Haylie Duff

Haylie Katherine Duff

6,2
469 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Haylie Duff

Według mnie ta dziewczyba, co chociażby pokazały Material Girls jest znacznie lepszą aktorką niż jej siostra, gra bardziej naturalnie i przekonująco. To duży plus, szkoda że pozostaje w cieniu znacznie przeciętniejszej Hilary - i pozatym imo ma oryginalniejszą urodę - nie twierdze tu że Hilary nie jest ładna, a newtt bardzo, czysto obiektywnie - jest mniej typowa i pospolita, choc zapewnie też mniejszej publiczności się podoba.

Willow_2

Gowno prawda Hil the best :**************

wiertaraaa

Twój argument doprawdy mnie przekonał -_-' LOL

Willow_2

Hah!!! gdyby haylie byla taka super to sorry ale tez by sie o popularnosc postarala a nie laskawie czeka az Hil nagra z nia jakiś kawalek albo tak jak w lizzie mcguire zagrea w 1 odcineczku kuzynke Kate..

Willow_2

Hilary jest popularniejsza, to prawda, ale nie wiem dlaczego. Osobiscie uwazam, ze Haylie jest o wiele lepsza aktorka, co pokazala w Material Girls.

balex

^^ja tam lubie je obie i mi nie przeszkadza,ze Hilary jest od Haylie popularniejsza, bo przecież nie to jest w życiu najważniejsze....:)prawda?

P.S.Megi ty na pewno jesteś fanką Hilary, bo czegoś takiego,ja bym nie napisała o jej siostrze......no,ale moze świat dzieli sie na mądrych i troche mniej mądrych ludzi......:)pozdrawiam*

Willow_2

Haylie lepiej spiewa od Hilary... Ma ciekawszy głos. Hilary jest strasznie przesłodzony.

Willow_2

"le moze świat dzieli sie na mądrych i troche mniej mądrych ludzi......:)pozdrawiam*" no wlasnie :D:D:D:D ty sie zaliczasz to tej 2 grupy :)

Willow_2

no cóż. hilary jest z penością ładniejsza od haylie, która wg mnie woogóle nie ma żadnej oryginalnej urody. właściwie uważam że nie jest zbyt urodziwa ;DD.
talentem niestety dorywnuje siostrze, a mając taki "talent" xD urok osobisty jest niesamowicie ważną sprawą ;D

klaudyyynka11

Ja tam lubie je obie są śliczne,fajnie grają i mają super głooos

Willow_2

Haylie lepsza od Hilary :D i ładniejsza o wiele!!!

Willow_2

Hill jest o wiele ładniejsza i ma większy talent od jej sister

Willow_2

w dziedziczkach pokazala ze jest lepsza aktorka. ;d