie byla taka super to sorry ale tez by sie o popularnosc postarala a nie laskawie czeka az Hil nagra z nia jakiś kawalek albo tak jak w lizzie mcguire zagrea w 1 odcineczku kuzynke Kate..
Hilary jest popularniejsza, to prawda, ale nie wiem dlaczego. Osobiscie uwazam, ze Haylie jest o wiele lepsza aktorka, co pokazala w Material Girls.
^^ja tam lubie je obie i mi nie przeszkadza,ze Hilary jest od Haylie popularniejsza, bo przecież nie to jest w życiu najważniejsze....:)prawda?
P.S.Megi ty na pewno jesteś fanką Hilary, bo czegoś takiego,ja bym nie napisała o jej siostrze......no,ale moze świat dzieli sie na mądrych i troche mniej mądrych ludzi......:)pozdrawiam*
"le moze świat dzieli sie na mądrych i troche mniej mądrych ludzi......:)pozdrawiam*" no wlasnie :D:D:D:D ty sie zaliczasz to tej 2 grupy :)
no cóż. hilary jest z penością ładniejsza od haylie, która wg mnie woogóle nie ma żadnej oryginalnej urody. właściwie uważam że nie jest zbyt urodziwa ;DD.
talentem niestety dorywnuje siostrze, a mając taki "talent" xD urok osobisty jest niesamowicie ważną sprawą ;D