być w cieniu młodszej siostry i to od paru ładnych lat.. zwłaszcza jesli siostra nie jest ani rewelacyjną aktorką ani piosenkarką, no ale za to jest ładniejsza i bardziej reprezentatywna. To jej zawsze robią zdjęcia, nią się bardziej interesują, a Haylie jest gdzieś tam z boku albo na dalszym planie zdjęcia się pokaże. Nie wiem, może tak nie jest, ale takie odnoszę wrażenie :) Smutne to trochę ;)
dokladnie, tylko dlatego ze Hilary jest ladniejsza (no to akurat fakt). Co prawda lubie jej mlodsza siostre ale Haylie jest zdolniejsza a mimo to reporterzy i magazyny wola omawiac urode gwiazd niz to co powinno byc najwazniejsze czyli talent...
um... ja tam lubię haylie. jest zdolna, ale nie uważam, że zdolniejsza od hilary. tamta zapracowała na sławę, no to ją ma. a bądźmy szczerzy, że haylie wspinała się, dzięki karierze hilary, więc chyba opłaca jej się być w tym całym cieniu, ale przynajmniej coś tam zagra od czasu do czasu.
dziewczynko może najpirw naucz się ortografii a potem się wypowiedz ( zwracam się to do sweet czegoś tam)
Hmm to powiedz w ktorym miejscu popelnilam błąd ortograficzny??? Moze gdzieś pomknęłam litere ale to nie jest ortografia i takim tonem so sie do swojej matki zwracaj a nie do mnie "dziewczynko" phi zabawne